SportBook

SIS trece în modul de hibernare

SIS (Sports Information Services) a anunțat astăzi mutarea de a închide toate serviciile neesențiale și de a îndepărta imediat un număr semnificativ de personal efectiv.

Cu suspendarea a aproape toate cursele live la nivel mondial și închiderea unui număr semnificativ de puncte de vânzare cu amănuntul la nivel mondial, SIS a întreprins această acțiune pentru a-și proteja viitorul pe termen lung și pentru a fi gata pentru reluarea serviciului normal pentru clienți și parteneri atunci când devine corespunzătoare.

În această perioadă interimară, SIS continuă să furnizeze conținut online operatorilor în timp ce conținutul este live. Toate serviciile pentru operatorii de retail vor fi suspendate.

Richard Ames, CEO al SIS, a declarat: „SIS trece într-o perioadă interimară de hibernare în aceste perioade extraordinare. Sunt încântat să pot confirma că intenția noastră este să ne întoarcem la fel de puternic ca înainte și să facem o copie de rezervă pentru a satisface nevoile clienților noștri imediat ce conținutul de curse live va reveni la acțiune.

„Facem această acțiune pentru a proteja afacerea și pentru a păstra locurile de muncă ale echipei noastre muncitoare. Le mulțumesc fiecăruia pentru angajamentul lor fantastic de a continua să-și servească partenerii de conținut și clienții pe parcursul ultimelor săptămâni provocatoare și aștept cu nerăbdare să-i întâmpinăm din nou în afaceri cât mai curând posibil. “