13.1 C
București
vineri, octombrie 30, 2020

Firmele de pariuri sportive NV aduc 38,1 milioane USD în ultima lună înainte de închidere

Importante

Cazinourile din Nevada au adus venituri de 1,04 miliarde de dolari, în timp ce veniturile din cărțile de sport au crescut la 38,1 mil.

USD în ultima lună completă, înainte ca noua pandemie coronavirus (Covid-19) să conducă la o închidere aproape totală a cazinourilor și a sportului global.

Veniturile statului de 1,04 miliarde de dolari pentru luna februarie, în creștere cu 3,1% față de an, au venit pe mize totale de jucători de 12,61 miliarde de dolari în ultima lună completă, fără închideri ale cazinourilor din SUA. În a doua jumătate a lunii martie, toate cazinourile comerciale din SUA s-au închis pentru a limita răspândirea virusului.

Pariorii au câștigat 491,8 milioane USD la cărțile sportive din Nevada, în creștere cu 7,2% față de an, dar au scăzut cu 2,2% față de ianuarie și au adus venituri de 38,1 mil. USD, în creștere cu 6,3% față de anul trecut și cu 88,6% în ianuarie. Această cifră a venit pe un program complet de evenimente sportive pentru luna respectivă, înainte ca aproape toate sporturile majore la nivel mondial să fie suspendate la jumătatea lunii martie.

În a doua lună de raportare a cifrelor mobile, jucătorii au câștigat 218,7 milioane USD pe dispozitive mobile, în scădere cu 11,0%. Cazinourile din Nevada au făcut 9,9 milioane USD din pariurile mobile, în scădere cu 12,3%.

Baschetul a fost cel mai popular sport pentru pariuri, jucătorii au pariat 260,7 milioane USD și cărți sportive în valoare de 13,1 milioane USD.

Cu toate acestea, cea mai mare sursă de venit în rândul sportului a fost fotbalul, Super Bowl LIV fiind o sursă majoră de venit pentru cazinouri. Jucătorii au pariat 152,0 milioane USD pe sport și cazinourile au luat 15,2 milioane USD.

Hockey a adus venituri de 3,1 milioane de dolari pe pariuri în valoare de 33,2 milioane USD. Cazinourile au pierdut 218.000 USD la baseball pe pariuri în valoare de 1,3 milioane USD. Cardurile Parlay au adus 788.000 de dolari pe un mâner de 1,9 milioane USD.

Mașinile cu sloturi au fost din nou cea mai mare sursă de venituri pentru cazinourile din Nevada, aducând 648,5 milioane de dolari pe mize de 9,61 miliarde de dolari.

Sloturile Penny au contribuit cu cele mai multe venituri în rândul mașinilor de slot, la 278,9 milioane USD pe mize de 2,97 miliarde de dolari. Sloturile cu mai multe denumiri au adus 275,3 milioane USD și au înregistrat cele mai mari mize, la 5,30 miliarde de dolari.

Sloturile în dolari au adus venituri de 50,8 milioane de dolari, sloturi de 25 de cenți 20,4 milioane de dolari și sloturi de cinci dolari 6,6 milioane USD.

Jocurile de masă, inclusiv pariurile sportive și cele de curse, au adus venituri de 394,2 milioane USD, deoarece miza jucătorilor s-a ridicat la 3.00 miliarde de dolari.

Baccarat a fost cea mai mare sursă de venit în rândul jocurilor de masă, aducând 116,9 milioane USD. Douăzeci și unu a fost următorul joc de masă cel mai popular, din punct de vedere al veniturilor, cu 104,4 milioane USD.

Craps a fost următoarea venituri cu 33,6 milioane dolari pe mize de 221,0 milioane dolari. Roulette a înregistrat însă cea mai mare miză, la 266,8 milioane dolari, aducând venituri de 33,4 mil. USD.

Pokerul Texas deține „em” a adus venituri de 10,2 milioane de dolari, iar poker cu trei cărți 10,1 milioane de dolari.

Județul Clark, care include Las Vegas, a adus 897,5 mil. USD venituri pe mize de 10.49 miliarde de dolari. Sloturile au adus 533,2 milioane USD și jocuri de masă 364,3 milioane USD.

Cazinourile din Las Vegas Strip au adus venituri de 596,2 mil. USD, cu 308,8 mil. USD de la jocuri de masă și 287,4 mil. USD de la sloturi.

- Advertisement -

Mai multe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Ultimele postări

DraftKings asigură accesul pe piața Michigan cu Bay Mills

DraftKings și-a unit forțele cu Bay Mills Resort & Casino pentru a lansa pariuri sportive online, mobile și cu amănuntul în statul Michigan. Acordul de...

Proiectul de lege al Ucrainei pentru jocuri de noroc gata pentru a doua lectură

Un proiect de lege pentru legalizarea și reglementarea jocurilor de noroc online și terestre din Ucraina a fost aprobat de Comisia pentru finanțe, impozite...

Prima liga suspendata pe durata nedeterminată

Prima liga Engleză și English Football League (EFL) au anunțat că competițiile respective vor fi suspendate la nesfârșit până când va fi în siguranță...

Norsk Rikstoto pentru a păstra monopolul norvegian al curselor de cai

Guvernul norvegian a hotărât că cotul național Norsk Rikstoto ar trebui să-și păstreze statutul de monopol al pariurilor de echitație în țară după ce...

Hotărârea judecătorească oprește procesul de licențare a agentiilor de pariuri sportive germane

Principalul organism de operator al cărților de sport din Germania, Deutscher Sportwettenverband (DSWV) a reacționat cu consternare, după ce Curtea Administrativă Darmstadt a oprit...