14.6 C
București
vineri, aprilie 23, 2021

Agențiile de pariuri din Noua Zeelandă se închid odată ce cursele de cai sunt suspendate

Importante

New Zealand Racing și TAB au luat decizia de a închide toate site-urile de vânzare cu amănuntul și de a suspenda temporar cursele, după ce guvernul național a anunțat că va muta țara la Alerta Nivelului 4 al noului sistem de alertă coronavirus (Covid-19) mai târziu astăzi (25 martie).

Noile măsuri subliniate de guvern interzic toate adunările publice interioare și exterioare, în timp ce toate întreprinderile neesențiale au primit ordin să se închidă pe fondul pandemiei.

Pariurile vor fi în continuare disponibile pe site-ul TAB în această perioadă, dar toate locațiile de vânzare cu amănuntul vor fi închise. Racing-ul va fi suspendat până cel puțin pe 21 aprilie, după ce s-a ajuns la un acord cu Noua Zeelandă cu pururi de curse și Harness Racing Noua Zeelandă.

Între timp, Dean McKenzie, președintele executiv al Autorității de tranziție din industria de curse din Noua Zeelandă (RITA), a emis o nouă actualizare sectorului de curse al țării în ceea ce privește situația actuală din Covid-19.

McKenzie a spus că, odată cu suspendarea curselor interne, piața a pierdut cel puțin 75% din conținutul său. Aceasta apare după ce RITA a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri de 27% în urma anulării altor evenimente sportive din întreaga lume.

Acest lucru, a spus McKenzie, va continua să creeze probleme RITA, dar a adăugat că organizația a făcut o serie de măsuri pentru a ajuta la reducerea impactului evenimentelor anulate și suspendate.

„În timp ce continuăm să prezentăm orice cursă este disponibilă pe Trackside (cu un radio simulcast la Trackside Radio) și oferim cât mai mult produs pe TAB.co.nz, realitatea este atunci când nu vindem pariuri, nu suntem generăm venituri și, prin urmare, pierdem bani în fiecare zi ”, a spus McKenzie.

„Ne-am concentrat imediat în RITA pentru a injecta orice conținut putem, cum ar fi oferirea de sporturi pentru prima dată și reducerea cheltuielilor noastre pe cât posibil.

„Am redus costurile înapoi, am introdus o producție limitată pe Trackside, atunci când a fost posibil contracte suspendate și continuăm să analizăm fiecare alt aspect al operațiunilor noastre pentru a identifica economiile de costuri.”

În ceea ce privește ajutorul pentru industria de curse, McKenzie le-a recomandat celor de pe piață să citească site-ul dedicat administrat de guvern pentru a afla despre sprijinul financiar disponibil pentru acest sector. Inițiativele actuale includ o schemă de subvenții salariale, sprijin pentru concedii și autoizolare și măsuri privind fluxul de numerar și afaceri.

“Trebuie să ne ocupăm de această schimbare adaptându-ne rapid, inovând, având grijă unul de celălalt și lucrând împreună”, a spus McKenzie. „Codurile de curse și TAB lucrează îndeaproape pentru a face tot ce putem pentru ca roțile comerțului să se transforme în industrie și cu toții jucăm un rol în menținerea evenimentelor noastre.

„Apreciem că industria noastră va dori un nivel de certitudine cât mai curând posibil, dar asta va dura timp, așa că vă rog să aveți răbdare în timp ce lucrăm prin aceasta. Lucrăm îndeaproape cu Codurile și ne întâlnim zilnic pentru a explora ce pași putem face colectiv ca răspuns la impactul Covid-19.

„Ca industrie, avem anumite provocări puternice, este sigur, dar lucrând împreună ne oferim șansa cea mai bună de a ieși din cealaltă parte.”

Noua Zeelandă este ultima țară care a suspendat cursele de cai din cauza izbucnirii coronavirusului. Curse britanice au fost oprite pe 17 martie și nu se vor relua până la sfârșitul lunii aprilie cel mai devreme, în timp ce Irlanda de ieri a oprit tot sportul, inclusiv cursele, până la o notificare ulterioară.

- Advertisement -

Mai multe

- Advertisement -

Ultimele postări

Macao întârzie revizuirea legii jocurilor din cauza pandemiei

Revizuirea legislației privind jocurile de noroc a fost amânată din cauza impactului pandemiei Covid-19, potrivit directorului executiv al SAR, Ho Iat Seng. Ho a spus...

Veniturile din jocurile de noroc în Europa scad cu aproape un sfert în 2020

Veniturile totale ale jocurilor de noroc din Europa vor scădea cu aproape un sfert anul acesta din cauza impactului pandemiei COVID-19. Noile date publicate de...

HeadsUp în discuții de fuziune și achiziție înainte de lansarea pariurilor din Canada

HeadsUp Entertainment - fostul proprietar al turneului canadian de poker - discută despre o potențială fuziune sau achiziție înainte de intrarea pe piața reglementată...

EGBA respinge propunerile suedeze de a înăsprii reglementările privind jocurile de noroc

Asociația Europeană pentru Jocuri și Pariuri (EGBA) a aruncat un raport suedez care solicită noi controale igaming, susținând că ar pune în pericol succesul...

Actualizare a regulamentelor jocurilor de noroc din Europa – Decembrie 2020

Sportbook.ro împreună cu Szilaghi Consulting oferă o imagine de actualitate a reglementărilor igaming din toată Europa. AUSTRIA Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri...