14.4 C
București
vineri, aprilie 26, 2024

Autoritatea de reglementare olandeză va lansa testarea pe scară largă a noului sistem de autoexcludere

Importante

Regulatorul olandez de jocuri de noroc De Kansspelautoriteit (KSA) a anunțat că va extinde testarea noului său sistem de autoexcludere săptămâna viitoare, invitând toate părțile interesate să se conecteze cu sistemul.

Centraal Register Uitsluiting Kansspelen (Cruks) face parte din noua lege a jocurilor de noroc din țară, care urmează să intre în vigoare la 1 martie anul viitor, după o serie de întârzieri cauzate de noua pandemie de coronavirus (Covid-19).

Testarea inițială a sistemului a început luna trecută cu un număr limitat de operatori după ce în octombrie au fost anunțate detalii despre sistem.

KSA va extinde acum acest lucru de la 14 decembrie la toți operatorii terestri și igaming interesați, precum și la oricare dintre furnizorii lor potențiali.

Operatorii care obțin o nouă licență de jocuri de noroc online în Olanda vor trebui să se integreze cu Cruks atunci când piața se va deschide la 1 septembrie anul viitor.

Odată integrate, operatorii trebuie să verifice dacă un jucător s-a înscris la Cruks înainte de a li se permite să se înregistreze și să joace jocuri online.

În octombrie, KSA a stabilit, de asemenea, termenii și condițiile pentru o cerere de licență în temeiul Legii privind jocurile de noroc la distanță, inclusiv raportarea unei varietăți de politici ale solicitantului și detalii despre modul în care se vor aplica cerințele sale de „răcire”.

În octombrie, guvernul olandez a publicat reglementări care explică în detaliu modul în care funcționează Cruks. Când un jucător se înregistrează la un operator online pentru prima dată sau dacă jucătorul dorește să acceseze un cazinou terestru, acesta introduce codul lor de serviciu public (BSN), ceea ce duce la generarea unui cod Cruks. Acest cod este apoi comparat cu lista de coduri pentru jucătorii auto-excluși și, dacă se potrivește, jucătorul nu trebuie să aibă voie să se înregistreze sau să intre.

O versiune inițială de testare a Cruks a fost pusă la dispoziția operatorilor terestre pe 13 iulie.

KSA a publicat luna trecută, de asemenea, standarde pentru inspecții în temeiul Legii privind jocurile de noroc la distanță, inclusiv acel potențial licențiat, trebuie să fie supus unei inspecții a sistemelor lor de jocuri pentru a primi o licență.

Legea a fost inițial programată să intre în vigoare în iulie 2020, dar a fost amânată până la 1 ianuarie în noiembrie 2019 înainte de o altă întârziere anunțată luna trecută din cauza efectelor pandemiei de coronavirus (Covid-19), care a împins data înapoi la 1 martie.

- Advertisement -

Mai multe

- Advertisement -

Ultimele postări

Macao întârzie revizuirea legii jocurilor din cauza pandemiei

Revizuirea legislației privind jocurile de noroc a fost amânată din cauza impactului pandemiei Covid-19, potrivit directorului executiv al SAR, Ho Iat Seng. Ho a spus...

Veniturile din jocurile de noroc în Europa scad cu aproape un sfert în 2020

Veniturile totale ale jocurilor de noroc din Europa vor scădea cu aproape un sfert anul acesta din cauza impactului pandemiei COVID-19. Noile date publicate de...

HeadsUp în discuții de fuziune și achiziție înainte de lansarea pariurilor din Canada

HeadsUp Entertainment - fostul proprietar al turneului canadian de poker - discută despre o potențială fuziune sau achiziție înainte de intrarea pe piața reglementată...

EGBA respinge propunerile suedeze de a înăsprii reglementările privind jocurile de noroc

Asociația Europeană pentru Jocuri și Pariuri (EGBA) a aruncat un raport suedez care solicită noi controale igaming, susținând că ar pune în pericol succesul...

Actualizare a regulamentelor jocurilor de noroc din Europa – Decembrie 2020

Sportbook.ro împreună cu Szilaghi Consulting oferă o imagine de actualitate a reglementărilor igaming din toată Europa. AUSTRIA Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri...