10 C
București
miercuri, noiembrie 25, 2020

Guvernatorul Washingtonului semnează legislația de pariuri sportive tribale

Importante

Guvernatorul Washingtonului, Jay Inslee, a semnat un proiect de lege care va legaliza pariurile sportive la unitățile de jocuri de noroc din stat.

House Bill 2638 autorizează pariurile sportive în persoană la cazinourile tribale, precum și pariurile mobile la fața locului.

Confirmarea semnăturii Inslee înseamnă că Washingtonul devine primul stat american care legalizează pariurile sportive în 2020.

Camera Reprezentantului din Washington a lichidat proiectul de lege cu un vot de 83-14 la începutul acestei luni, în timp ce Senatul statului a votat 34-15 în favoarea proiectului de lege pe 5 martie.

Printre măsurile cheie din proiectul de lege se numără jucătorii care pot paria la orice eveniment profesional de sport sau atletism, sporturi colegiale, Jocuri Olimpice și alte competiții globale. Pariurile pe sporturile de ligă minoră nu vor fi permise.

Comisia de stat pentru jocuri de noroc din Washington va fi responsabilă pentru reglementarea pieței, inclusiv acordarea de licențe operatorilor.

Cu toate acestea, proiectul de lege nu a venit fără criticile sale, cu Maverick Gaming, care operează 19 săli de carduri autorizate în Washington, un adversar vocal al legislației.

Eric Persson, directorul executiv al lui Maverick, a spus anterior că va fi pregătit să lupte cu proiectul de lege pentru a-și proteja afacerile, urmărind să elimine o clauză de urgență din proiectul de lege, ceea ce ar însemna că trebuie să meargă la un referendum public.

Cu toate acestea, Brendan Bussmann de la consilierii pieței globale a declarat pentru iGB ​​America de Nord că industria camerelor de carduri se confruntă cu o provocare majoră în lupta cu legislația.

El a spus că, cu sălile de carduri, un intrat destul de nou pe piață, a fost întotdeauna destinat să lupte împotriva operatorilor tribali, care au construit mai mult de 20 de ani de relații puternice cu statul.

„Aș spune dintr-o perspectivă de lobby, uitându-mă la ce a încercat să facă Maverick, au făcut despre tot ceea ce nu a putut și încă vor merge înainte, pentru a fi neclar”, a explicat Bussmann.

„Mesageria [Maverick] a fost în conflict, spunând„ acordați-ne pariuri sportive și vom investi 20 – 30 milioane USD în stat, pentru că dacă nu vom ieși din afaceri ”. Pe parcurs au fost mesaje mixte. ”

- Advertisement -

Mai multe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Ultimele postări

DraftKings asigură accesul pe piața Michigan cu Bay Mills

DraftKings și-a unit forțele cu Bay Mills Resort & Casino pentru a lansa pariuri sportive online, mobile și cu amănuntul în statul Michigan. Acordul de...

Proiectul de lege al Ucrainei pentru jocuri de noroc gata pentru a doua lectură

Un proiect de lege pentru legalizarea și reglementarea jocurilor de noroc online și terestre din Ucraina a fost aprobat de Comisia pentru finanțe, impozite...

Prima liga suspendata pe durata nedeterminată

Prima liga Engleză și English Football League (EFL) au anunțat că competițiile respective vor fi suspendate la nesfârșit până când va fi în siguranță...

Norsk Rikstoto pentru a păstra monopolul norvegian al curselor de cai

Guvernul norvegian a hotărât că cotul național Norsk Rikstoto ar trebui să-și păstreze statutul de monopol al pariurilor de echitație în țară după ce...

Hotărârea judecătorească oprește procesul de licențare a agentiilor de pariuri sportive germane

Principalul organism de operator al cărților de sport din Germania, Deutscher Sportwettenverband (DSWV) a reacționat cu consternare, după ce Curtea Administrativă Darmstadt a oprit...