10.1 C
București
joi, aprilie 18, 2024

Asociațiile germane de sloturi critică noile reglementări privind sala de joc Rheinland-Pfalz

Importante

Asociația comercială germană de mașini de joc Die Deutsche Automatenwirtschaft eV (DAW) și echivalentul său de stat Automaten-Verband Rheinland-Pfalz eV (AVRP) s-au pronunțat împotriva unui amendament la Legea privind jocurile (Rheinland-Pfalz) (LGlüG), susținând că ar putea ucide industria.

Modificarea – în curs de examinare în Landtag – impune ca sălile de jocuri de noroc să fie la cel puțin 500 de metri de școli sau de facilitățile pentru tineri, despre care organismele au spus că ar necesita jumătate din toți operatorii autorizați să își închidă ușile.

“Prezentul proiect de lege distruge oferta legală a sloturilor din Rheinland-Pfalz, deoarece înseamnă sfârșitul pentru mai mult de jumătate din toate sălile de jocuri de noroc autorizate de stat”, a declarat purtătorul de cuvânt al consiliului DAW, Georg Stecker.

Acest lucru, a spus el, va duce la pierderi majore de locuri de muncă într-o industrie care are 4.000 de angajați în stat.

„Sute din companiile de distribuitoare automate de familie, în mare parte a doua sau a treia generație, ar sta în fața ruinelor afacerii lor și 2.500 de persoane din Rheinland-Pfalz și-ar pierde locul de muncă”, a spus el.

Wolfgang Götz, președintele AVRP, a adăugat că crede că piața jocurilor de noroc online care va fi reglementată în curând prezintă un risc mult mai mare pentru copii.

Piața de jocuri igaming se află în prezent într-o perioadă de tranziție în care operatorii pot oferi jocuri de cazino online, cu condiția să respecte regulile celui de-al patrulea Tratat de stat privind jocurile de noroc, care va intra oficial în vigoare la 1 iulie 2021.

„Proiectul de lege este o palmă în fața companiilor obișnuite de distribuitoare automate de mărfuri din Rheinland-Pfalz și ne lovește în mod deosebit în plină criză economică. Și, în timp ce mai mult decât fiecare a doua sală de distracții licențiată de stat din țară aflată sub amenințarea închiderii la 1 iulie 2021, piața jocurilor online este legalizată în același timp, unde în mod natural nu există distanțe minime. Nimeni nu mai înțelege asta ”, a spus Götz.

- Advertisement -

Mai multe

- Advertisement -

Ultimele postări

Macao întârzie revizuirea legii jocurilor din cauza pandemiei

Revizuirea legislației privind jocurile de noroc a fost amânată din cauza impactului pandemiei Covid-19, potrivit directorului executiv al SAR, Ho Iat Seng. Ho a spus...

Veniturile din jocurile de noroc în Europa scad cu aproape un sfert în 2020

Veniturile totale ale jocurilor de noroc din Europa vor scădea cu aproape un sfert anul acesta din cauza impactului pandemiei COVID-19. Noile date publicate de...

HeadsUp în discuții de fuziune și achiziție înainte de lansarea pariurilor din Canada

HeadsUp Entertainment - fostul proprietar al turneului canadian de poker - discută despre o potențială fuziune sau achiziție înainte de intrarea pe piața reglementată...

EGBA respinge propunerile suedeze de a înăsprii reglementările privind jocurile de noroc

Asociația Europeană pentru Jocuri și Pariuri (EGBA) a aruncat un raport suedez care solicită noi controale igaming, susținând că ar pune în pericol succesul...

Actualizare a regulamentelor jocurilor de noroc din Europa – Decembrie 2020

Sportbook.ro împreună cu Szilaghi Consulting oferă o imagine de actualitate a reglementărilor igaming din toată Europa. AUSTRIA Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri...