11.2 C
București
vineri, octombrie 30, 2020

GC suspendă două licențe pentru eșecurile Gamstop

Importante

Comisia pentru jocurile de noroc din GB a suspendat două licențe de operator și nu a reușit să se integreze complet cu sistemul național de autoexcludere Gamstop.

Toți operatorii au fost anunțați în ianuarie că integrarea cu Gamstop urma să devină o condiție de licență obligatorie începând cu 31 martie.

Cu toate acestea, doi operatori, Sportito și Dynamic, tranzacționând ca profet, nu au reușit să se conformeze și au suspendat licențele de operare. De asemenea, Comisia a lansat analize pentru a stabili motivul pentru care fiecare nu a reușit să integreze soluția.

Cu toate acestea, Sportito a integrat Gamstop, ceea ce înseamnă că suspensia a fost ridicată. Totuși, revizuirea nerespectării sale inițiale va continua.

„Am arătat clar operatorilor că suntem pregătiți și dispuși să ne folosim puterile pentru a proteja consumatorii, așa cum demonstrează această acțiune”, a declarat Neil McArthur, directorul executiv al Comisiei pentru jocuri de noroc.

„Autoexcluderea este un instrument important pentru protejarea consumatorilor vulnerabili, motiv pentru care am făcut obligatoriu ca toți operatorii online să fie înscriși la Gamstop până la 31 martie”, a declarat McArthur. „Am luat măsuri pentru că operatorii nu au respectat termenul, ceea ce a pus riscurile consumatorilor vulnerabili.”

În timp ce suspendarea Sportito a fost ridicată, Dynamic va rămâne pe loc până când Comisia va fi convinsă că a integrat Gamstop complet. Aceasta înseamnă că clienții nu vor putea juca prin intermediul site-ului său BetProphet.co.

La începutul acestei săptămâni, directorul executiv al Gamstop, Fiona Palmer, a îndemnat orice jucător cu griji cu privire la obiceiurile lor de joc să se autoexcludă pe durata blocării aplicate ca urmare a noii pandemii coronavirus (Covid-19).

„Suntem preocupați de faptul că, într-un moment în care atât de mulți oameni sunt obligați să rămână acasă în timpul coronavirusului, consumatorii vulnerabili care ar putea avea probleme cu jocurile de noroc ar putea fi tentați să cheltuiască bani pe care nu îi au la jocuri de noroc online”, a spus Palmer. a spus.

Palmer a discutat despre lansarea Gamstop cu iGB ​​la începutul acestei luni.

- Advertisement -

Mai multe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Ultimele postări

DraftKings asigură accesul pe piața Michigan cu Bay Mills

DraftKings și-a unit forțele cu Bay Mills Resort & Casino pentru a lansa pariuri sportive online, mobile și cu amănuntul în statul Michigan. Acordul de...

Proiectul de lege al Ucrainei pentru jocuri de noroc gata pentru a doua lectură

Un proiect de lege pentru legalizarea și reglementarea jocurilor de noroc online și terestre din Ucraina a fost aprobat de Comisia pentru finanțe, impozite...

Prima liga suspendata pe durata nedeterminată

Prima liga Engleză și English Football League (EFL) au anunțat că competițiile respective vor fi suspendate la nesfârșit până când va fi în siguranță...

Norsk Rikstoto pentru a păstra monopolul norvegian al curselor de cai

Guvernul norvegian a hotărât că cotul național Norsk Rikstoto ar trebui să-și păstreze statutul de monopol al pariurilor de echitație în țară după ce...

Hotărârea judecătorească oprește procesul de licențare a agentiilor de pariuri sportive germane

Principalul organism de operator al cărților de sport din Germania, Deutscher Sportwettenverband (DSWV) a reacționat cu consternare, după ce Curtea Administrativă Darmstadt a oprit...