16.5 C
București
marți, aprilie 16, 2024

Guvernatorul Washingtonului semnează legislația de pariuri sportive tribale

Importante

Guvernatorul Washingtonului, Jay Inslee, a semnat un proiect de lege care va legaliza pariurile sportive la unitățile de jocuri de noroc din stat.

House Bill 2638 autorizează pariurile sportive în persoană la cazinourile tribale, precum și pariurile mobile la fața locului.

Confirmarea semnăturii Inslee înseamnă că Washingtonul devine primul stat american care legalizează pariurile sportive în 2020.

Camera Reprezentantului din Washington a lichidat proiectul de lege cu un vot de 83-14 la începutul acestei luni, în timp ce Senatul statului a votat 34-15 în favoarea proiectului de lege pe 5 martie.

Printre măsurile cheie din proiectul de lege se numără jucătorii care pot paria la orice eveniment profesional de sport sau atletism, sporturi colegiale, Jocuri Olimpice și alte competiții globale. Pariurile pe sporturile de ligă minoră nu vor fi permise.

Comisia de stat pentru jocuri de noroc din Washington va fi responsabilă pentru reglementarea pieței, inclusiv acordarea de licențe operatorilor.

Cu toate acestea, proiectul de lege nu a venit fără criticile sale, cu Maverick Gaming, care operează 19 săli de carduri autorizate în Washington, un adversar vocal al legislației.

Eric Persson, directorul executiv al lui Maverick, a spus anterior că va fi pregătit să lupte cu proiectul de lege pentru a-și proteja afacerile, urmărind să elimine o clauză de urgență din proiectul de lege, ceea ce ar însemna că trebuie să meargă la un referendum public.

Cu toate acestea, Brendan Bussmann de la consilierii pieței globale a declarat pentru iGB ​​America de Nord că industria camerelor de carduri se confruntă cu o provocare majoră în lupta cu legislația.

El a spus că, cu sălile de carduri, un intrat destul de nou pe piață, a fost întotdeauna destinat să lupte împotriva operatorilor tribali, care au construit mai mult de 20 de ani de relații puternice cu statul.

„Aș spune dintr-o perspectivă de lobby, uitându-mă la ce a încercat să facă Maverick, au făcut despre tot ceea ce nu a putut și încă vor merge înainte, pentru a fi neclar”, a explicat Bussmann.

„Mesageria [Maverick] a fost în conflict, spunând„ acordați-ne pariuri sportive și vom investi 20 – 30 milioane USD în stat, pentru că dacă nu vom ieși din afaceri ”. Pe parcurs au fost mesaje mixte. ”

- Advertisement -

Mai multe

- Advertisement -

Ultimele postări

Macao întârzie revizuirea legii jocurilor din cauza pandemiei

Revizuirea legislației privind jocurile de noroc a fost amânată din cauza impactului pandemiei Covid-19, potrivit directorului executiv al SAR, Ho Iat Seng. Ho a spus...

Veniturile din jocurile de noroc în Europa scad cu aproape un sfert în 2020

Veniturile totale ale jocurilor de noroc din Europa vor scădea cu aproape un sfert anul acesta din cauza impactului pandemiei COVID-19. Noile date publicate de...

HeadsUp în discuții de fuziune și achiziție înainte de lansarea pariurilor din Canada

HeadsUp Entertainment - fostul proprietar al turneului canadian de poker - discută despre o potențială fuziune sau achiziție înainte de intrarea pe piața reglementată...

EGBA respinge propunerile suedeze de a înăsprii reglementările privind jocurile de noroc

Asociația Europeană pentru Jocuri și Pariuri (EGBA) a aruncat un raport suedez care solicită noi controale igaming, susținând că ar pune în pericol succesul...

Actualizare a regulamentelor jocurilor de noroc din Europa – Decembrie 2020

Sportbook.ro împreună cu Szilaghi Consulting oferă o imagine de actualitate a reglementărilor igaming din toată Europa. AUSTRIA Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri...