10 C
București
miercuri, noiembrie 25, 2020

Nevada v-a permite pariuri pe Counter-Strike ESL Pro League

Importante

Consiliul de control al jocurilor din Nevada și-a dat aprobarea pentru operatorii autorizați din stat să înceapă să accepte pariurile la competiția sporturilor, sezonul ESL Pro League.

Consumatorii vor putea miza pariuri pe Counter-Strike: competiția globală ofensivă ESL Pro League Sezonul 11: seria Americii de Nord, după decizia autorității de reglementare.

Tipurile de pariuri aprobate includ față în cap, câștigătorul fiecărui meci și, de asemenea, câștigătorul general al sezonului pentru turneu.

Operatorii trebuie să informeze mai întâi Divizia de executare a autorității de reglementare că vor oferi pariuri la eveniment. Cei care doresc să ofere alte pariuri în plus față de cele stabilite de autoritatea de reglementare vor avea nevoie de cerere și aprobare separate.

Pariurile în joc nu vor fi permise, toate pariurile urmând să fie efectuate înainte de începutul fiecărui meci, în timp ce operatorii vor fi responsabili de stabilirea propriilor cote pentru pariuri.

Aprobarea pariurilor de la Consiliul de control vine ca pariorii din Nevada, SUA și din întreaga lume își găsesc limitate opțiunile de pariuri sportive tradiționale limitate datorită anulării și amânării multor evenimente sportive majore ca urmare a noii pandemii coronavirus (Covid-19).

Toate evenimentele importante ale ligii din SUA – inclusiv Asociația Națională de Baschet, Major League Baseball și National Hockey League – au fost suspendate, în timp ce, mai departe, turneele de fotbal Premier League și Champions League și Europa League din Anglia au încetat să joace.

În plus, toate cazinourile comerciale din SUA s-au închis temporar ca parte a efortului de a încetini răspândirea bolii, rămânând deschise doar o mână de locuri de jocuri tribale mai mici.

Criza i-a determinat pe parlamentarii americani să se grăbească printr-o factură de scutire de 2 miliarde de dolari, care va oferi împrumuturi de urgență pentru întreprinderile aflate în dificultate și reduceri fiscale pentru cetățenii care nu pot lucra în urma pandemiei.

Trecerea Legii privind ajutoarele, ajutoarele și securitatea economică Coronavirus (CARES) prin Senatul SUA a fost salutată de American Gaming Association (AGA), care solicită acum Camera Reprezentanților să dea undă verde legislației.

- Advertisement -

Mai multe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Ultimele postări

DraftKings asigură accesul pe piața Michigan cu Bay Mills

DraftKings și-a unit forțele cu Bay Mills Resort & Casino pentru a lansa pariuri sportive online, mobile și cu amănuntul în statul Michigan. Acordul de...

Proiectul de lege al Ucrainei pentru jocuri de noroc gata pentru a doua lectură

Un proiect de lege pentru legalizarea și reglementarea jocurilor de noroc online și terestre din Ucraina a fost aprobat de Comisia pentru finanțe, impozite...

Prima liga suspendata pe durata nedeterminată

Prima liga Engleză și English Football League (EFL) au anunțat că competițiile respective vor fi suspendate la nesfârșit până când va fi în siguranță...

Norsk Rikstoto pentru a păstra monopolul norvegian al curselor de cai

Guvernul norvegian a hotărât că cotul național Norsk Rikstoto ar trebui să-și păstreze statutul de monopol al pariurilor de echitație în țară după ce...

Hotărârea judecătorească oprește procesul de licențare a agentiilor de pariuri sportive germane

Principalul organism de operator al cărților de sport din Germania, Deutscher Sportwettenverband (DSWV) a reacționat cu consternare, după ce Curtea Administrativă Darmstadt a oprit...