10 C
București
miercuri, noiembrie 25, 2020

Covid-19 îl solicită pe Lottotech din Mauritius să suspende operațiunile

Importante

Lottotech, operatorul loteriei naționale Loto din Mauritius, a anunțat că va suspenda operațiunile până la o nouă notificare, ca urmare a noii pandemii coronavirus (Covid-19).

Operatorul a spus că tragerea la sorți a avut loc sâmbătă, 21 martie, va fi ultima pentru moment, în timp ce rețeaua sa de vânzare cu amănuntul nu va mai plăti premii pentru a proteja jucătorii și vânzătorii de bilete.

Biletele pentru extragerile viitoare ar rămâne valabile, a adăugat Lottotech, jucătorii fiind sfătuiți să le țină până la reluarea remizelor.

Decizia a fost luată după discuțiile cu autoritatea de reglementare a jocurilor de noroc din Insula, Autoritatea de reglementare a jocurilor de noroc (GRA), fiind în curs de discuții despre strategii alternative de reluare a activităților. În prezent Lottotech operează doar în sectorul de vânzare cu amănuntul.

Lottotech devine cel de-al doilea operator de loterie național care închide tragerea la sorți, după ce Spania a suspendat vânzările de bilete săptămâna trecută de la Sociedad Estatal Loterías y Apuestas del Estado.

Știrea a apărut după ce insula a intrat în blocaj pe 20 martie, înainte de a anunța prima moarte a virusului o zi mai târziu. Acest individ a fost doar al treilea care a murit din cauza Covid-19 în Africa sub-sahariană.

Începând cu 22 martie, pe insulă au existat 18 cazuri confirmate, ceea ce a stabilit acum un mic dejun zilnic de 8:00 pentru cetățeni.

În știrile conexe, Lottotech a raportat o creștere de 30,5% an de an a veniturilor pentru cele 12 luni până la 31 decembrie 2019. Veniturile pentru anul s-au ridicat la MUR1.36 miliarde (29,5 mil. GBP / 31,9 mil. EUR / 34,4 mil. USD), cu un profit operațional de MUR185,7 mil. – în creștere cu 39,6% – rămas după eliminarea costurilor.

Activitatea a generat venituri financiare suplimentare de 3,1 milioane EUR, compensate cu costuri financiare de 1,1 mil. EUR, pentru un profit înainte de impozit de 187,5 mil. Euro, în creștere cu 40,5% față de anul anterior.

După ce a plătit MUR31,8 mil. Impozit pe venit, profitul net pentru anul 2019 a crescut cu 41,7% până la MUR155,7 mil.

- Advertisement -

Mai multe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Ultimele postări

DraftKings asigură accesul pe piața Michigan cu Bay Mills

DraftKings și-a unit forțele cu Bay Mills Resort & Casino pentru a lansa pariuri sportive online, mobile și cu amănuntul în statul Michigan. Acordul de...

Proiectul de lege al Ucrainei pentru jocuri de noroc gata pentru a doua lectură

Un proiect de lege pentru legalizarea și reglementarea jocurilor de noroc online și terestre din Ucraina a fost aprobat de Comisia pentru finanțe, impozite...

Prima liga suspendata pe durata nedeterminată

Prima liga Engleză și English Football League (EFL) au anunțat că competițiile respective vor fi suspendate la nesfârșit până când va fi în siguranță...

Norsk Rikstoto pentru a păstra monopolul norvegian al curselor de cai

Guvernul norvegian a hotărât că cotul național Norsk Rikstoto ar trebui să-și păstreze statutul de monopol al pariurilor de echitație în țară după ce...

Hotărârea judecătorească oprește procesul de licențare a agentiilor de pariuri sportive germane

Principalul organism de operator al cărților de sport din Germania, Deutscher Sportwettenverband (DSWV) a reacționat cu consternare, după ce Curtea Administrativă Darmstadt a oprit...