5.7 C
București
marți, decembrie 6, 2022

Oportunități de jocuri de noroc online în Canada

Importante

În acest articol, discutăm oportunitățile pentru afiliați oferite de piața gri a Canadei.

De ceva timp, specialiștii în marketing din Marea Britanie plănuiesc pe viață după un nou act de jocuri de noroc și impactul potențial seismic pe care îl poate avea noua reglementare pe cea mai profitabilă piață de jocuri de noroc online din lume. În timp ce majoritatea și-au concentrat atenția asupra Statelor Unite, unde stat cu stat, noi sporturi imense și piețe cu cote fixe își deschid porțile, alții aleg să nu treacă cu vederea potențialul vecinilor nordici ai SUA din Canada.

Cele zece provincii din Canada au fost mult timp văzute ca o piață gri importantă pentru industrie.

Aici, companiile de jocuri de noroc private pot face pariuri în mod legal, în timp ce se află în locații offshore, cum ar fi Malta sau Teritoriul Mohawk din Kahnawake din Quebec, care în sine este o jurisdicție independentă de jocuri de noroc cu care canadienii sunt familiarizați. De fapt, cazinourile private concurează cu succes cu site-urile de jocuri cu cote fixe licențiate de stat, cum ar fi PlayNow.com, British Columbia Lottery Corporation (BLGC), mulțumită lobby-urilor superioare de jocuri și strategiilor de marketing și CRM perfecționate în unele dintre Cele mai saturate și competitive piețe din Europa.

Ghidul lansat recent pentru cazinourile cu bani reali, TheCasinoHeat.ca, arată cum mărcile familiare tuturor celor care lucrează în industrie în această parte a Atlanticului își stabilesc prezența și în Canada. Nume precum Casumo și Play OJO, care s-au bucurat de un succes semnificativ în Marea Britanie și alte piețe europene, cheltuiesc acum atât pentru publicitate online, cât și pentru TV, pentru a-și îmbunătăți profilul. Și cu un anumit succes pe măsură ce intră pe o piață de jucători dedicați.

De fapt, în timp ce o populație de 37 de milioane de persoane din Canada, puțin peste jumătate din dimensiunea Marii Britanii, în ciuda unei suprafețe terestre mult mai mari, este posibil să nu fi fost supusă acelorași niveluri de publicitate de jocuri de noroc omniprezente în ultimele două decenii, totuși include jucători entuziaști care sunt pasionați de sloturile jackpot, mesele live și cărțile de sport.

Deci, în acest moment piața canadiană reprezintă o bună oportunitate pentru afiliați și operatori. Dar ce zici de viitor? Canada va fi în cele din urmă supusă acelorași reglementări ca Europa? Și cu siguranță, legiuitorii se gândesc la veniturile fiscale potențiale care ar putea fi obținute din randamentul brut al jocurilor acumulat de firmele offshore.

Se pare că o reglementare de un fel se află la orizont, deși ar putea dura câțiva ani pentru adoptarea unor noi legi. Primii pași au fost luați de guvernul Ontario, condus de Doug Ford, care a publicat planuri în bugetul lor din noiembrie 2020 pentru a înființa o piață autorizată pentru firmele de pariuri private reglementate de Comisia pentru alcool și jocuri din Ontario (AGCO). Impulsul pentru reglementare a fost impulsionat de pandemia de coronavirus, care a creat nevoia de a strânge urgent fonduri publice.

Cu toate acestea, această veste este începutul unui proces lung, iar Ontario este doar una dintre cele zece provincii care vor trebui să creeze o nouă legislație pentru a legaliza firmele private și a-și impozita profiturile într-un fel. În același timp, organizații precum BCLG și AGCO se spune că sunt îngrijorate de impactul concurenței legalizate asupra propriilor venituri. Pe scurt, calea către o piață albă complet licențiată este puțin probabil să fie una ușoară și va dura câțiva ani sau mai mult pentru a fi finalizată.

Se pare că, deocamdată, va fi normal ca operatorii de cazinouri și afiliații să se bucure de pradă pieței canadiene de jocuri de noroc.

- Advertisement -

Mai multe

- Advertisement -

Ultimele postări

Macao întârzie revizuirea legii jocurilor din cauza pandemiei

Revizuirea legislației privind jocurile de noroc a fost amânată din cauza impactului pandemiei Covid-19, potrivit directorului executiv al SAR, Ho Iat Seng. Ho a spus...

Veniturile din jocurile de noroc în Europa scad cu aproape un sfert în 2020

Veniturile totale ale jocurilor de noroc din Europa vor scădea cu aproape un sfert anul acesta din cauza impactului pandemiei COVID-19. Noile date publicate de...

HeadsUp în discuții de fuziune și achiziție înainte de lansarea pariurilor din Canada

HeadsUp Entertainment - fostul proprietar al turneului canadian de poker - discută despre o potențială fuziune sau achiziție înainte de intrarea pe piața reglementată...

EGBA respinge propunerile suedeze de a înăsprii reglementările privind jocurile de noroc

Asociația Europeană pentru Jocuri și Pariuri (EGBA) a aruncat un raport suedez care solicită noi controale igaming, susținând că ar pune în pericol succesul...

Actualizare a regulamentelor jocurilor de noroc din Europa – Decembrie 2020

Sportbook.ro împreună cu Szilaghi Consulting oferă o imagine de actualitate a reglementărilor igaming din toată Europa. AUSTRIA Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri...