12.2 C
București
duminică, februarie 28, 2021

Nevada v-a permite pariuri pe Counter-Strike ESL Pro League

Importante

Consiliul de control al jocurilor din Nevada și-a dat aprobarea pentru operatorii autorizați din stat să înceapă să accepte pariurile la competiția sporturilor, sezonul ESL Pro League.

Consumatorii vor putea miza pariuri pe Counter-Strike: competiția globală ofensivă ESL Pro League Sezonul 11: seria Americii de Nord, după decizia autorității de reglementare.

Tipurile de pariuri aprobate includ față în cap, câștigătorul fiecărui meci și, de asemenea, câștigătorul general al sezonului pentru turneu.

Operatorii trebuie să informeze mai întâi Divizia de executare a autorității de reglementare că vor oferi pariuri la eveniment. Cei care doresc să ofere alte pariuri în plus față de cele stabilite de autoritatea de reglementare vor avea nevoie de cerere și aprobare separate.

Pariurile în joc nu vor fi permise, toate pariurile urmând să fie efectuate înainte de începutul fiecărui meci, în timp ce operatorii vor fi responsabili de stabilirea propriilor cote pentru pariuri.

Aprobarea pariurilor de la Consiliul de control vine ca pariorii din Nevada, SUA și din întreaga lume își găsesc limitate opțiunile de pariuri sportive tradiționale limitate datorită anulării și amânării multor evenimente sportive majore ca urmare a noii pandemii coronavirus (Covid-19).

Toate evenimentele importante ale ligii din SUA – inclusiv Asociația Națională de Baschet, Major League Baseball și National Hockey League – au fost suspendate, în timp ce, mai departe, turneele de fotbal Premier League și Champions League și Europa League din Anglia au încetat să joace.

În plus, toate cazinourile comerciale din SUA s-au închis temporar ca parte a efortului de a încetini răspândirea bolii, rămânând deschise doar o mână de locuri de jocuri tribale mai mici.

Criza i-a determinat pe parlamentarii americani să se grăbească printr-o factură de scutire de 2 miliarde de dolari, care va oferi împrumuturi de urgență pentru întreprinderile aflate în dificultate și reduceri fiscale pentru cetățenii care nu pot lucra în urma pandemiei.

Trecerea Legii privind ajutoarele, ajutoarele și securitatea economică Coronavirus (CARES) prin Senatul SUA a fost salutată de American Gaming Association (AGA), care solicită acum Camera Reprezentanților să dea undă verde legislației.

- Advertisement -

Mai multe

- Advertisement -

Ultimele postări

Macao întârzie revizuirea legii jocurilor din cauza pandemiei

Revizuirea legislației privind jocurile de noroc a fost amânată din cauza impactului pandemiei Covid-19, potrivit directorului executiv al SAR, Ho Iat Seng. Ho a spus...

Veniturile din jocurile de noroc în Europa scad cu aproape un sfert în 2020

Veniturile totale ale jocurilor de noroc din Europa vor scădea cu aproape un sfert anul acesta din cauza impactului pandemiei COVID-19. Noile date publicate de...

HeadsUp în discuții de fuziune și achiziție înainte de lansarea pariurilor din Canada

HeadsUp Entertainment - fostul proprietar al turneului canadian de poker - discută despre o potențială fuziune sau achiziție înainte de intrarea pe piața reglementată...

EGBA respinge propunerile suedeze de a înăsprii reglementările privind jocurile de noroc

Asociația Europeană pentru Jocuri și Pariuri (EGBA) a aruncat un raport suedez care solicită noi controale igaming, susținând că ar pune în pericol succesul...

Actualizare a regulamentelor jocurilor de noroc din Europa – Decembrie 2020

Sportbook.ro împreună cu Szilaghi Consulting oferă o imagine de actualitate a reglementărilor igaming din toată Europa. AUSTRIA Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri...