18.8 C
București
vineri, martie 31, 2023

Raportul arată că autoritatea de reglementare din Ontario nu are transparență

Importante

Raportul a constatat că Comisiei pentru alcool și jocuri din Ontario îi lipsește transparența. Raportul auditorului general constată o creștere a rapoartelor privind tranzacțiile suspecte la cazinourile din provincie.

Canada.- Un raport al auditorului general al Canadei a concluzionat că Comisia pentru alcool și jocuri din Ontario (AGCO) nu are transparență.

Raportul auditorului general Bonnie Lysky constată că AGCO „nu are transparență operațională cu privire la activitățile sale financiare și de reglementare”.

Lysky a raportat că numărul de rapoarte de tranzacții suspecte (STR) la cazinourile din Ontario a crescut cu 19%, iar valoarea sa dublat.

În timp ce prezența poliției provinciale în cazinouri a crescut în încercarea de a combate tranzacțiile suspecte, raportul a constatat că ofițerii au confiscat numerar în doar patru ocazii între 2017 și 2019.

În ciuda ratei scăzute de acțiune, departamentul de poliție a observat o creștere majoră a tranzacțiilor suspecte, sugerând o mișcare de infractori prolifici în Ontario ca răspuns la represiunile împotriva spălării banilor din alte provincii canadiene.

Vorbind într-o declarație după publicarea raportului său, Lysky a declarat că AGCO „a identificat spălarea banilor drept un risc major în cazinouri și a recunoscut că are lacune în procesele sale de reglementare, dar nu a dezvoltat un plan pentru a remedia aceste lacune”.

În provincia Quebec, ministrul finanțelor a anunțat recent că un auditor independent va conduce o anchetă asupra a patru cazinouri în urma acuzațiilor de activitate criminală.

Între timp, activitățile de jocuri de noroc urmează să se extindă în Canada, după ce luna trecută a fost adoptat un proiect de lege pentru legalizarea pariurilor sportive la un singur eveniment.

- Advertisement -

Mai multe

- Advertisement -

Ultimele postări

Macao întârzie revizuirea legii jocurilor din cauza pandemiei

Revizuirea legislației privind jocurile de noroc a fost amânată din cauza impactului pandemiei Covid-19, potrivit directorului executiv al SAR, Ho Iat Seng. Ho a spus...

Veniturile din jocurile de noroc în Europa scad cu aproape un sfert în 2020

Veniturile totale ale jocurilor de noroc din Europa vor scădea cu aproape un sfert anul acesta din cauza impactului pandemiei COVID-19. Noile date publicate de...

HeadsUp în discuții de fuziune și achiziție înainte de lansarea pariurilor din Canada

HeadsUp Entertainment - fostul proprietar al turneului canadian de poker - discută despre o potențială fuziune sau achiziție înainte de intrarea pe piața reglementată...

EGBA respinge propunerile suedeze de a înăsprii reglementările privind jocurile de noroc

Asociația Europeană pentru Jocuri și Pariuri (EGBA) a aruncat un raport suedez care solicită noi controale igaming, susținând că ar pune în pericol succesul...

Actualizare a regulamentelor jocurilor de noroc din Europa – Decembrie 2020

Sportbook.ro împreună cu Szilaghi Consulting oferă o imagine de actualitate a reglementărilor igaming din toată Europa. AUSTRIA Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri...