SportBook

Agențiile de pariuri și cazinouri din Kenya își închid operațiunile

Comitetul pentru controlul și licențarea pariurilor din Kenya (BCLB) a dispus tuturor magazinelor de pariuri și cazinourilor să își închidă operațiunile ca parte a măsurilor de combatere a răspândirii coronavirusului.

Interdicția a intrat în vigoare pe 23 martie 2020 și va fi în vigoare pentru o perioadă nedeterminată.

„Facem referire la circulația noastră din 21 martie și o declarație făcută de Ministerul Sănătății Cabinetului la 22 martie, indicând că coronavirusul a continuat să afecteze lumea într-un mod fără precedent”, a declarat Peter Mbugi, directorul BCLB.

„Având în vedere aceste evoluții, sunteți îndrumat să închideți toate cazinourile și magazinele de pariuri cu efect de la data acestei circulații, până la o notificare ulterioară”, a spus el.

„În calitate de cetățeni responsabili, vi se solicită, de asemenea, să vă țineți la curent și să respectați directivele guvernamentale care vor fi emise periodic”, a adăugat el.

Ministerul Sănătății a ordonat ca barurile și locurile de divertisment să fie închise și să nu funcționeze doar serviciile de luat masa. Acestea fac parte din măsurile de distanțare socială a institutului guvernamental pentru a reduce răspândirea COVID-19.