28.5 C
București
luni, iulie 15, 2024

Alea Ltd testează Fast Track CRM

Importante

Alea Ltd a ales FT CRM pentru a îmbunătăți implicarea jucătorilor în SlotsMillion.

Alea Ltd se angajează să ofere cea mai largă gamă de sloturi jucătorilor lor și să aibă unele dintre cele mai mari jackpot-uri locale progresive disponibile pe cazinoul lor online SlotsMillion. Scopul lor final este ca jucătorii să aibă cea mai bună experiență posibilă, indiferent cu ce dispozitiv se conectează.

Parteneriatul cu FAST TRACK va permite echipei, care utilizează deja modelarea avansată a datelor în segmentarea lor, să creeze angajamente în timp real cu jucătorii lor, în conformitate cu cadrul de reglementare aplicabil.

Pau Puigpelat Barrado, CEO al Alea Ltd, a declarat: „Suntem încântați să facem următorul pas în îmbunătățirea implicării jucătorilor noștri. Am muncit deja mult pentru a ne asigura că putem segmenta date bogate, relevante și acum vrem să ne asigurăm că putem acționa acest lucru în momentele potrivite. ”

FT CRM are flexibilitatea de a permite SlotsMillion să creeze segmentare avansată, precum și puterea de a automatiza o gamă largă de comunicații și recompense.

Simon Lidzén, co-fondator și CEO al FAST TRACK, a declarat: „În ceea ce privește utilizarea lor și înțelegerea datelor, SlotsMillion este foarte avansat. FT CRM le va permite să ia aceste cunoștințe și să le aplice experienței lor de client într-un mod mai automatizat și mai eficient. ”

Despre Alea Ltd:

Alea Ltd este un lider premiat în domeniul jocurilor online dedicat furnizării cazinourilor online pline de licență, cu mai multe platforme, clienților lor, oferind în același timp soluții de jocuri performante și servicii de cea mai bună calitate pe piață. Ei urmăresc să creeze o experiență remarcabilă, indiferent dacă este pentru jucătorii, asociații lor, afiliații lor sau angajații lor.

Datorită spiritului lor inventiv, SlotsMillion a fost premiat ca cel mai bun cazinou nou din 2015 (Meister Awards), inovația anului în 2016 (EGR Operator Marketing & Innovation Awards), operator inovator din 2018, operator de sloturi din 2019 și Mobile Opera-tor din 2020 (premiile internaționale pentru jocuri) și continuă extinderea către noi piețe și oportunități de creștere.

Despre FAST TRACK:
Fondată în 2016, FAST TRACK este un furnizor de servicii de tehnologie și servicii de angajare premiat. FAST TRACK oferă singura platformă CRM construită special pentru iGaming.

- Advertisement -

Mai multe

- Advertisement -

Ultimele postări

Macao întârzie revizuirea legii jocurilor din cauza pandemiei

Revizuirea legislației privind jocurile de noroc a fost amânată din cauza impactului pandemiei Covid-19, potrivit directorului executiv al SAR, Ho Iat Seng. Ho a spus...

Veniturile din jocurile de noroc în Europa scad cu aproape un sfert în 2020

Veniturile totale ale jocurilor de noroc din Europa vor scădea cu aproape un sfert anul acesta din cauza impactului pandemiei COVID-19. Noile date publicate de...

HeadsUp în discuții de fuziune și achiziție înainte de lansarea pariurilor din Canada

HeadsUp Entertainment - fostul proprietar al turneului canadian de poker - discută despre o potențială fuziune sau achiziție înainte de intrarea pe piața reglementată...

EGBA respinge propunerile suedeze de a înăsprii reglementările privind jocurile de noroc

Asociația Europeană pentru Jocuri și Pariuri (EGBA) a aruncat un raport suedez care solicită noi controale igaming, susținând că ar pune în pericol succesul...

Actualizare a regulamentelor jocurilor de noroc din Europa – Decembrie 2020

Sportbook.ro împreună cu Szilaghi Consulting oferă o imagine de actualitate a reglementărilor igaming din toată Europa. AUSTRIA Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri...