16.1 C
București
vineri, octombrie 22, 2021

Licența MGA nu mai este valabilă în Germania

Importante

Guvernul german urmărește să reglementeze piața din cauza creșterii conturilor de jucători germani

În trecut, un furnizor cu o licență a Uniunii Europene, cum ar fi licențele de la Malta Gaming Authority sau Gibraltar, a putut să funcționeze în Germania. Acestea fiind spuse, datorită creșterii numărului de jucători germani, guvernul german a stabilit noi prevederi care vor provoca cu adevărat cazinourile online.

În 2020, autoritatea germană pentru jocuri a asistat la o creștere masivă a conturilor de jucători germani pe site-urile de cazinouri și acum dorește să reglementeze piața până în iulie 2021. Va solicita operatorilor să dețină o licență germană cu un catalog de reglementare uniform la nivel național.

Cu noua licență online germană, jocurile de masă și cazinourile live nu vor mai fi, deoarece acestea vor fi rezervate cazinourilor terestre care au propriile licențe.

Cazinourile online existente care doresc să obțină licența germană ar trebui să înceteze să ofere jocuri de masă și jocuri live.

Ulterior, cazinourile care interzic jocurile de masă din gama lor de jocuri au mai multe șanse să primească noua licență în iulie 2021. Mulți furnizori autorizați din Malta urmează această cale pe piața germană.

În plus, site-urile de jocuri de noroc cu licență germană nu vor mai fi numite cazinouri și vor purta termenii „Spielbank” sau „Spielhalle”, care sunt sinonime pentru cuvântul cazinou. Modificarea în termeni este o încercare de a da impresia că utilizatorul va intra într-o experiență de joc de tip arcade, mai degrabă decât într-un site de jocuri de noroc.

Marea întrebare acum este cum va reacționa Germania la operatorii cu licența Curacao. În prezent, se pare că au un avantaj față de licența MGA, dar Olanda a aplicat presiune financiară asupra guvernului local.

Luna trecută, guvernul olandez a anunțat că a ajuns la un acord cu omologii săi din Curacao cu privire la „măsuri și reforme structurale” menite să facă țara stabilă financiar.

- Advertisement -

Mai multe

- Advertisement -

Ultimele postări

Macao întârzie revizuirea legii jocurilor din cauza pandemiei

Revizuirea legislației privind jocurile de noroc a fost amânată din cauza impactului pandemiei Covid-19, potrivit directorului executiv al SAR, Ho Iat Seng. Ho a spus...

Veniturile din jocurile de noroc în Europa scad cu aproape un sfert în 2020

Veniturile totale ale jocurilor de noroc din Europa vor scădea cu aproape un sfert anul acesta din cauza impactului pandemiei COVID-19. Noile date publicate de...

HeadsUp în discuții de fuziune și achiziție înainte de lansarea pariurilor din Canada

HeadsUp Entertainment - fostul proprietar al turneului canadian de poker - discută despre o potențială fuziune sau achiziție înainte de intrarea pe piața reglementată...

EGBA respinge propunerile suedeze de a înăsprii reglementările privind jocurile de noroc

Asociația Europeană pentru Jocuri și Pariuri (EGBA) a aruncat un raport suedez care solicită noi controale igaming, susținând că ar pune în pericol succesul...

Actualizare a regulamentelor jocurilor de noroc din Europa – Decembrie 2020

Sportbook.ro împreună cu Szilaghi Consulting oferă o imagine de actualitate a reglementărilor igaming din toată Europa. AUSTRIA Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri...