36.2 C
București
marți, iulie 5, 2022

Autoritatea de reglementare din Malta anulează licența lui Pick Mister

Importante

Autoritatea pentru jocuri de noroc din Malta (MGA) a anulat licența de jocuri B2C de la Pick Mister Limited după ce operatorul online nu a achitat taxele de licență pentru 2019.

Operatorul rulase site-ul web PickMister.com sub licența sa malteză, oferind jucătorilor acces la o serie de jocuri de îndemânare.

Cu toate acestea, MGA a decis că, în urma încălcării licenței, Pick Mister nu mai este autorizat să efectueze operațiuni de joc, să înregistreze jucători noi sau să accepte noi depozite ale clienților și trebuie să înceteze imediat operațiunile.

De asemenea, MGA a dispus ca Pick Mister să ofere tuturor jucătorilor înregistrați accesul la conturile lor, precum și restituirea soldurilor clienților și a oricăror bani datorate.

Potrivit autorității de reglementare, Pick Mister a încălcat secțiunea 9 (1) din Regulamentul privind respectarea și aplicarea jocurilor din țară, în special alineatele C și eu.

Paragraful I se referă la neplata unei taxe de licență de 10.000 € (9.140 de lire / 11.000 USD) pentru anul 2019.

Între timp, paragraful C se referă la nerespectarea uneia sau a mai multor obligații aplicabile în ceea ce privește reglementările sau legile din Malta, în urma nerespectării unui calcul complet de contribuție la conformitate și a unor plăți de fonduri de jucători pentru perioada august 2019 până în februarie 2020 în termen de termene stipulate.

MGA a menționat că Pick Mister i se poate permite să facă apel împotriva hotărârii.

Pick Mister devine cel de-al doilea operator care își pierde licența din Malta în această lună, după ce licența de jocuri de noroc B2C a Stakers Limited a fost suspendată, în urma unei decizii similare a GB Gambling Commission.

Stakers a rulat site-ul Stakers.com sub licența malteză, dar suspendarea aplicată de MGA înseamnă că nu mai este autorizată să efectueze operațiuni de jocuri, să înregistreze jucători noi sau să accepte noul depozit al clienților.

MGA a explicat că a luat măsuri după ce autoritatea de reglementare britanică a anunțat suspendarea licenței de funcționare a Stakers pentru o serie de probleme de conformitate nespecificate. Această suspendare face ilegală pentru Stakers să ofere jocuri de noroc prin Stakers.com în Marea Britanie.

- Advertisement -

Mai multe

- Advertisement -

Ultimele postări

Macao întârzie revizuirea legii jocurilor din cauza pandemiei

Revizuirea legislației privind jocurile de noroc a fost amânată din cauza impactului pandemiei Covid-19, potrivit directorului executiv al SAR, Ho Iat Seng. Ho a spus...

Veniturile din jocurile de noroc în Europa scad cu aproape un sfert în 2020

Veniturile totale ale jocurilor de noroc din Europa vor scădea cu aproape un sfert anul acesta din cauza impactului pandemiei COVID-19. Noile date publicate de...

HeadsUp în discuții de fuziune și achiziție înainte de lansarea pariurilor din Canada

HeadsUp Entertainment - fostul proprietar al turneului canadian de poker - discută despre o potențială fuziune sau achiziție înainte de intrarea pe piața reglementată...

EGBA respinge propunerile suedeze de a înăsprii reglementările privind jocurile de noroc

Asociația Europeană pentru Jocuri și Pariuri (EGBA) a aruncat un raport suedez care solicită noi controale igaming, susținând că ar pune în pericol succesul...

Actualizare a regulamentelor jocurilor de noroc din Europa – Decembrie 2020

Sportbook.ro împreună cu Szilaghi Consulting oferă o imagine de actualitate a reglementărilor igaming din toată Europa. AUSTRIA Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri...