13.8 C
București
marți, aprilie 30, 2024

GC suspendă două licențe pentru eșecurile Gamstop

Importante

Comisia pentru jocurile de noroc din GB a suspendat două licențe de operator și nu a reușit să se integreze complet cu sistemul național de autoexcludere Gamstop.

Toți operatorii au fost anunțați în ianuarie că integrarea cu Gamstop urma să devină o condiție de licență obligatorie începând cu 31 martie.

Cu toate acestea, doi operatori, Sportito și Dynamic, tranzacționând ca profet, nu au reușit să se conformeze și au suspendat licențele de operare. De asemenea, Comisia a lansat analize pentru a stabili motivul pentru care fiecare nu a reușit să integreze soluția.

Cu toate acestea, Sportito a integrat Gamstop, ceea ce înseamnă că suspensia a fost ridicată. Totuși, revizuirea nerespectării sale inițiale va continua.

„Am arătat clar operatorilor că suntem pregătiți și dispuși să ne folosim puterile pentru a proteja consumatorii, așa cum demonstrează această acțiune”, a declarat Neil McArthur, directorul executiv al Comisiei pentru jocuri de noroc.

„Autoexcluderea este un instrument important pentru protejarea consumatorilor vulnerabili, motiv pentru care am făcut obligatoriu ca toți operatorii online să fie înscriși la Gamstop până la 31 martie”, a declarat McArthur. „Am luat măsuri pentru că operatorii nu au respectat termenul, ceea ce a pus riscurile consumatorilor vulnerabili.”

În timp ce suspendarea Sportito a fost ridicată, Dynamic va rămâne pe loc până când Comisia va fi convinsă că a integrat Gamstop complet. Aceasta înseamnă că clienții nu vor putea juca prin intermediul site-ului său BetProphet.co.

La începutul acestei săptămâni, directorul executiv al Gamstop, Fiona Palmer, a îndemnat orice jucător cu griji cu privire la obiceiurile lor de joc să se autoexcludă pe durata blocării aplicate ca urmare a noii pandemii coronavirus (Covid-19).

„Suntem preocupați de faptul că, într-un moment în care atât de mulți oameni sunt obligați să rămână acasă în timpul coronavirusului, consumatorii vulnerabili care ar putea avea probleme cu jocurile de noroc ar putea fi tentați să cheltuiască bani pe care nu îi au la jocuri de noroc online”, a spus Palmer. a spus.

Palmer a discutat despre lansarea Gamstop cu iGB ​​la începutul acestei luni.

- Advertisement -

Mai multe

- Advertisement -

Ultimele postări

Macao întârzie revizuirea legii jocurilor din cauza pandemiei

Revizuirea legislației privind jocurile de noroc a fost amânată din cauza impactului pandemiei Covid-19, potrivit directorului executiv al SAR, Ho Iat Seng. Ho a spus...

Veniturile din jocurile de noroc în Europa scad cu aproape un sfert în 2020

Veniturile totale ale jocurilor de noroc din Europa vor scădea cu aproape un sfert anul acesta din cauza impactului pandemiei COVID-19. Noile date publicate de...

HeadsUp în discuții de fuziune și achiziție înainte de lansarea pariurilor din Canada

HeadsUp Entertainment - fostul proprietar al turneului canadian de poker - discută despre o potențială fuziune sau achiziție înainte de intrarea pe piața reglementată...

EGBA respinge propunerile suedeze de a înăsprii reglementările privind jocurile de noroc

Asociația Europeană pentru Jocuri și Pariuri (EGBA) a aruncat un raport suedez care solicită noi controale igaming, susținând că ar pune în pericol succesul...

Actualizare a regulamentelor jocurilor de noroc din Europa – Decembrie 2020

Sportbook.ro împreună cu Szilaghi Consulting oferă o imagine de actualitate a reglementărilor igaming din toată Europa. AUSTRIA Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri...