5.6 C
București
marți, decembrie 6, 2022

PAGCOR acordă licența City of Dreams și Okada Manila PIGO

Importante

Licențele PIGO permit cazinourilor să primească jucători VIP calificați din regiunea Filipine

La începutul lunii noiembrie, Bloomerry’s Solaire Resort & Casino a fost singurul operator de cazinou din Filipine care a primit undă verde pentru a accepta pariuri online.

Săptămâna trecută, Philippine Amusement and Gaming Corporation (PAGCOR), Andrea Domingo (în imagine), a confirmat Asia Gaming Brief, că a eliberat acum licențele nou-create Filipine Inland Gaming Operator (PIGO) către două dintre cele patru stațiuni integrate (IR) cazinourile din țară, și anume, Orașul viselor Melco Resorts și Universal Entertainment Group care operează Okada Manila, împreună cu un operator în Subic Bay.

Operatorii pot începe să ofere servicii până la sfârșitul lunii decembrie sau la începutul anului viitor.

Licențele PIGO permit cazinourilor doar să primească roluri VIP calificate domestice situate în Filipine, ceea ce este total opusul operatorilor de jocuri offshore din Filipine (POGO), care vizează jucătorii internaționali, mai ales în China continentală.

Domingo a spus că, pe lângă serviciile PIGO care vizează jucătorii VIP, jucătorii vor trebui să fie rezidenți filipinezi și să depună fonduri la cazinoul terestru. Jucătorii vor fi identificați folosind tehnologia de recunoaștere a feței.

„Pot juca numai dacă sunt considerați sau clasificați ca jucători VIP și sunt deja în sistemul lor de urmărire a jucătorilor.”

Aceasta înseamnă că nu tuturor filipinezilor li se va permite să facă pariuri online și să acceseze un site PIGO.

Veniturile brute din jocuri de la operatorii PIGO vor fi impozitate la o rată de 30%, licențiatorii trimitând 25% din câștigurile lor către PAGCOR, iar restul de 5% către Biroul de venituri interne din Filipine.

În august, cazinourilor din Manila li s-a acordat reluarea operațiunilor din nou, iar în prezent cazinourile funcționează la o capacitate de 30%. Acest lucru a înregistrat pierderi uriașe atât pentru operatorii terestre, cât și pentru PAGCOR.

Propunerea autorității de reglementare a jocurilor de noroc de a permite cazinourilor terestre să accepte pariuri online a fost văzută ca o modalitate de a atenua pierderile și de a reumple fondurile epuizate ale statului cauzate de impactul economic al COVID-19.

- Advertisement -

Mai multe

- Advertisement -

Ultimele postări

Macao întârzie revizuirea legii jocurilor din cauza pandemiei

Revizuirea legislației privind jocurile de noroc a fost amânată din cauza impactului pandemiei Covid-19, potrivit directorului executiv al SAR, Ho Iat Seng. Ho a spus...

Veniturile din jocurile de noroc în Europa scad cu aproape un sfert în 2020

Veniturile totale ale jocurilor de noroc din Europa vor scădea cu aproape un sfert anul acesta din cauza impactului pandemiei COVID-19. Noile date publicate de...

HeadsUp în discuții de fuziune și achiziție înainte de lansarea pariurilor din Canada

HeadsUp Entertainment - fostul proprietar al turneului canadian de poker - discută despre o potențială fuziune sau achiziție înainte de intrarea pe piața reglementată...

EGBA respinge propunerile suedeze de a înăsprii reglementările privind jocurile de noroc

Asociația Europeană pentru Jocuri și Pariuri (EGBA) a aruncat un raport suedez care solicită noi controale igaming, susținând că ar pune în pericol succesul...

Actualizare a regulamentelor jocurilor de noroc din Europa – Decembrie 2020

Sportbook.ro împreună cu Szilaghi Consulting oferă o imagine de actualitate a reglementărilor igaming din toată Europa. AUSTRIA Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri...