5.7 C
București
marți, decembrie 6, 2022

MGA Games își iau rămas bun de la 2020 cu marea lor finală, jocul slot Andy & Lucas

Importante

Lansarea celui mai recent joc de sloturi din seria Celebrities spaniole a MGA Games, cu pictograme din lumea muzicii spaniole.

Încă o dată, MGA Games face un pas mai departe și oferă un joc slot cu muzică și voci live înregistrate exclusiv pentru companie de faimosul duo spaniol de pop Andy & Lucas.

Cu doar câteva săptămâni rămase până la sfârșitul anului 2020, MGA Games își propune să încheie anul cu un adevărat blockbuster – lansarea ultimului lor joc de slot din seria Celebrities spaniolă, Andy & Lucas.

Această producție senzațională cu care compania, specialiști în dezvoltarea sloturilor locale pentru operatorii globali, ajută la închiderea unui an dificil în cel mai bun mod în care știe cum, cu divertisment ridicat și conținut excepțional.

Faimosul duo pop din Cadiz Andy & Lucas, Andy Morales și Lucas Gonzales, cu milioane de adepți în toată Spania și în lumea vorbitoare de spaniolă, sunt personajele din noul joc de slot al MGA Games.

Pentru această aventură muzicală și o nouă tranșă din seria Celebrităților spaniole, MGA Games a avut plăcerea de a colabora cu faimosul duo pop care, fiind fundamental pentru proiect, a ajutat la asigurarea a ceea ce credem că veți fi de acord să fiți o finală grozavă produs.

În audio-ul jocului au fost folosite hituri grozave precum „Son de amores” sau „Tanto la quiero”, melodii din concertele lor live care i-au condus pe Andy și Lucas la faimă și succes. Cu toate acestea, în plus, și în conformitate cu filosofia lor de a merge mereu cu un pas mai departe, MGA Games oferă o versiune specială pentru bonusuri, premii și avansuri, cu vocile înregistrate special pentru companie de Andy & Lucas.

În plus, acest joc de slot include patru mini-jocuri distractive care permit utilizatorului să retrăiască etapele inițiale ale duo-ului muzical, precum și succesul lor actual, în cazul în care continuă să facă turnee și să joace concerte în Spania. Utilizatorii se vor distra minunat cu mini-jocul Termite 2.0, care amintește de interviul lui Andy și Lucas dintr-un popular show de televiziune. Vor călători împreună cu duetul muzical în Cuba pentru a-și experimenta succesele internaționale în diferite țări din America Latină. Îi vor putea vedea cântând la stadionul de fotbal Cadiz FC, echipa pentru care au compus melodia centenară și care poate fi auzită și în mini-joc. Sau utilizatorii vor putea alege între diferitele reviste pentru adolescenți pe care apar Andy și Lucas și care ascund, de asemenea, mai multe premii.

Cu Andy și Lucas, MGA Games își va lua rămas bun de la 2020 în vârful jocului, așteaptă ca anul 2021 să fie un an excepțional pentru companie, așa cum au anunțat recent cu câteva săptămâni în urmă în Ziua Jocurilor MGA.

Andy & Lucas este disponibil pe toate dispozitivele și pentru toate cazinourile online principale din Spania, începând de luni, 14 decembrie.

- Advertisement -

Mai multe

- Advertisement -

Ultimele postări

Macao întârzie revizuirea legii jocurilor din cauza pandemiei

Revizuirea legislației privind jocurile de noroc a fost amânată din cauza impactului pandemiei Covid-19, potrivit directorului executiv al SAR, Ho Iat Seng. Ho a spus...

Veniturile din jocurile de noroc în Europa scad cu aproape un sfert în 2020

Veniturile totale ale jocurilor de noroc din Europa vor scădea cu aproape un sfert anul acesta din cauza impactului pandemiei COVID-19. Noile date publicate de...

HeadsUp în discuții de fuziune și achiziție înainte de lansarea pariurilor din Canada

HeadsUp Entertainment - fostul proprietar al turneului canadian de poker - discută despre o potențială fuziune sau achiziție înainte de intrarea pe piața reglementată...

EGBA respinge propunerile suedeze de a înăsprii reglementările privind jocurile de noroc

Asociația Europeană pentru Jocuri și Pariuri (EGBA) a aruncat un raport suedez care solicită noi controale igaming, susținând că ar pune în pericol succesul...

Actualizare a regulamentelor jocurilor de noroc din Europa – Decembrie 2020

Sportbook.ro împreună cu Szilaghi Consulting oferă o imagine de actualitate a reglementărilor igaming din toată Europa. AUSTRIA Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri...