15.2 C
București
duminică, mai 16, 2021

Covid-19 îl solicită pe Lottotech din Mauritius să suspende operațiunile

Importante

Lottotech, operatorul loteriei naționale Loto din Mauritius, a anunțat că va suspenda operațiunile până la o nouă notificare, ca urmare a noii pandemii coronavirus (Covid-19).

Operatorul a spus că tragerea la sorți a avut loc sâmbătă, 21 martie, va fi ultima pentru moment, în timp ce rețeaua sa de vânzare cu amănuntul nu va mai plăti premii pentru a proteja jucătorii și vânzătorii de bilete.

Biletele pentru extragerile viitoare ar rămâne valabile, a adăugat Lottotech, jucătorii fiind sfătuiți să le țină până la reluarea remizelor.

Decizia a fost luată după discuțiile cu autoritatea de reglementare a jocurilor de noroc din Insula, Autoritatea de reglementare a jocurilor de noroc (GRA), fiind în curs de discuții despre strategii alternative de reluare a activităților. În prezent Lottotech operează doar în sectorul de vânzare cu amănuntul.

Lottotech devine cel de-al doilea operator de loterie național care închide tragerea la sorți, după ce Spania a suspendat vânzările de bilete săptămâna trecută de la Sociedad Estatal Loterías y Apuestas del Estado.

Știrea a apărut după ce insula a intrat în blocaj pe 20 martie, înainte de a anunța prima moarte a virusului o zi mai târziu. Acest individ a fost doar al treilea care a murit din cauza Covid-19 în Africa sub-sahariană.

Începând cu 22 martie, pe insulă au existat 18 cazuri confirmate, ceea ce a stabilit acum un mic dejun zilnic de 8:00 pentru cetățeni.

În știrile conexe, Lottotech a raportat o creștere de 30,5% an de an a veniturilor pentru cele 12 luni până la 31 decembrie 2019. Veniturile pentru anul s-au ridicat la MUR1.36 miliarde (29,5 mil. GBP / 31,9 mil. EUR / 34,4 mil. USD), cu un profit operațional de MUR185,7 mil. – în creștere cu 39,6% – rămas după eliminarea costurilor.

Activitatea a generat venituri financiare suplimentare de 3,1 milioane EUR, compensate cu costuri financiare de 1,1 mil. EUR, pentru un profit înainte de impozit de 187,5 mil. Euro, în creștere cu 40,5% față de anul anterior.

După ce a plătit MUR31,8 mil. Impozit pe venit, profitul net pentru anul 2019 a crescut cu 41,7% până la MUR155,7 mil.

- Advertisement -

Mai multe

- Advertisement -

Ultimele postări

Macao întârzie revizuirea legii jocurilor din cauza pandemiei

Revizuirea legislației privind jocurile de noroc a fost amânată din cauza impactului pandemiei Covid-19, potrivit directorului executiv al SAR, Ho Iat Seng. Ho a spus...

Veniturile din jocurile de noroc în Europa scad cu aproape un sfert în 2020

Veniturile totale ale jocurilor de noroc din Europa vor scădea cu aproape un sfert anul acesta din cauza impactului pandemiei COVID-19. Noile date publicate de...

HeadsUp în discuții de fuziune și achiziție înainte de lansarea pariurilor din Canada

HeadsUp Entertainment - fostul proprietar al turneului canadian de poker - discută despre o potențială fuziune sau achiziție înainte de intrarea pe piața reglementată...

EGBA respinge propunerile suedeze de a înăsprii reglementările privind jocurile de noroc

Asociația Europeană pentru Jocuri și Pariuri (EGBA) a aruncat un raport suedez care solicită noi controale igaming, susținând că ar pune în pericol succesul...

Actualizare a regulamentelor jocurilor de noroc din Europa – Decembrie 2020

Sportbook.ro împreună cu Szilaghi Consulting oferă o imagine de actualitate a reglementărilor igaming din toată Europa. AUSTRIA Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri...