6.9 C
București
vineri, aprilie 19, 2024

Un mesaj de la Peter Meredith, președintele Consiliului de administrație al Marii Corporații canadiene de jocuri

Importante

Marea Societate canadiană de jocuri a emis astăzi următoarea declarație de la Peter Meredith, președintele consiliului de administrație al companiei.

„Având în vedere pandemia COVID-19 în creștere rapidă și incertitudinea globală semnificativă care a rezultat, în numele întregului Consiliu de Administrație al companiei, ne extindem gândurile de la inimă către acționarii și părțile interesate, precum și familiile și prietenii lor în timpul acestei perioadă fără precedent. Efectele acestei situații de urgență pot fi resimțite de ceva timp și, prin urmare, o bună guvernare corporativă este crucială în aceste circumstanțe extraordinare. Puteți avea încredere că Consiliul nostru este dedicat deciziilor în timp util, dar prudente, comunicării transparente și măsurilor rezistente pentru a asigura stabilitatea pe termen lung a Companiei.

Sub conducerea puternică a Rod Baker, CEO-ul companiei, echipa noastră de management grijuliu, harnic și cu experiență lucrează cu Consiliul nostru pentru a monitoriza activ implicațiile pe care COVID-19 le-a avut și le poate avea asupra viitorului afacerii noastre. De asemenea, dorim să recunoaștem eforturile incredibile care au fost întreprinse și să continuăm, în întreaga companie, de către echipele noastre de operare care au lucrat neobosit în această perioadă pentru a asigura sănătatea și siguranța membrilor echipei și a oaspeților noștri.

Această situație fără precedent nu are carte de joc, dar echipa noastră este bine pregătită și bine dotată și ia decizii grijulii de la o zi la alta sau chiar de la o oră la oră. Luăm decizii strategice și operaționale vitale pentru a ne asigura că Compania este în cea mai bună poziție posibilă pentru a rezista la volatilitatea continuă.

În efortul nostru de a conține răspândirea virusului COVID-19 și de a proteja sănătatea membrilor echipei și a oaspeților, am lucrat îndeaproape cu corporațiile de loterie respective pentru a suspenda operațiunile la cele 25 de instalații ale companiei din Canada. Din păcate, aceste închideri au afectat un număr semnificativ de membri ai echipei noastre din Ontario, Columbia Britanică, New Brunswick și Nova Scotia. Sperăm că suspendarea operațiunilor noastre este de scurtă durată și așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm înapoi membrii echipei și oaspeții noștri apreciați cu redeschiderea facilităților noastre.

Recunoscând eforturile colective adoptate la nivel național pentru a conține răspândirea virusului COVID-19, Compania va ține adunarea generală anuală („AGM”) aproape practic, la sfatul Consiliului nostru de administrație și la îndrumarea administratorilor de valori mobiliare canadiene. Compania rămâne angajată să asigure un mediu sigur pentru toți reprezentanții săi și este recunoscătoare pentru oportunitatea de a utiliza tehnologie modernă care va permite acționarilor noștri să fie în siguranță, în timp ce au posibilitatea de a participa și de a se angaja în viitoarea noastră AGM. Detalii complete cu privire la AGM, votarea și prezența în mod virtual vor fi disponibile în circulația informațională a companiei și în materialele de procură care vor fi depuse pe SEDAR (www.sedar.com) în săptămâna viitoare.

Mai mult ca oricând, suntem recunoscători pentru susținerea continuă a acționarilor noștri dedicați. Deși suntem siguri că toți investitorii pot aprecia, aceasta este o situație în evoluție rapidă și vom strădui să continuăm să vă menținem informați cu privire la evoluțiile materiale pe măsură ce apar. ”

DESPRE MAREA CORPORATIE CANADIANA DE JOCURI

Fondată în 1982, Great Canadian Gaming Corporation este o companie cu sediul în Ontario, care operează 25 de facilități de jocuri, divertisment și ospitalitate în Ontario, Columbia Britanică, New Brunswick și Nova Scotia. Fundamental pentru cultura companiei este angajamentul său pentru responsabilitatea socială. „PROUD-ul poporului nostru, al afacerii noastre, al comunității noastre” este brandul Great Canadian care unifică comunitatea companiei, eforturile de voluntariat și responsabilitatea socială. În cadrul programului PROUD, Marea Canadiană sprijină anual peste 1.400 de organizații caritabile și non-profit din toată Canada. În fiecare jurisdicție canadiană de jocuri, o parte semnificativă din veniturile brute din jocuri de jocuri sunt păstrate de către partenerii noștri din partea guvernului lor provincial în scopul de a sprijini programe precum asistența medicală, educația și serviciile sociale.

- Advertisement -

Mai multe

- Advertisement -

Ultimele postări

Macao întârzie revizuirea legii jocurilor din cauza pandemiei

Revizuirea legislației privind jocurile de noroc a fost amânată din cauza impactului pandemiei Covid-19, potrivit directorului executiv al SAR, Ho Iat Seng. Ho a spus...

Veniturile din jocurile de noroc în Europa scad cu aproape un sfert în 2020

Veniturile totale ale jocurilor de noroc din Europa vor scădea cu aproape un sfert anul acesta din cauza impactului pandemiei COVID-19. Noile date publicate de...

HeadsUp în discuții de fuziune și achiziție înainte de lansarea pariurilor din Canada

HeadsUp Entertainment - fostul proprietar al turneului canadian de poker - discută despre o potențială fuziune sau achiziție înainte de intrarea pe piața reglementată...

EGBA respinge propunerile suedeze de a înăsprii reglementările privind jocurile de noroc

Asociația Europeană pentru Jocuri și Pariuri (EGBA) a aruncat un raport suedez care solicită noi controale igaming, susținând că ar pune în pericol succesul...

Actualizare a regulamentelor jocurilor de noroc din Europa – Decembrie 2020

Sportbook.ro împreună cu Szilaghi Consulting oferă o imagine de actualitate a reglementărilor igaming din toată Europa. AUSTRIA Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri...