10 C
București
miercuri, noiembrie 25, 2020

BGC salută pachetul de sprijin al guvernului britanic pentru lucrători

Importante

Guvernul Regatului Unit a anunțat un pachet de sprijin pentru lucrători.

Consiliul de pariuri și jocuri (BGC) a salutat cu fermitate răspunsul fără precedent al guvernului la amenințarea reprezentată de milioane de locuri de muncă din coronavirus, deoarece magazinele de pariuri și cazinourile au primit ordin să închidă.

BGC a solicitat anterior intervenția guvernului, similară cu cele introduse în Spania și Danemarca, pentru a pune la dispoziție subvenții pentru a sprijini salariile și pentru a menține oamenii în locuri de muncă.

Pachetul de asistență include 80% din salariile de până la 2500 lire sterline întârziate la 1 martie și deschise inițial timp de 3 luni. Schema de împrumut pentru întreprinderea Coronavirus ar fi acum fără dobândă timp de doisprezece luni. Pachetul oferă asistență pentru lucrătorii independenți și plățile TVA pentru trimestrul următor amânate.

BGC a declarat ca membrii sai vor coopera pe deplin cu cele mai recente reguli introduse de Guvern pentru a combate raspandirea virusului in Marea Britanie.

Michael Dugher, directorul executiv al BGC a declarat:

„Industria noastră va coopera complet cu cele mai recente sfaturi ale Guvernului. Mai important, suntem hotărâți să ne jucăm integral în acest efort național istoric de a bate virusul, de a proteja afacerile și de a proteja locurile de muncă. ”

„Vom examina cu atenție pachetul de măsuri anunțate de cancelar pentru a ne asigura membrilor noștri și a personalului lor muncitor și apreciat, să beneficieze pe deplin de acest lucru. De asemenea, vom solicita cancelarul să fie consecvent și să facem lucrurile corecte de către oamenii din industria noastră, oferindu-le același acces pentru a ajuta la tarifele de afaceri de care se bucură orice altă afacere de agrement și cărora li s-a solicitat în mod similar închiderea temporară ”.

„De asemenea, vom solicita cancelarul să fie consecvent și să facem lucrurile corecte de către oamenii din industria noastră, oferindu-le același acces pentru a ajuta la tarifele de afaceri de care se bucură orice altă afacere de agrement și cărora li s-a solicitat acum închiderea temporară”.

„Cazinourile și magazinele de pariuri susțin împreună majoritatea ocupării în industria pariurilor și a jocurilor de noroc – aproximativ 64.000 de locuri de muncă. Fără posibilitatea de a genera venituri din fotbal și călărit, care reprezintă 75% din piața de pariuri sportive autorizată din Marea Britanie, aceste costuri de angajare erau pur și simplu nesustenabile.

„În timp ce suntem în mod natural tristeți să ne vedem ușile închise, sperăm că această acțiune decisivă întreprinsă de Guvern va vedea întreaga țară prin această criză și că afacerile noastre, precum și cei care lucrează pentru acestea, vor prospera în viitor, pe măsură ce noi continuați să lucrați din greu pentru a ridica standardele și a aduce plăcere milioanelor noastre de clienți. ”

- Advertisement -

Mai multe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Ultimele postări

DraftKings asigură accesul pe piața Michigan cu Bay Mills

DraftKings și-a unit forțele cu Bay Mills Resort & Casino pentru a lansa pariuri sportive online, mobile și cu amănuntul în statul Michigan. Acordul de...

Proiectul de lege al Ucrainei pentru jocuri de noroc gata pentru a doua lectură

Un proiect de lege pentru legalizarea și reglementarea jocurilor de noroc online și terestre din Ucraina a fost aprobat de Comisia pentru finanțe, impozite...

Prima liga suspendata pe durata nedeterminată

Prima liga Engleză și English Football League (EFL) au anunțat că competițiile respective vor fi suspendate la nesfârșit până când va fi în siguranță...

Norsk Rikstoto pentru a păstra monopolul norvegian al curselor de cai

Guvernul norvegian a hotărât că cotul național Norsk Rikstoto ar trebui să-și păstreze statutul de monopol al pariurilor de echitație în țară după ce...

Hotărârea judecătorească oprește procesul de licențare a agentiilor de pariuri sportive germane

Principalul organism de operator al cărților de sport din Germania, Deutscher Sportwettenverband (DSWV) a reacționat cu consternare, după ce Curtea Administrativă Darmstadt a oprit...