36.2 C
București
marți, iulie 5, 2022

Maxima Compliance lansează instrumentul de conformitate tehnică, Complitech

Importante

Complitech, o primă bază de date de conformitate tehnică care oferă cele mai recente cerințe din peste 20 de jurisdicții de jocuri online, a fost lansată pentru a simplifica și a accelera procesul de lansare a produselor pe noile piețe.

Dezvoltat de echipa din spatele principalului furnizor de conformitate tehnică și de reglementare Maxima Compliance, Complitech oferă informații de ultimă oră despre conformitatea produsului printr-o bază de date cuprinzătoare și un set de instrumente analitice.

Utilizatorii pot trage instantaneu informații din baza de date într-o serie de formate, sortând după tipul de produs, tipul cerinței și jurisdicția.

Utilizatorii Pro și Premium pot efectua, de asemenea, o analiză automată a diferențelor, comparand cerințele între mai multe jurisdicții.

Antonio Zanghi, directorul general al Conformității Maxima, a declarat: „Complitech este rezultatul conversațiilor cu specialiști în conformitate cu tehnica din întreaga industrie, care au fost frustrați de lipsa unei singure resurse prin care să poată extrage cerințele și să efectueze analiza decalajelor.

„Echipa noastră de experți a compilat cele mai recente cerințe de conformitate tehnică din peste 20 de jurisdicții de jocuri online și le menține actualizate periodic pentru a vă asigura că nu pierdeți niciodată o schimbare.

„Viteza este esențială pentru furnizorii care doresc să își livreze produsele și conținutul pe piețe noi, iar Complitech este conceput pentru a asigura îndeplinirea perfectă a cerințelor tehnice de conformitate – indiferent de jurisdicțiile în care activiți.”

Funcția de căutare puternică a Complitech permite utilizatorilor să tragă instantaneu cerințe specifice – cum ar fi cele legate de funcționalitatea jackpot-ului în sloturile din Suedia – cu câteva simple clicuri.

Utilizatorii cu conturi Pro și Premium pot compara aceste cerințe cu alte jurisdicții, automatizând complet procesul de analiză a diferențelor care consumă timp anterior.

Este prima dată când o astfel de colecție extinsă de cerințe de conformitate tehnică a fost compilată într-o singură bază de date.

- Advertisement -

Mai multe

- Advertisement -

Ultimele postări

Macao întârzie revizuirea legii jocurilor din cauza pandemiei

Revizuirea legislației privind jocurile de noroc a fost amânată din cauza impactului pandemiei Covid-19, potrivit directorului executiv al SAR, Ho Iat Seng. Ho a spus...

Veniturile din jocurile de noroc în Europa scad cu aproape un sfert în 2020

Veniturile totale ale jocurilor de noroc din Europa vor scădea cu aproape un sfert anul acesta din cauza impactului pandemiei COVID-19. Noile date publicate de...

HeadsUp în discuții de fuziune și achiziție înainte de lansarea pariurilor din Canada

HeadsUp Entertainment - fostul proprietar al turneului canadian de poker - discută despre o potențială fuziune sau achiziție înainte de intrarea pe piața reglementată...

EGBA respinge propunerile suedeze de a înăsprii reglementările privind jocurile de noroc

Asociația Europeană pentru Jocuri și Pariuri (EGBA) a aruncat un raport suedez care solicită noi controale igaming, susținând că ar pune în pericol succesul...

Actualizare a regulamentelor jocurilor de noroc din Europa – Decembrie 2020

Sportbook.ro împreună cu Szilaghi Consulting oferă o imagine de actualitate a reglementărilor igaming din toată Europa. AUSTRIA Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri...