2.7 C
București
joi, decembrie 3, 2020

Alea Ltd testează Fast Track CRM

Importante

Alea Ltd a ales FT CRM pentru a îmbunătăți implicarea jucătorilor în SlotsMillion.

Alea Ltd se angajează să ofere cea mai largă gamă de sloturi jucătorilor lor și să aibă unele dintre cele mai mari jackpot-uri locale progresive disponibile pe cazinoul lor online SlotsMillion. Scopul lor final este ca jucătorii să aibă cea mai bună experiență posibilă, indiferent cu ce dispozitiv se conectează.

Parteneriatul cu FAST TRACK va permite echipei, care utilizează deja modelarea avansată a datelor în segmentarea lor, să creeze angajamente în timp real cu jucătorii lor, în conformitate cu cadrul de reglementare aplicabil.

Pau Puigpelat Barrado, CEO al Alea Ltd, a declarat: „Suntem încântați să facem următorul pas în îmbunătățirea implicării jucătorilor noștri. Am muncit deja mult pentru a ne asigura că putem segmenta date bogate, relevante și acum vrem să ne asigurăm că putem acționa acest lucru în momentele potrivite. ”

FT CRM are flexibilitatea de a permite SlotsMillion să creeze segmentare avansată, precum și puterea de a automatiza o gamă largă de comunicații și recompense.

Simon Lidzén, co-fondator și CEO al FAST TRACK, a declarat: „În ceea ce privește utilizarea lor și înțelegerea datelor, SlotsMillion este foarte avansat. FT CRM le va permite să ia aceste cunoștințe și să le aplice experienței lor de client într-un mod mai automatizat și mai eficient. ”

Despre Alea Ltd:

Alea Ltd este un lider premiat în domeniul jocurilor online dedicat furnizării cazinourilor online pline de licență, cu mai multe platforme, clienților lor, oferind în același timp soluții de jocuri performante și servicii de cea mai bună calitate pe piață. Ei urmăresc să creeze o experiență remarcabilă, indiferent dacă este pentru jucătorii, asociații lor, afiliații lor sau angajații lor.

Datorită spiritului lor inventiv, SlotsMillion a fost premiat ca cel mai bun cazinou nou din 2015 (Meister Awards), inovația anului în 2016 (EGR Operator Marketing & Innovation Awards), operator inovator din 2018, operator de sloturi din 2019 și Mobile Opera-tor din 2020 (premiile internaționale pentru jocuri) și continuă extinderea către noi piețe și oportunități de creștere.

Despre FAST TRACK:
Fondată în 2016, FAST TRACK este un furnizor de servicii de tehnologie și servicii de angajare premiat. FAST TRACK oferă singura platformă CRM construită special pentru iGaming.

- Advertisement -

Mai multe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Ultimele postări

DraftKings asigură accesul pe piața Michigan cu Bay Mills

DraftKings și-a unit forțele cu Bay Mills Resort & Casino pentru a lansa pariuri sportive online, mobile și cu amănuntul în statul Michigan. Acordul de...

Proiectul de lege al Ucrainei pentru jocuri de noroc gata pentru a doua lectură

Un proiect de lege pentru legalizarea și reglementarea jocurilor de noroc online și terestre din Ucraina a fost aprobat de Comisia pentru finanțe, impozite...

Prima liga suspendata pe durata nedeterminată

Prima liga Engleză și English Football League (EFL) au anunțat că competițiile respective vor fi suspendate la nesfârșit până când va fi în siguranță...

Norsk Rikstoto pentru a păstra monopolul norvegian al curselor de cai

Guvernul norvegian a hotărât că cotul național Norsk Rikstoto ar trebui să-și păstreze statutul de monopol al pariurilor de echitație în țară după ce...

Hotărârea judecătorească oprește procesul de licențare a agentiilor de pariuri sportive germane

Principalul organism de operator al cărților de sport din Germania, Deutscher Sportwettenverband (DSWV) a reacționat cu consternare, după ce Curtea Administrativă Darmstadt a oprit...