14 C
București
vineri, aprilie 23, 2021

Evoluțion raportează o cerere „puternică” în ciuda focarului de Covid-19

Importante

Furnizorul de software live dealer, Evolution Gaming, a declarat că cererea pentru produsele sale continuă, în ciuda izbucnirii globale a coronavirusului nou (Covid-19).

Evolution a spus că nu a întâmpinat tulburări mari în operațiunile zilnice până în prezent, adăugând că cererea de produse a crescut în ultimele săptămâni.

Furnizorul a spus că mulți clienți au trecut la jocuri de cazino, deoarece suspendarea evenimentelor sportive majore din întreaga lume a însemnat că opțiunile pentru pariurile sportive au fost reduse sever.

Evolution a mai spus că a implementat măsuri de precauție în toate studiourile sale, inclusiv dezinfectarea, distanțarea și separarea personalului, verificările de temperatură la intrările în studio și creșterea curățeniei și igiena mâinilor.

„Este un moment tulburat și este inevitabil ca Covid-19 să aibă un impact asupra afacerii noastre, dar toți angajații fac acum o muncă grea și fantastică”, a declarat Martin Carlesund, directorul executiv al Evolution. „Calm și metodic cu deciziile corecte în fiecare zi, trecem încet.

„Lucrăm într-o manieră de precauție și în conformitate cu ghidurile naționale pentru a proteja sănătatea și siguranța angajaților noștri. Avem o poziție financiară puternică și, în mijlocul tuturor acestor lucruri, avem o cerere mare de cazinou în direct.

„Cu prioritatea siguranței angajaților noștri, facem tot posibilul să livrăm în continuare produsul principal pe piață.”

Declarația vine după ce luna trecută Evolution a înregistrat o creștere a veniturilor și profitului de la an la an, datorită în parte creșterii veniturilor din comisioane atât de la clienții noi, cât și de la cei existenți.

Veniturile totale pentru cele 12 luni până la 31 decembrie 2019 s-au ridicat la 365,8 mil. EUR (331,5 mil. Lire / 391,5 mil. USD), în creștere cu 49% față de anul precedent, în timp ce profitul după impozitare a crescut, de asemenea, cu 79,3% până la 149,7 mil. Euro.

Între timp, dezvoltatorul de software de jocuri online Iforium a declarat că personalul său va lucra de la distanță ca parte a propriilor măsuri de protecție împotriva coronavirusului.

Iforium a spus că în timp ce echipa sa va fi separată, va rămâne „pe deplin deschisă pentru afaceri” și că orice întrerupere în această perioadă va fi redusă la minimum „la maximul capacității noastre”.

- Advertisement -

Mai multe

- Advertisement -

Ultimele postări

Macao întârzie revizuirea legii jocurilor din cauza pandemiei

Revizuirea legislației privind jocurile de noroc a fost amânată din cauza impactului pandemiei Covid-19, potrivit directorului executiv al SAR, Ho Iat Seng. Ho a spus...

Veniturile din jocurile de noroc în Europa scad cu aproape un sfert în 2020

Veniturile totale ale jocurilor de noroc din Europa vor scădea cu aproape un sfert anul acesta din cauza impactului pandemiei COVID-19. Noile date publicate de...

HeadsUp în discuții de fuziune și achiziție înainte de lansarea pariurilor din Canada

HeadsUp Entertainment - fostul proprietar al turneului canadian de poker - discută despre o potențială fuziune sau achiziție înainte de intrarea pe piața reglementată...

EGBA respinge propunerile suedeze de a înăsprii reglementările privind jocurile de noroc

Asociația Europeană pentru Jocuri și Pariuri (EGBA) a aruncat un raport suedez care solicită noi controale igaming, susținând că ar pune în pericol succesul...

Actualizare a regulamentelor jocurilor de noroc din Europa – Decembrie 2020

Sportbook.ro împreună cu Szilaghi Consulting oferă o imagine de actualitate a reglementărilor igaming din toată Europa. AUSTRIA Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri...