24.8 C
București
joi, august 18, 2022

Sky Racing World adaugă acoperire japoneză de curse de cai

Importante

Sky Racing World, o filială din SUA a operatorului australian Tabcorp, a lansat un nou produs de simulcasting care va pune la dispoziția clienților din SUA cursele de cai organizate de Asociația Națională de Curse din Japonia (NAR).

Serviciul se va lansa oficial pe 5 aprilie, cu acoperirea curselor de la Ohi Racecourse, cunoscută și sub denumirea de Tokyo City Keiba.

Prin acordul exclusiv, Sky Racing World va distribui simulcast-uri săptămânale, difuzând de duminică până joi în fiecare săptămână. Aceasta va avea inițial acoperire de la Tokyo City Keiba, alături de Hipodromele Funabashi și Kawasaki, inclusiv evenimente cu profil înalt, precum Tokyo Sprint și Japan Dirt Derby.

Acoperirea va fi disponibilă pe toate platformele de pariuri în direct și în avans pentru pariuri depuse în parteneriat cu Sky Racing World, precum și gratuit pe site-ul web al furnizorului.

Acordul extinde în continuare catalogul de simulare a Sky Racing World, care include deja acoperirea curselor din Australia, Noua Zeelandă, Africa de Sud, Coreea și Singapore.

„Lucrăm împreună cu Japan NAR pentru a lansa simulcastul produsului lor de curse japonez în America de Nord”, a declarat David Haslett, președintele și cel al executivului Sky Racing World.

„Este plăcut să poți introduce această ofertă de divertisment de calitate, mai ales în aceste perioade în care publicul a văzut ofertele lor de divertisment sportiv obișnuite reduse”, a spus el. „Am experimentat recent anulările temporare ale simulcasturilor noastre de curse din Noua Zeelandă, Africa de Sud și Coreea din cauza coronavirusului.

„Lansarea simulcasting-ului japonez este un alt pas important în creșterea noastră ca furnizor principal al competiției internaționale de curse de cai și suntem foarte mândri să distribuim acest produs de înaltă calitate în numele lor.”

- Advertisement -

Mai multe

- Advertisement -

Ultimele postări

Macao întârzie revizuirea legii jocurilor din cauza pandemiei

Revizuirea legislației privind jocurile de noroc a fost amânată din cauza impactului pandemiei Covid-19, potrivit directorului executiv al SAR, Ho Iat Seng. Ho a spus...

Veniturile din jocurile de noroc în Europa scad cu aproape un sfert în 2020

Veniturile totale ale jocurilor de noroc din Europa vor scădea cu aproape un sfert anul acesta din cauza impactului pandemiei COVID-19. Noile date publicate de...

HeadsUp în discuții de fuziune și achiziție înainte de lansarea pariurilor din Canada

HeadsUp Entertainment - fostul proprietar al turneului canadian de poker - discută despre o potențială fuziune sau achiziție înainte de intrarea pe piața reglementată...

EGBA respinge propunerile suedeze de a înăsprii reglementările privind jocurile de noroc

Asociația Europeană pentru Jocuri și Pariuri (EGBA) a aruncat un raport suedez care solicită noi controale igaming, susținând că ar pune în pericol succesul...

Actualizare a regulamentelor jocurilor de noroc din Europa – Decembrie 2020

Sportbook.ro împreună cu Szilaghi Consulting oferă o imagine de actualitate a reglementărilor igaming din toată Europa. AUSTRIA Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri...