10 C
București
miercuri, noiembrie 25, 2020

Maxima Compliance lansează instrumentul de conformitate tehnică, Complitech

Importante

Complitech, o primă bază de date de conformitate tehnică care oferă cele mai recente cerințe din peste 20 de jurisdicții de jocuri online, a fost lansată pentru a simplifica și a accelera procesul de lansare a produselor pe noile piețe.

Dezvoltat de echipa din spatele principalului furnizor de conformitate tehnică și de reglementare Maxima Compliance, Complitech oferă informații de ultimă oră despre conformitatea produsului printr-o bază de date cuprinzătoare și un set de instrumente analitice.

Utilizatorii pot trage instantaneu informații din baza de date într-o serie de formate, sortând după tipul de produs, tipul cerinței și jurisdicția.

Utilizatorii Pro și Premium pot efectua, de asemenea, o analiză automată a diferențelor, comparand cerințele între mai multe jurisdicții.

Antonio Zanghi, directorul general al Conformității Maxima, a declarat: „Complitech este rezultatul conversațiilor cu specialiști în conformitate cu tehnica din întreaga industrie, care au fost frustrați de lipsa unei singure resurse prin care să poată extrage cerințele și să efectueze analiza decalajelor.

„Echipa noastră de experți a compilat cele mai recente cerințe de conformitate tehnică din peste 20 de jurisdicții de jocuri online și le menține actualizate periodic pentru a vă asigura că nu pierdeți niciodată o schimbare.

„Viteza este esențială pentru furnizorii care doresc să își livreze produsele și conținutul pe piețe noi, iar Complitech este conceput pentru a asigura îndeplinirea perfectă a cerințelor tehnice de conformitate – indiferent de jurisdicțiile în care activiți.”

Funcția de căutare puternică a Complitech permite utilizatorilor să tragă instantaneu cerințe specifice – cum ar fi cele legate de funcționalitatea jackpot-ului în sloturile din Suedia – cu câteva simple clicuri.

Utilizatorii cu conturi Pro și Premium pot compara aceste cerințe cu alte jurisdicții, automatizând complet procesul de analiză a diferențelor care consumă timp anterior.

Este prima dată când o astfel de colecție extinsă de cerințe de conformitate tehnică a fost compilată într-o singură bază de date.

- Advertisement -

Mai multe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Ultimele postări

DraftKings asigură accesul pe piața Michigan cu Bay Mills

DraftKings și-a unit forțele cu Bay Mills Resort & Casino pentru a lansa pariuri sportive online, mobile și cu amănuntul în statul Michigan. Acordul de...

Proiectul de lege al Ucrainei pentru jocuri de noroc gata pentru a doua lectură

Un proiect de lege pentru legalizarea și reglementarea jocurilor de noroc online și terestre din Ucraina a fost aprobat de Comisia pentru finanțe, impozite...

Prima liga suspendata pe durata nedeterminată

Prima liga Engleză și English Football League (EFL) au anunțat că competițiile respective vor fi suspendate la nesfârșit până când va fi în siguranță...

Norsk Rikstoto pentru a păstra monopolul norvegian al curselor de cai

Guvernul norvegian a hotărât că cotul național Norsk Rikstoto ar trebui să-și păstreze statutul de monopol al pariurilor de echitație în țară după ce...

Hotărârea judecătorească oprește procesul de licențare a agentiilor de pariuri sportive germane

Principalul organism de operator al cărților de sport din Germania, Deutscher Sportwettenverband (DSWV) a reacționat cu consternare, după ce Curtea Administrativă Darmstadt a oprit...