14 C
București
vineri, aprilie 23, 2021

CEO-ul AUSTRAC spune că cazinourile trebuie să supravegheze conformitatea Junket

Importante

Nicole Rose, CEO al australianului AUSTRAC, a declarat că este mai degrabă responsabilitatea operatorilor de cazinouri decât a autorităților de reglementare să supravegheze operațiunile operatorilor de joncțiuni care operează în cadrul facilităților lor de jocuri.

Potrivit unui raport al News Corp, Nicole Rose a făcut reclamația în timpul unei ședințe de estimări a Senatului, la care a fost chestionată de senatori cu privire la problemele legate de respectarea normelor, în urma anchetei recente a NSW Independent Liquor and Gaming Authority (ILGA) privind Crown Resorts.

“AUSTRAC nu reglementează operatorii de turism”, a spus Rose. „Sarcina revine industriei pentru a se asigura că respectă obligațiile sale privind LCA / CTF. De asemenea, Curtea Federală a reiterat această opinie. ”

Apăsat pe lacunele aparente în reglementarea junket-urilor din Australia, Rose a spus că „reglementarea internă nu va aborda problemele” și că „industria a fost bine plasată pentru a-și gestiona și evalua propriile riscuri”.

Comentariile lui Rose vin după ce AUSTRAC a anunțat în octombrie lansarea unei investigații oficiale de executare cu privire la potențialele încălcări de către legea Crown a țării împotriva spălării banilor și referitoare la „gestionarea de către Crown Melbourne a clienților identificați ca fiind persoane cu risc ridicat și expuse politic”.

Ancheta ILGA, care va determina adecvarea Crown pentru a deține o licență de cazinou NSW pentru dezvoltarea sa de 2,2 miliarde de dolari Crown Sydney, a ridicat întrebări cu privire la procesele de due diligence ale companiei în legătură cu operațiunile sale internaționale VIP.

„Din perspectiva cazinoului, toți banii din față provin de la operatorul de turism și toate câștigurile se duc la operatorul de turism”, se spune în raport.

„Aceasta înseamnă că toate raportările privind aceste tranzacții au loc numai sub numele operatorului turistic junket și nu activitatea financiară a participanților individuali. Aceasta este o vulnerabilitate semnificativă pentru operațiunile junket.

„Deși a existat o acceptare teoretică că junket-urile pot fi exploatate, a fost opinia AUSTRAC că această posibilitate nu a fost luată în serios.”

- Advertisement -

Mai multe

- Advertisement -

Ultimele postări

Macao întârzie revizuirea legii jocurilor din cauza pandemiei

Revizuirea legislației privind jocurile de noroc a fost amânată din cauza impactului pandemiei Covid-19, potrivit directorului executiv al SAR, Ho Iat Seng. Ho a spus...

Veniturile din jocurile de noroc în Europa scad cu aproape un sfert în 2020

Veniturile totale ale jocurilor de noroc din Europa vor scădea cu aproape un sfert anul acesta din cauza impactului pandemiei COVID-19. Noile date publicate de...

HeadsUp în discuții de fuziune și achiziție înainte de lansarea pariurilor din Canada

HeadsUp Entertainment - fostul proprietar al turneului canadian de poker - discută despre o potențială fuziune sau achiziție înainte de intrarea pe piața reglementată...

EGBA respinge propunerile suedeze de a înăsprii reglementările privind jocurile de noroc

Asociația Europeană pentru Jocuri și Pariuri (EGBA) a aruncat un raport suedez care solicită noi controale igaming, susținând că ar pune în pericol succesul...

Actualizare a regulamentelor jocurilor de noroc din Europa – Decembrie 2020

Sportbook.ro împreună cu Szilaghi Consulting oferă o imagine de actualitate a reglementărilor igaming din toată Europa. AUSTRIA Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri...