SportBook

Macao întârzie revizuirea legii jocurilor din cauza pandemiei

Revizuirea legislației privind jocurile de noroc a fost amânată din cauza impactului pandemiei Covid-19, potrivit directorului executiv al SAR, Ho Iat Seng.

Ho a spus într-o conferință de presă: „Din cauza pandemiei am întârziat unele lucrări pentru consultarea publică, dar facem eforturi pentru a merge mai departe. Este o lucrare care trebuie făcută.

„Va avea loc în a doua jumătate a anului viitor. Suntem aproape în noul an și mai trebuie să pregătim alegerile pentru AL “.

Revizuirea actualei legi a jocurilor este necesară pentru procesul de retragere publică a concesiunilor actuale de jocuri, care expiră în iunie 2022.

Ho a refuzat să confirme speculațiile potrivit cărora Macau va întârzia procesul de retragere și va extinde concesiunile actuale dincolo de termenul limită din 2022 din cauza impactului pandemiei Covid-19.

Ho a spus: „Încă consolidăm cadrul legal […]. Este greu de comentat, deoarece se referă la dezvoltarea viitoare a Macao. Când vom avea un cadru legal complet, vom dezvălui mai multe detalii. ”