22.5 C
București
luni, iulie 15, 2024

Actualizare a regulamentelor jocurilor de noroc din Europa – Decembrie 2020

Importante

Sportbook.ro împreună cu Szilaghi Consulting oferă o imagine de actualitate a reglementărilor igaming din toată Europa.

AUSTRIA

Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri pe curse de cai, poker, cazinou, bingo și loterie.
Tipul de operator: Licențele pentru pariuri sportive și pariuri pe curse de cai sunt disponibile pentru operatorii privați pentru anumite regiuni în Austria, în timp ce pokerul, cazinoul, bingo-ul și loteria sunt controlate de monopol, Casinos Austria, care are drepturi exclusive până în 2027.
Statut: CJUE a susținut că monopolul austriac al cazinourilor este incompatibil cu legislația UE într-o serie de cazuri, deși instanțele naționale continuă să ia decizii contradictorii cu privire la compatibilitatea cadrului legislativ actual al Austriei cu dreptul UE și poziția rămâne neclară.

BELGIA

Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri pe curse de cai, poker, cazinou, bingo și loterie.
Tipul operatorului: toate produsele sunt disponibile operatorilor privați, cu excepția loteriilor, care sunt rezervate exclusiv furnizorului de monopol. Cu toate acestea, operatorii online trebuie să se asocieze cu un deținător de licență terestră pentru a satisface cerința unei unități locale; alternativ, se poate solicita una dintre licențele de vânzare cu amănuntul care poate fi extinsă pentru a acoperi și online.
Statut: rămân valabile argumentele conform cărora regimul existent este incompatibil cu obligațiile Belgiei din Tratatul UE. Măsurile de aplicare active împotriva operatorilor și jucătorilor sunt în vigoare. Este în vigoare o limită de depunere săptămânală obligatorie de 500 EUR pentru toți clienții operatorilor autorizați. Un proiect de lege pentru introducerea unei interdicții de publicitate și sponsorizare a fost prezentată parlamentului.

BULGARIA

Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri pe curse de cai, poker, cazinou, bingo și loterie (cu excepția tombolelor și jocurilor de loterie instantanee).
Tipul operatorului: toate produsele sunt disponibile operatorilor privați, cu excepția loteriilor, care urmează să fie rezervate în exclusivitate monopolului.
Statut: Orice operator dintr-o jurisdicție UE / SEE sau Confederația Elvețiană poate solicita o licență. Autoritatea de reglementare bulgară a acordat până în prezent aproximativ 30 de licențe, inclusiv unui număr de operatori internaționali. Guvernul a adoptat amendamente la legislația țării în domeniul jocurilor de noroc pentru a stabili un monopol asupra loteriilor din Bulgaria, orice licențe de loterie existente urmând a fi revocate cu efect imediat după intrarea în vigoare a amendamentului.

CROAŢIA

Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri pe curse de cai, poker, cazinou, bingo și loterie.
Tipul operatorului: toate produsele sunt disponibile operatorilor privați, cu excepția loteriilor, care sunt rezervate exclusiv furnizorului de monopol. Operatorii privați pot fi autorizați să ofere jocuri de noroc online numai dacă obțin un cazinou terestru sau o licență de pariuri.
Statut: Încercările Ministerului de a-și actualiza legislația în domeniul jocurilor de noroc au fost supuse criticilor cu privire la problemele de incompatibilitate alcu legislația UE (inclusiv cerința ca numai deținătorii de licențe terestre să ofere jocuri de noroc online). Reformele de reglementare par să se fi blocat în țară.

CIPRU

Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri pe curse de cai și loterie.
Tipul de operator: OPAP are un monopol asupra operațiunilor de loterie; licențele de pariuri sunt disponibile operatorilor privați.
Stare: Cipru a reglementat pariurile online în iulie 2012, deși regimul de licențiere nu a fost stabilit până în 2016. Furnizorii de servicii de internet sunt obligați să pună în aplicare măsuri de blocare pentru a interzice rezidenților ciprioți să acceseze site-uri de jocuri de noroc fără licență. O lege a pariurilor, care a intrat în vigoare în martie 2019, a înlocuit Legea pariurilor din 2012. Prevederile legii din 2019 sunt în esență aceleași, cu modificări minore introduse pentru a soluționa problemele de incompatibilitate ale UE în temeiul legii anterioare (cum ar fi cerința de a avea o sucursală locală pentru a obține o licență de pariere). Regulatorul de pariuri a propus o revizuire a măsurilor de protecție a jucătorilor.

REPUBLICA CEHĂ

Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri pe curse de cai, poker, cazinou, bingo și loterie.
Tipul operatorului: operatorii din UE și SEE pot solicita licențe.
Stare: regimul de reglementare a jocurilor de noroc, care a intrat în vigoare în Republica Cehă la 1 ianuarie 2017, permite companiilor din UE / SEE să intre pe piață. Măsurile de blocare a ISP sunt active în jurisdicție. Cotele de impozitare au crescut până la 30% din GGR pentru anumite activități de jocuri de noroc online din ianuarie 2020.

DANEMARCA

Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, sporturi fantezie, pariuri pe curse de cai, poker, cazinou, bingo și loterie.
Tipul operatorului: Licențele pentru toate produsele de jocuri de noroc sunt disponibile operatorilor privați, cu excepția loteriilor, care sunt controlate de monopolul de stat.
Stare: Regimul danez de jocuri de noroc online a intrat în vigoare la 1 ianuarie 2012. Măsurile de blocare a furnizorilor de servicii Internet sunt active în jurisdicție, iar Autoritatea Daneză pentru Jocuri (DGA) a primit o ordonanță pentru a bloca operatorii și furnizorii care au vizat clienții danezi fără a avea 0 licență valabilă. Începând cu 1 ianuarie 2020, operatorii autorizați trebuie să se asigure că la toți clienții s-au stabilit limite de depunere înainte de a li se permite să parieze, deși se înțelege că acest lucru se aplică numai cazinourilor online. DGA a introdus noi reglementări de marketing, începând cu 1 aprilie 2020.

ESTONIA

Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri pe curse de cai, poker, cazinou, bingo și loterie.
Tipul operatorului: Licențele pentru toate produsele de jocuri de noroc sunt disponibile operatorilor privați, cu excepția loteriilor, care sunt rezervate exclusiv operatorului de monopol.
Stare: Operatorilor care doresc să accepte pariuri de la jucători din Estonia trebuie să li se elibereze o licență de activitate pentru tipul de jocuri de noroc pe care doresc să îl ofere, apoi un permis de funcționare pentru a furniza serviciile online. O listă neagră de operatori neautorizați este menținută și actualizată de autoritățile locale, iar ISP și blocarea plăților sunt în vigoare. Deși unii operatori susțin că regimul nu este încă compatibil cu legislația UE, nici o notificare care să pretindă incompatibilitate nu a fost emisă de CE, deoarece cerința deținătorilor de licență de a întreține servere în Estonia a fost eliminată.

FINLANDA

Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri pe curse de cai, poker, cazinou, bingo și loterie.
Tipul operatorului: toate produsele de jocuri de noroc sunt sub controlul exclusiv al furnizorului de monopol Veikkaus Oy.
Statut: În ciuda existenței unui monopol național, acțiunile de executare a CE au fost abandonate ca urmare a diferitelor modificări aduse legilor finlandeze. Măsuri de aplicare active sunt în vigoare (comercializare restrictivă în special pentru operatorii offshore), iar guvernul explorează măsuri pentru restrângerea suplimentară a ofertei offshore de servicii de jocuri de noroc. Autoritatea finlandeză pentru concurență și consumatori a publicat un raport în 2019 în care critica regimul existent, citând eșecurile sistemului monopolistic actual, care ridică, fără îndoială, întrebări cu privire la compatibilitatea regimului cu legislația UE. Se înțelege că au avut loc discuții preliminare pentru reformarea legilor finlandeze privind jocurile de noroc în 2021.

FRANŢA

Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri pe curse de cai, poker, bingo și loterie.
Tipul de operator: Operatorii privați pot obține licențe online pentru pariuri sportive, pariuri pentru curse de cai și poker. Monopolul are drepturi exclusive la bingo și la loterie.
Statut: O piață reglementată de la introducerea unui regim de licențiere în 2010, după care CE și-a retras procedurile de încălcare a dreptului comunitar. O nouă autoritate de reglementare, L’autorité Nationale des Jeux, a preluat de la ARJEL în iunie 2020. În timpul crizei Covid-19, a fost oferită consultanță responsabilă pentru jocuri de noroc operatorilor și jucătorilor, cu un avertisment împotriva utilizării bonusurilor pentru a atrage noi jucători la poker.

GERMANIA

Produse de jocuri de noroc reglementate: Schleswig-Holstein, un mic stat nord-german, reglementează pariurile sportive, pariurile pe curse de cai, pokerul, cazinoul și bingo-ul. Celelalte 15 state din Germania permit în prezent doar pariuri sportive și pariuri pe curse de cai, deși pokerul online și sloturile virtuale sunt în prezent „tolerate” în așteptarea implementării unui nou regim de reglementare.
Tipul operatorului: operatorii privați nu mai pot obține licențe de cazinou în Schleswig-Holstein în cadrul regimului existent, deși S-H a aprobat legislația privind restabilirea licențelor existente până în 2021 (cu operațiunile permise să continue între timp). S-H a introdus, de asemenea, un regim de cvasi-licențiere pentru pariurile sportive (destinat să fie de natură tranzitorie). În celelalte 15 state, licențele de pariuri pentru curse de cai sunt disponibile la nivel regional. Licențele pentru pariuri sportive pot fi solicitate de operatorii privați începând cu 1 ianuarie 2020. Operatorii care respectă cerințele regimului de toleranță în vigoare până la introducerea legislației în 2021 pot oferi poker online și sloturi virtuale până la acel moment.
Statut: Principalul cadru legal pentru reglementarea jocurilor de noroc în Germania a făcut obiectul unor dezbateri și a fost criticat de CE și de părțile / statele interesate din Germania de câțiva ani. Discuțiile pentru reformarea legislației existente au dus la aprobarea celui de-al treilea Tratat de modificare care a intrat în vigoare la 1 ianuarie 2020. Al treilea Tratat de modificare elimină limita numărului de licențe de pariuri sportive și reintroduce un proces de licențiere pentru pariuri sportive. Interdicția cazinoului online rămâne în vigoare, deși există o excepție de la interdicție pentru S-H. La 12 martie 2020, prim-miniștrii germani au aprobat noul Tratat interstatal privind jocurile de noroc, care propune să aducă noi opțiuni de licențiere pentru operatorii privați de poker online și sloturi virtuale (deși se așteaptă să fie puse în aplicare restricții stricte, precum limitele mizei). Tratatul, care a fost notificat CE și urmează să intre în vigoare de la 1 iulie 2021, a fost aprobat de liderii de stat, dar trebuie încă ratificat de parlamentele de stat înainte de a deveni lege. În octombrie 2020 a fost introdus un regim de toleranță care permite operatorilor să ofere poker online și sloturi, cu condiția să respecte cerințele regimului de toleranță și anumite restricții (cum ar fi limitele mizei).

MAREA BRITANIE

Produse reglementate de jocuri de noroc: pariuri sportive, pariuri pe curse de cai, poker, cazinou, bingo și loterie.
Tipul de operator: Toate licențele sunt disponibile operatorilor privați, cu excepția loteriei, care este rezervată exclusiv furnizorului de monopol, Camelot.
Stare: Orice operator care tranzacționează cu sau face publicitate către rezidenți britanici necesită o licență de la Gambling Commission (GC). Operatorii autorizați trebuie să furnizeze software de jocuri de noroc de la companiile licențiate de GC. În decembrie 2020, guvernul a lansat o revizuire „majoră și largă” a legislației actuale în domeniul jocurilor de noroc din Marea Britanie.

GRECIA

Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri pe curse de cai și loterie.
Tipul operatorului: toate produsele sunt rezervate exclusiv furnizorilor de monopol în așteptarea implementării unui regim de licențiere deschis, deși anumiți operatori privați au permisiunea de a opera în mod tranzitoriu.
Stare: În 2012, a început o „perioadă de tranziție”, prin care guvernul elen a acordat operatorilor 24 de licențe tranzitorii, permițându-le să furnizeze servicii rezidenților eleni. Legislația, care a introdus un regim de licențiere deschisă pentru pariuri online și „alte jocuri online”, inclusiv cazinou și poker, a intrat în vigoare la 30 octombrie 2019. Cu toate acestea, reglementările care pun în aplicare noul regim juridic nu au fost publicate decât în ​​august 2020. Operatorii care dețin o licența tranzitorie poate continua să ofere servicii până când se ia o decizie de acordare a unei licențe permanente (cu condiția ca o altă cerere să fi fost depusă înainte de 6 septembrie 2020). Deschiderea noii piețe online este așteptată pe termen scurt.

UNGARIA

Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri pe curse de cai, poker, cazinou, bingo și loterie.
Tipul operatorului: numai monopolurile de stat (Szerencsejáték Zrt. Și Magyar Lóversenyfogadást-Szervezo Kft) și companiile de concesiune locale pot solicita o licență.
Stare: Modificările aduse legislației maghiare privind jocurile de noroc au intrat în vigoare la 1 octombrie 2015 și permit doar două cazinouri terestre să dețină concesii la distanță ale cazinourilor. De atunci, autoritatea de reglementare a emis amenzi, dintre care unele au fost contestate, împotriva operatorilor fără licență care continuă să vizeze piața. În iunie 2017, CEJ a stabilit că regimul ungar al jocurilor de noroc este incompatibil cu articolul 56 din TFUE. O decizie ulterioară a CEJ din februarie 2018 s-a pronunțat împotriva cerinței maghiare conform căreia operatorii de jocuri de noroc online trebuie să aibă o licență terestră pentru a oferi servicii de jocuri de noroc online cetățenilor maghiari, consolidând în continuare argumentele conform cărora actualul regim este incompatibil cu legislația UE.

IRLANDA

Produse de jocuri de noroc reglementate: pariurile online sunt reglementate din august 2015. Jocurile online nu sunt luate în considerare în mod specific în legislația învechită a Irlandei și, ca atare, este nereglementată în prezent.
Tipul operatorului: operatorii privați pot solicita o licență de pariere.
Statut: Irlanda a avut în vedere actualizarea legislației sale, care va crea un regim cuprinzător de jocuri, de ceva timp. Proiectul de lege privind controlul jocurilor de noroc – legislația care promite să reglementeze în mod specific jocurile de noroc online – a fost supus unei întârzieri continue, iar progresul legislativ nu este de așteptat pe termen scurt sau mediu. Măsurile de reformă provizorii destinate modernizării reglementării jocurilor de noroc în Irlanda au intrat în vigoare la 1 decembrie 2020.

ITALIA

Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri pe curse de cai, poker, cazinou, bingo și loterie.
Tipul operatorului: piață complet reglementată, deși loteriile fac obiectul unui monopol de stat.
Stare: licențele de jocuri de noroc la distanță sunt acordate în anumite perioade de timp. Ultimul proces de acceptare a cererilor s-a încheiat la 19 martie 2018. AGCOM, autoritatea de reglementare italiană a comunicațiilor, a emis recent prima sancțiune împotriva unui operator pentru încălcarea interdicției de publicitate (introdusă în 2018). Noi măsuri de combatere a jocurilor de noroc fără licență, inclusiv măsuri de blocare a plăților, au intrat în vigoare în octombrie 2019. Legea bugetului 2020 prevede organizarea unei licitații pentru eliberarea licențelor până la 31 decembrie 2020 – se înțelege că vor fi disponibile 40 de licențe pentru jocuri de noroc online. O nouă taxă, care se ridică la 0,5% pe cifra de afaceri, urmează să fie introdusă la toate pariurile pe evenimente sportive (inclusiv sporturi virtuale) până la 31 decembrie 2021.

LUXEMBURG

Produse de jocuri de noroc reglementate: loterie.
Tipul operatorului: Monopoly.
Stare: Interzicerea generală a jocurilor de noroc pare suficient de largă pentru a acoperi toate formele de jocuri de noroc online.

MALTA

Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri pe curse de cai, poker, cazinou, bingo și loterie.
Tipul operatorului: operatorii privați pot solicita o licență locală (cu excepția produselor de la loterie).
Stare: În 2018, Malta a aprobat o nouă lege privind jocurile care a înlocuit toate legislațiile existente în domeniul jocurilor cu o singură legislație, completată de legislația secundară. Legea privind jocurile, cu directive și reglementări, a intrat în vigoare la 1 august 2018.

OLANDA

Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri pe curse de cai, poker, cazinou, bingo și loterie.
Tipul operatorului: Monopol pentru toate produsele.
Stare: Legea privind jocurile de noroc la distanță, destinată introducerii unui nou regim, era de așteptat să intre în vigoare la 1 ianuarie 2021, cu o fereastră de șase luni pentru cererile de licență; cu toate acestea, se anticipează o întârziere până la 1 martie 2021. Autoritatea de reglementare olandeză a publicat proiectul de reguli de politică și documentația permisului de licențiere în legătură cu procesul de aplicare. Se înțelege că operatorii care au „vizat” direct piața olandeză se vor confrunta cu o perioadă de relaxare de 30 de luni înainte de a fi eligibili pentru o licență. Implementarea completă a unui regim de licențiere nu este de așteptat până la 1 septembrie 2021. Între timp, autoritatea de reglementare este de așteptat să continue să pună în aplicare măsuri de executare împotriva operatorilor care vizează jucători olandezi.

NORVEGIA

Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri pe curse de cai și loterie.
Tipul operatorului: Jocurile de noroc online sunt rezervate celor doi furnizori de monopol, Norsk Tipping și Norsk Rikstoto.
Stare: Monopolul și-a extins oferta pentru a include pariuri live, bingo online și jocuri de cazino, în încercarea de a redirecționa traficul de pe site-uri fără licență. Autoritatea de reglementare norvegiană continuă să intensifice eforturile de executare împotriva operatorilor nereglementați, a băncilor locale și a furnizorilor de servicii de plată. Guvernul a adoptat amendamente pentru a încerca să oprească fluxul de aprovizionare cu jocuri de noroc din larg, inclusiv puteri de aplicare sporite pentru a preveni publicitatea în domeniul jocurilor de noroc din străinătate. Dispozițiile extinse de blocare a plăților au intrat în vigoare la 1 ianuarie 2020. În prezent se are în vedere proiectul de legislație care să consolideze diferitele legi ale norvegiei privind jocurile de noroc.

POLONIA

Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri pe curse de cai, cazinou și poker.
Tipul operatorului: Licențele de pariuri sunt disponibile pentru companiile cu reprezentant în Polonia. Cazinoul și pokerul sunt rezervate monopolului de stat.
Statut: Legislația adoptată la 1 ianuarie 2012 permite pariurile. Jocurile online (inclusiv pokerul) nu mai sunt interzise de la 1 aprilie 2017, deși drepturile exclusive de a oferi astfel de produse sunt rezervate unui monopol de stat. Dispozițiile care prevăd stabilirea unei liste negre a operatorilor fără licență și a furnizorilor de servicii Internet și blocarea plăților au intrat în vigoare la 1 iulie 2017. Lista neagră conține peste 1.000 de nume de domenii.

PORTUGALIA

Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri pe curse de cai, poker, cazinou, bingo și loterie.
Tipul de operator: Orice operator din UE / SEE poate solicita acordarea unei licențe pentru jocurile de noroc online. Jocurile la loterie și pariurile sportive cu cote fixe pe teren rămân rezervate unui monopol.
Stare: O piață reglementată din 2015. Deși operatorii pot solicita licențe, fluxurile lor de venituri portugheze sunt supuse unor cote de impozitare relativ ridicate, în special în cazul pariurilor sportive. Bugetul Portugaliei pentru 2020 va implementa modificări ale ratelor actuale de impozitare aplicabile anumitor produse de jocuri de noroc oferite online.

ROMÂNIA

Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri pe curse de cai, cazinou, bingo și loterie.
Tipul de operator: Orice operator dintr-o jurisdicție UE / SEE sau Confederația Elvețiană poate solicita o licență. Jocurile de loterie rămân rezervate monopolului.
Stare: Legea jocurilor de noroc (astfel cum a fost modificată) a introdus un cadru legal pentru o piață a jocurilor de noroc online complet reglementată și impune ca licențele să fie deținute de operatorii de jocuri de noroc online, precum și de furnizorii de software, procesatorii de plăți, afiliații și laboratoarele de testare. Legislația secundară care a implementat pe deplin noul regim de licențiere a intrat în vigoare la 26 februarie 2016. Autoritatea de reglementare a jocurilor de noroc (ONJN) asigură activ regimul și notifică furnizorii de servicii Internet pentru a bloca site-urile web inscrise pe lista neagră. O propunere legislativă de modificare în continuare a Legii jocurilor de noroc a fost înaintată Senatului României în septembrie 2020.

SLOVACIA

Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri pe curse de cai, poker, cazinou, bingo și loterie.
Tipul operatorului: operatorii privați pot solicita licențe pentru cazinouri online și licențe pentru pariuri sportive. Loteria și bingo-ul rămân rezervate furnizorului de monopol.
Statut: Legea jocurilor de noroc a intrat în vigoare la 1 martie 2019. Legea jocurilor de noroc permite operatorilor privați din afara Slovaciei să solicite licențe pentru pariuri sportive și cazinou, deși licențele pentru pariuri sportive nu au intrat în vigoare până la 1 iulie 2020.

SLOVENIA

Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri pe curse de cai, poker, cazinou, bingo și loterie.
Tipul de operator: Jocurile de noroc online trebuie să fie gestionate de cazinouri sau loterii terestre și, ca urmare, doar monopolul deține licențe online în Slovenia.
Statut: Cerința conform căreia numai operatorii sloveni terestri sunt eligibili pentru licențe este considerată de anumite părți interesate din industrie ca fiind incompatibilă cu legislația UE. Proiectele de amendamente la Legea jocurilor de noroc au fost publicate în 2015, având ca scop eliminarea cerinței actuale a unității locale. Cu toate acestea, propunerea nu pare să fi fost prezentată parlamentului până în prezent. Rămâne neclar dacă modificările propuse vor introduce în cele din urmă un sistem de licențiere deschis.

SPANIA

Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri pe curse de cai, poker, cazinou, bingo și loterie.
Tipul operatorului: operatorii privați pot solicita licențe pentru toate produsele de jocuri de noroc, cu excepția loteriei.
Stare: Operatorii trebuie să dețină o licență generală și o licență specifică, ambele emise de Comisia Națională pentru Jocuri de Noroc, pentru fiecare activitate. Licențele de jocuri de noroc la distanță sunt acordate în anumite perioade. Ultima perioadă de acceptare a cererilor s-a încheiat la 18 decembrie 2018. În noiembrie 2020, Spania a introdus restricții semnificative privind publicitatea pentru jocuri de noroc, sponsorizarea sporturilor și bonusurile de bun venit.

SUEDIA

Produse de jocuri de noroc reglementate: Pariuri (inclusiv sport, curse de cai, biliard, schimburi), cazinou, poker, bingo și loterie.
Tipul operatorului: Licențele sunt disponibile pentru operatorii privați.
Statut: De la 1 ianuarie 2019, Suedia este o piață complet reglementată. Toți operatorii de jocuri de noroc care doresc să ofere serviciile lor rezidenților suedezi vor fi obligați să obțină o licență pentru a face acest lucru în mod valid (fie o licență „de pariere”, fie o licență „jocuri comerciale online”, în funcție de produsul (produsele) oferit (e) ). Măsurile de constrângere active sunt în vigoare. Reglementările temporare, care au fost introduse la 2 iulie 2020 ca răspuns la criza Covid-19, restricționează, printre altele, limitele de depozit și pierdere (aplicabile numai cazinoului) și timpul total de conectare. Măsurile urmau să fie ridicate până la sfârșitul anului 2020, dar în decembrie 2020 guvernul suedez a decis să extindă restricțiile până cel puțin la sfârșitul lunii iunie 2021.

Szilaghi Consulting este o firmă de consultanță dedicată susținerii sectoarelor media, divertismentului și jocurilor de noroc. Leader pe piața de pariuri și jocuri de noroc, oferă servicii juridice de specialitate pentru părțile interesate de industria igaming. Îi asistăm pe mulți dintre cei mai importanți operatori și furnizori de jocuri de noroc din lume și, de asemenea, ne bucurăm să ajutăm toate afacerile să prospere. Dacă doriți să aflați mai multe, contactați-ne la gambling@szilaghi.com.

- Advertisement -

Mai multe

- Advertisement -

Ultimele postări

Macao întârzie revizuirea legii jocurilor din cauza pandemiei

Revizuirea legislației privind jocurile de noroc a fost amânată din cauza impactului pandemiei Covid-19, potrivit directorului executiv al SAR, Ho Iat Seng. Ho a spus...

Veniturile din jocurile de noroc în Europa scad cu aproape un sfert în 2020

Veniturile totale ale jocurilor de noroc din Europa vor scădea cu aproape un sfert anul acesta din cauza impactului pandemiei COVID-19. Noile date publicate de...

HeadsUp în discuții de fuziune și achiziție înainte de lansarea pariurilor din Canada

HeadsUp Entertainment - fostul proprietar al turneului canadian de poker - discută despre o potențială fuziune sau achiziție înainte de intrarea pe piața reglementată...

EGBA respinge propunerile suedeze de a înăsprii reglementările privind jocurile de noroc

Asociația Europeană pentru Jocuri și Pariuri (EGBA) a aruncat un raport suedez care solicită noi controale igaming, susținând că ar pune în pericol succesul...

Actualizare a regulamentelor jocurilor de noroc din Europa – Decembrie 2020

Sportbook.ro împreună cu Szilaghi Consulting oferă o imagine de actualitate a reglementărilor igaming din toată Europa. AUSTRIA Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri...