12.2 C
București
duminică, februarie 28, 2021

Cazinourile din S.U.A. continuă să se închidă pe măsură ce pandemia COVID-19 crește

Importante

Din ce în ce mai multe cazinouri din Statele Unite își închid ușile pe măsură ce națiunea se închide în urma focarului de coronavirus.

Zilele trecute, răspândirea rapidă a virusului a obligat milioane de cetățeni să se carantineze acasă. Birourile, hotelurile și locurile din toată țara au fost nevoiți să înceteze operațiunile, neclar când pot deschide din nou. Ca urmare, țara se confruntă cu o criză economică, iar industria jocurilor de noroc ar putea fi una dintre cele mai afectate.

Atât Wynn Resorts cât și MGM Resorts International și-au închis cazinourile din Las Vegas săptămâna trecută. Cu toate acestea, angajaților cu normă întreagă le-a fost asigurat că salariile vor continua să fie plătite în cursul perioadei. Mișcarea respectă recomandările CDC pentru a limita adunările publice la cel mult 10 persoane.

Vorbind cu CNBC, managerul de curse și sport din Vegas, Duane Colucci, de la Rampart Casino, a evidențiat lupta industriei de a se pregăti pentru o astfel de situație. „Este atât de greu de înțeles. Nu vă puteți pregăti pentru ceva de genul acesta, mai ales în industria de curse și sportive ”, a spus ea. Ea speră că reglementările de la locul de muncă vor fi relaxate pentru a permite cazinourilor să facă pariuri online.

Pe coasta de est, guvernatorul din New Jersey, Phil Murphy, a închis toate cazinourile, barurile și restaurantele din Atlantic City, făcând din centrul de jocuri de noroc un oraș fantomă.

O mișcare online
Jocurile de noroc online au reușit să continue prin luptele în mare măsură neafectate, multe cazinouri digitale acceptând jucători americani din întreaga lume. Curse virtuale de cai continuă să funcționeze și online, împreună cu anumite evenimente sportive din țări mai puțin afectate, cum ar fi Mexic și Rusia.

Cărțile sportive din întreaga țară au început să parieze pe tot și în orice încercare de a ridica jocul. De exemplu, popularul site de pariuri Bovada, bazat pe Costa Rica, chiar a pariat pe temperatura maximă în diferite orașe din SUA.

Site-urile de pariuri sportive, cum ar fi FanDuel și DraftKings, investighează noi evenimente pentru a face pariuri. Amândoi au luat câteva pariuri bizare la dezbaterea politică din SUA de săptămâna trecută, inclusiv cantitatea și frecvența tweet-urilor lui Trump. Unele alte site-uri de pariuri online au oferit câteva soluții discutabile, cum ar fi găzduirea de versiuni simulate ale evenimentelor sportive din viața reală care au fost anulate.

De-a lungul iazului din Marea Britanie, cazinourile fizice se simt deasemenea. Cu toate acestea, cu cele mai favorabile reglementări ale jocurilor de noroc online din Marea Britanie, mulți supraviețuiesc prin intermediul site-urilor partenere online. eSports, unde jucătorii concurează complet online, este o altă industrie care a obținut o popularitate sporită. Multe site-uri de pariuri sportive aduc acum jucători să-și redirecționeze pariurile către eSports ca o modalitate de a atenua veniturile pierdute din sporturile din viața reală.

O scurgere de economii
Deși jocurile de noroc online ar putea rezolva problema distanțării sociale pe care COVID-19 o prezintă, nu rezolvă problema diminuării capitalului în majoritatea gospodăriilor. Cu cât cetățenii sunt ținuți departe de munca lor, cu atât este mai puțin probabil să-și cheltuiască economiile pentru activități inutile. Deși jocurile de noroc pot fi timpurile preferate pentru mulți, investițiile riscante tind să se reducă semnificativ în perioadele de criză.

Industria generală a cazinourilor și a jocurilor de noroc se va lupta să supraviețuiască acestui focar dacă blocarea continuă prea mult timp. Conform documentului britanic The Guardian, aproximativ 35 de companii investighează în prezent un vaccin COVID-19. Cu toate acestea, este un proces dificil care implică mai multe faze critice de testare pentru a obține aprobarea de reglementare.

Annelies Wilder-Smith de la London School of Higiene and Tropical Medicine consideră că un vaccin COVID-19 va dura cel puțin 18 luni pentru a se dezvolta, în cele mai bune condiții posibile. În acea perioadă nu se știe cât de departe s-ar putea răspândi virusul și cât de pot fi efectele devastatoare asupra economiei.

- Advertisement -

Mai multe

- Advertisement -

Ultimele postări

Macao întârzie revizuirea legii jocurilor din cauza pandemiei

Revizuirea legislației privind jocurile de noroc a fost amânată din cauza impactului pandemiei Covid-19, potrivit directorului executiv al SAR, Ho Iat Seng. Ho a spus...

Veniturile din jocurile de noroc în Europa scad cu aproape un sfert în 2020

Veniturile totale ale jocurilor de noroc din Europa vor scădea cu aproape un sfert anul acesta din cauza impactului pandemiei COVID-19. Noile date publicate de...

HeadsUp în discuții de fuziune și achiziție înainte de lansarea pariurilor din Canada

HeadsUp Entertainment - fostul proprietar al turneului canadian de poker - discută despre o potențială fuziune sau achiziție înainte de intrarea pe piața reglementată...

EGBA respinge propunerile suedeze de a înăsprii reglementările privind jocurile de noroc

Asociația Europeană pentru Jocuri și Pariuri (EGBA) a aruncat un raport suedez care solicită noi controale igaming, susținând că ar pune în pericol succesul...

Actualizare a regulamentelor jocurilor de noroc din Europa – Decembrie 2020

Sportbook.ro împreună cu Szilaghi Consulting oferă o imagine de actualitate a reglementărilor igaming din toată Europa. AUSTRIA Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri...