13.1 C
București
vineri, octombrie 30, 2020

Sky Racing World adaugă acoperire japoneză de curse de cai

Importante

Sky Racing World, o filială din SUA a operatorului australian Tabcorp, a lansat un nou produs de simulcasting care va pune la dispoziția clienților din SUA cursele de cai organizate de Asociația Națională de Curse din Japonia (NAR).

Serviciul se va lansa oficial pe 5 aprilie, cu acoperirea curselor de la Ohi Racecourse, cunoscută și sub denumirea de Tokyo City Keiba.

Prin acordul exclusiv, Sky Racing World va distribui simulcast-uri săptămânale, difuzând de duminică până joi în fiecare săptămână. Aceasta va avea inițial acoperire de la Tokyo City Keiba, alături de Hipodromele Funabashi și Kawasaki, inclusiv evenimente cu profil înalt, precum Tokyo Sprint și Japan Dirt Derby.

Acoperirea va fi disponibilă pe toate platformele de pariuri în direct și în avans pentru pariuri depuse în parteneriat cu Sky Racing World, precum și gratuit pe site-ul web al furnizorului.

Acordul extinde în continuare catalogul de simulare a Sky Racing World, care include deja acoperirea curselor din Australia, Noua Zeelandă, Africa de Sud, Coreea și Singapore.

„Lucrăm împreună cu Japan NAR pentru a lansa simulcastul produsului lor de curse japonez în America de Nord”, a declarat David Haslett, președintele și cel al executivului Sky Racing World.

„Este plăcut să poți introduce această ofertă de divertisment de calitate, mai ales în aceste perioade în care publicul a văzut ofertele lor de divertisment sportiv obișnuite reduse”, a spus el. „Am experimentat recent anulările temporare ale simulcasturilor noastre de curse din Noua Zeelandă, Africa de Sud și Coreea din cauza coronavirusului.

„Lansarea simulcasting-ului japonez este un alt pas important în creșterea noastră ca furnizor principal al competiției internaționale de curse de cai și suntem foarte mândri să distribuim acest produs de înaltă calitate în numele lor.”

- Advertisement -

Mai multe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Ultimele postări

DraftKings asigură accesul pe piața Michigan cu Bay Mills

DraftKings și-a unit forțele cu Bay Mills Resort & Casino pentru a lansa pariuri sportive online, mobile și cu amănuntul în statul Michigan. Acordul de...

Proiectul de lege al Ucrainei pentru jocuri de noroc gata pentru a doua lectură

Un proiect de lege pentru legalizarea și reglementarea jocurilor de noroc online și terestre din Ucraina a fost aprobat de Comisia pentru finanțe, impozite...

Prima liga suspendata pe durata nedeterminată

Prima liga Engleză și English Football League (EFL) au anunțat că competițiile respective vor fi suspendate la nesfârșit până când va fi în siguranță...

Norsk Rikstoto pentru a păstra monopolul norvegian al curselor de cai

Guvernul norvegian a hotărât că cotul național Norsk Rikstoto ar trebui să-și păstreze statutul de monopol al pariurilor de echitație în țară după ce...

Hotărârea judecătorească oprește procesul de licențare a agentiilor de pariuri sportive germane

Principalul organism de operator al cărților de sport din Germania, Deutscher Sportwettenverband (DSWV) a reacționat cu consternare, după ce Curtea Administrativă Darmstadt a oprit...