13.1 C
București
vineri, octombrie 30, 2020

Prima liga suspendata pe durata nedeterminată

Importante

Prima liga Engleză și English Football League (EFL) au anunțat că competițiile respective vor fi suspendate la nesfârșit până când va fi în siguranță reluarea jocului, pe fondul crizei coronavirusului actual (Covid-19).

Atât competițiile Premier League, cât și EFL nu au organizat niciun joc începând cu 10 martie și, deși planurile inițiale vizau reluarea jocului de astăzi (3 aprilie), aceasta a fost apoi împinsă până la 30 aprilie.

Cu toate acestea, cu Marea Britanie înregistrând o creștere continuă a cazurilor de coronavirus și a deceselor conexe, ambele organizații au convenit să mențină competițiile suspendate și să revină doar „atunci când este în siguranță și adecvat să facă acest lucru”.

Premier League și EFL au luat decizia în consens cu Asociația de fotbal din Anglia, Superliga feminină și Campionatul feminin. În plus, FA Cup va rămâne amânată pentru viitorul previzibil.

“Data repornirii este în continuă revizuire cu toate părțile interesate, pe măsură ce impactul pandemiei Covid-19 se dezvoltă și lucrăm împreună în acest moment foarte provocator”, a spus Premier League.

„Premier League lucrează îndeaproape cu întreg fotbalul profesional din această țară, precum și cu guvernul, agențiile publice și alte părți interesate relevante pentru a se asigura că jocul obține o soluție de colaborare.

„Cu acest lucru, există un obiectiv combinat pentru toate meciurile rămase de ligă și cupă care vor fi jucate, permițându-ne să menținem integritatea fiecărei competiții. Cu toate acestea, orice revenire la joc va fi doar cu sprijinul complet al guvernului și atunci când îndrumarea medicală permite. ”

EFL a mai spus: „Fotbalul s-a angajat să sprijine eforturile guvernului de a combate focarul Covid-19 și organizarea meciurilor de fotbal din această țară. Este clar ceva care pur și simplu nu se poate întâmpla în acest moment.

„Situația va fi ținută sub control constant, iar meciurile se vor întoarce doar la un punct adecvat și pe baza celor mai recente îndrumări furnizate de departamentele guvernamentale relevante și autoritățile de sănătate.”

Între timp, Premier League a anunțat o serie de măsuri pentru a sprijini guvernul și autoritățile cu eforturile lor de a combate coronavirusul.

În primul rând, toate cele 20 de cluburi din Premier League au convenit să se consulte cu jucătorii lor despre o combinație de reduceri condiționate și amânări, reprezentând o reducere de 30% a salariilor.

De asemenea, vor fi luate măsuri pentru a oferi ajutor financiar pentru cluburi, Premier League pentru a pune la dispoziție EFL și Liga Națională – competiția sub Liga 2 – pentru a sprijini cluburile din toate ligile.

Între timp, în consultare cu Departamentul pentru Digital, Cultură, Media și Sport, Premier League va angaja imediat 20 de milioane de lire sterline pentru a sprijini Serviciul Național de Sănătate (NHS) al Regatului Unit, comunitățile, familiile și grupurile vulnerabile în timpul pandemiei.

Aceasta va include o contribuție financiară directă la NHS și fonduri pentru a permite cluburilor să își reorienteze eforturile și să dezvolte programe de informare pentru a ajuta comunitățile locale.

Cluburile din Premier League vor continua eforturile comunitare prin intermediul activității țintite, inclusiv donații către bancile alimentare, apeluri telefonice către vârstnici, colete alimentare destinate persoanelor vulnerabile și o serie de resurse gratuite pentru a sprijini bunăstarea și educația.

În plus, Premier League va colabora cu Departamentul de Sănătate și Asistență Socială, Public Health England și NHS, astfel încât cluburile să poată folosi canalele lor oficiale pentru a promova mesaje importante de sănătate publică fanilor.

- Advertisement -

Mai multe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Ultimele postări

DraftKings asigură accesul pe piața Michigan cu Bay Mills

DraftKings și-a unit forțele cu Bay Mills Resort & Casino pentru a lansa pariuri sportive online, mobile și cu amănuntul în statul Michigan. Acordul de...

Proiectul de lege al Ucrainei pentru jocuri de noroc gata pentru a doua lectură

Un proiect de lege pentru legalizarea și reglementarea jocurilor de noroc online și terestre din Ucraina a fost aprobat de Comisia pentru finanțe, impozite...

Prima liga suspendata pe durata nedeterminată

Prima liga Engleză și English Football League (EFL) au anunțat că competițiile respective vor fi suspendate la nesfârșit până când va fi în siguranță...

Norsk Rikstoto pentru a păstra monopolul norvegian al curselor de cai

Guvernul norvegian a hotărât că cotul național Norsk Rikstoto ar trebui să-și păstreze statutul de monopol al pariurilor de echitație în țară după ce...

Hotărârea judecătorească oprește procesul de licențare a agentiilor de pariuri sportive germane

Principalul organism de operator al cărților de sport din Germania, Deutscher Sportwettenverband (DSWV) a reacționat cu consternare, după ce Curtea Administrativă Darmstadt a oprit...