12.6 C
București
miercuri, martie 3, 2021

GrooveGaming raportează adoptarea rapidă a conținutului live și a sporturilor virtuale

Importante

Agregatorul GrooveGaming a înregistrat o creștere a cererii de conținut live, agregatorul de frunte având o gamă impresionantă de mărci de clasă mondială pe platforma sa pentru a satisface cererea.

GrooveGaming are numeroase titluri de dealer live printre conținutul său la cerere live și jocurile clasice, inclusiv ruletă live, baccarat, blackjack și mese dedicate live, printre altele. În plus, oferta sa sportivă virtuală include fotbal virtual, tenis, curse de cai, ciclism și cursă de ogar, iar baschetul virtual de baschet și cricket vor ajunge la agregatorul care se extinde rapid în curând.

Creșterea cererii de conținut live a urmărit reducerea sporturilor live din întreaga lume datorită COVID-19 și închiderea cazinourilor terestre din numeroase jurisdicții din întreaga lume. Drept urmare, acum se oferă divertisment sub formă de conținut live și sport virtual pentru operatorii care se străduiesc să răspundă cererii jucătorilor.

GrooveGaming este bine plasat cu o gamă robustă de conținut live care cuprinde unele dintre cele mai importante branduri de conținut live și sporturi virtuale din lume, inclusiv LEAP Gaming, TVBET, Ezugi, VIVO Gaming, Lucky Streak, Super Spade, Evolution Gaming și SA Gaming. Aceasta este o centrală de conținut live pe care GrooveGaming o are la dispoziție pentru a face față acestei schimbări majore în dinamica industriei cauzată de COVID-19.

Ultimele noutăți vin după un început record de an de către GrooveGaming, care a dezvăluit recent mai multe parteneriate noi, inclusiv conținut live și parteneriate sportive virtuale.

GrooveGaming a impresionat industria igaming în ultimele 18 luni anunțând o multitudine de noi parteneriate ca agregator de alegere pentru o serie de nume mari ale industriei, inclusiv EveryMatrix, iGP, Digitain, ALEA și Quickfire, printre altele.

Puternica platformă de conținut GrooveGaming include peste 2500 de jocuri de cazino, precum și o multitudine de conținut agregat, care variază de la sloturi, cazinou online și casino live, până la jocuri de poker și de masă, la care operatorii pot accesa prin integrare ușoară.

Creat cu scopul livrării ușoare și rapide a conținutului pentru industria de igaming, GrooveGaming a lovit titlurile în ultimele 18 luni, cu o traiectorie de creștere globală care a văzut impresionant marca ajungând pe toate cele 6 continente, bazată pe furnizarea de integrări rapide și concentrându-se pe servicii pentru clienți de înaltă calitate, împreună cu ceea ce rămâne un set inegalabil de instrumente tehnologice pe care operatorii le pot utiliza pentru a îmbunătăți productivitatea și performanța de jos.

Un motiv major pentru care GrooveGaming devine agregatorul de alegeri din întreaga lume este faptul că GrooveGaming este alimentat de inovația tehnologică care oferă operatorilor posibilitatea de a activa o serie de caracteristici care îmbunătățesc experiența și implicarea clienților, îmbunătățesc păstrarea, încurajează jocul extins și produc o randament mai mare.

Yahale Meltzer, COO la GrooveGaming, a declarat: „Pariurile sportive virtuale sunt una dintre piețele cu cea mai rapidă creștere și, alături de jocurile live, oferă oportunități de creștere potențial nelimitate, având în vedere creșterea recentă a cererii din partea operatorilor din cauza pandemiei globale. Noi forme de conținut live și noi produse live conduc brusc noi clienți și piețe, ceea ce pentru GrooveGaming se traduce pe termen scurt în venituri semnificative și relații mai profunde cu operatorii. După cum am spus în altă parte, creșterea fenomenală a jocurilor live și a conținutului virtual oglindește pe noi înșine și este un pas interesant pe măsură ce continuăm strategia noastră de creștere. “

- Advertisement -

Mai multe

- Advertisement -

Ultimele postări

Macao întârzie revizuirea legii jocurilor din cauza pandemiei

Revizuirea legislației privind jocurile de noroc a fost amânată din cauza impactului pandemiei Covid-19, potrivit directorului executiv al SAR, Ho Iat Seng. Ho a spus...

Veniturile din jocurile de noroc în Europa scad cu aproape un sfert în 2020

Veniturile totale ale jocurilor de noroc din Europa vor scădea cu aproape un sfert anul acesta din cauza impactului pandemiei COVID-19. Noile date publicate de...

HeadsUp în discuții de fuziune și achiziție înainte de lansarea pariurilor din Canada

HeadsUp Entertainment - fostul proprietar al turneului canadian de poker - discută despre o potențială fuziune sau achiziție înainte de intrarea pe piața reglementată...

EGBA respinge propunerile suedeze de a înăsprii reglementările privind jocurile de noroc

Asociația Europeană pentru Jocuri și Pariuri (EGBA) a aruncat un raport suedez care solicită noi controale igaming, susținând că ar pune în pericol succesul...

Actualizare a regulamentelor jocurilor de noroc din Europa – Decembrie 2020

Sportbook.ro împreună cu Szilaghi Consulting oferă o imagine de actualitate a reglementărilor igaming din toată Europa. AUSTRIA Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri...