14 C
București
vineri, aprilie 23, 2021

Galaxy Gaming suspendă plățile de la cazinourile închise

Importante

Furnizorul de jocuri de masă de cazino Galaxy Gaming a suspendat facturarea cazinourilor care s-au închis din cauza izbucnirii noii boli coronavirus (Covid-19).

Pandemia globală a dus la închiderea cazinourilor din întreaga lume, deoarece guvernele impun interdicții la adunările mari pentru a limita răspândirea acesteia. Mai multe cazinouri din Statele Unite s-au închis în săptămâna trecută, inclusiv toate cazinourile din New Jersey aseară, sub ordinele guvernatorului Phil Murphy.

„Lumea s-a schimbat drastic în săptămâna trecută, iar clienții noștri par să fie printre cei mai grei, cu închideri obligatorii în mai multe jurisdicții și mai probabil să vină”, a spus Todd Cravens, președintele și directorul executiv al Galaxy.

„Aceste închideri vor pune sarcini incredibile clienților noștri în raport cu propriii clienți și angajați și nu dorim să le adăugăm la aceste sarcini. Sperăm că criza va trece repede și așteptăm cu nerăbdare să ne oferim din nou clienților din partea cealaltă. ”

Harry Hagerty, directorul financiar al Galaxy Gaming, a declarat că scăderea veniturilor din facturarea suspendată nu va pune în pericol locurile de muncă ale angajaților săi, deoarece are rezervele de numerar pentru a le plăti.

„Avem destui bani la îndemână pentru a continua să plătească angajații noștri prin această închidere limitată”, a continuat Hagerty. „În același timp, vom colabora cu mulți dintre furnizorii noștri pentru a amâna plata până când industria noastră va reveni la condiții mai normale și vom suspenda toate activitățile neesențiale până atunci.”

Hagerty a adăugat că plățile anuale vor fi evaluate în funcție de lunile în care cazinoul a fost deschis, în timp ce plățile bazate pe performanță ar fi neschimbate, deoarece acestea se acumulează doar atunci când clienții joacă jocurile.

Printre clienții Galaxy Gaming se numără Caesars Entertainment, care a convenit un acord pe mai mulți ani cu furnizorul în aprilie 2019.

În afară de închiderea cazinourilor, izbucnirea virusului a dus la suspendarea unei serii de evenimente sportive, care va atinge linia de jos a operatorilor de pariuri.

Luna trecută, Galaxy a convenit o tranzacție pentru achiziționarea Parteneriatului Progresiv (PGP) pentru 12,4 milioane USD (9,6 milioane GBP / 11,4 milioane EUR).

- Advertisement -

Mai multe

- Advertisement -

Ultimele postări

Macao întârzie revizuirea legii jocurilor din cauza pandemiei

Revizuirea legislației privind jocurile de noroc a fost amânată din cauza impactului pandemiei Covid-19, potrivit directorului executiv al SAR, Ho Iat Seng. Ho a spus...

Veniturile din jocurile de noroc în Europa scad cu aproape un sfert în 2020

Veniturile totale ale jocurilor de noroc din Europa vor scădea cu aproape un sfert anul acesta din cauza impactului pandemiei COVID-19. Noile date publicate de...

HeadsUp în discuții de fuziune și achiziție înainte de lansarea pariurilor din Canada

HeadsUp Entertainment - fostul proprietar al turneului canadian de poker - discută despre o potențială fuziune sau achiziție înainte de intrarea pe piața reglementată...

EGBA respinge propunerile suedeze de a înăsprii reglementările privind jocurile de noroc

Asociația Europeană pentru Jocuri și Pariuri (EGBA) a aruncat un raport suedez care solicită noi controale igaming, susținând că ar pune în pericol succesul...

Actualizare a regulamentelor jocurilor de noroc din Europa – Decembrie 2020

Sportbook.ro împreună cu Szilaghi Consulting oferă o imagine de actualitate a reglementărilor igaming din toată Europa. AUSTRIA Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri...