13.1 C
București
vineri, octombrie 30, 2020

Autoritatea de reglementare din Malta anulează licența lui Pick Mister

Importante

Autoritatea pentru jocuri de noroc din Malta (MGA) a anulat licența de jocuri B2C de la Pick Mister Limited după ce operatorul online nu a achitat taxele de licență pentru 2019.

Operatorul rulase site-ul web PickMister.com sub licența sa malteză, oferind jucătorilor acces la o serie de jocuri de îndemânare.

Cu toate acestea, MGA a decis că, în urma încălcării licenței, Pick Mister nu mai este autorizat să efectueze operațiuni de joc, să înregistreze jucători noi sau să accepte noi depozite ale clienților și trebuie să înceteze imediat operațiunile.

De asemenea, MGA a dispus ca Pick Mister să ofere tuturor jucătorilor înregistrați accesul la conturile lor, precum și restituirea soldurilor clienților și a oricăror bani datorate.

Potrivit autorității de reglementare, Pick Mister a încălcat secțiunea 9 (1) din Regulamentul privind respectarea și aplicarea jocurilor din țară, în special alineatele C și eu.

Paragraful I se referă la neplata unei taxe de licență de 10.000 € (9.140 de lire / 11.000 USD) pentru anul 2019.

Între timp, paragraful C se referă la nerespectarea uneia sau a mai multor obligații aplicabile în ceea ce privește reglementările sau legile din Malta, în urma nerespectării unui calcul complet de contribuție la conformitate și a unor plăți de fonduri de jucători pentru perioada august 2019 până în februarie 2020 în termen de termene stipulate.

MGA a menționat că Pick Mister i se poate permite să facă apel împotriva hotărârii.

Pick Mister devine cel de-al doilea operator care își pierde licența din Malta în această lună, după ce licența de jocuri de noroc B2C a Stakers Limited a fost suspendată, în urma unei decizii similare a GB Gambling Commission.

Stakers a rulat site-ul Stakers.com sub licența malteză, dar suspendarea aplicată de MGA înseamnă că nu mai este autorizată să efectueze operațiuni de jocuri, să înregistreze jucători noi sau să accepte noul depozit al clienților.

MGA a explicat că a luat măsuri după ce autoritatea de reglementare britanică a anunțat suspendarea licenței de funcționare a Stakers pentru o serie de probleme de conformitate nespecificate. Această suspendare face ilegală pentru Stakers să ofere jocuri de noroc prin Stakers.com în Marea Britanie.

- Advertisement -

Mai multe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Ultimele postări

DraftKings asigură accesul pe piața Michigan cu Bay Mills

DraftKings și-a unit forțele cu Bay Mills Resort & Casino pentru a lansa pariuri sportive online, mobile și cu amănuntul în statul Michigan. Acordul de...

Proiectul de lege al Ucrainei pentru jocuri de noroc gata pentru a doua lectură

Un proiect de lege pentru legalizarea și reglementarea jocurilor de noroc online și terestre din Ucraina a fost aprobat de Comisia pentru finanțe, impozite...

Prima liga suspendata pe durata nedeterminată

Prima liga Engleză și English Football League (EFL) au anunțat că competițiile respective vor fi suspendate la nesfârșit până când va fi în siguranță...

Norsk Rikstoto pentru a păstra monopolul norvegian al curselor de cai

Guvernul norvegian a hotărât că cotul național Norsk Rikstoto ar trebui să-și păstreze statutul de monopol al pariurilor de echitație în țară după ce...

Hotărârea judecătorească oprește procesul de licențare a agentiilor de pariuri sportive germane

Principalul organism de operator al cărților de sport din Germania, Deutscher Sportwettenverband (DSWV) a reacționat cu consternare, după ce Curtea Administrativă Darmstadt a oprit...