14 C
București
vineri, aprilie 23, 2021

Formula 1 lansează Seria Marelui Premiu Virtual pentru a înlocui cursele amânate

Importante

Formula 1® a anunțat astăzi lansarea unei noi serii de premii virtuale F1 Esports, care prezintă o serie de șoferi F1 actuali.

Seria a fost creată pentru a permite fanilor să continue vizionarea curselor de Formula 1 practic, în ciuda situației continue de COVID-19 care a afectat calendarul curselor de deschidere din acest sezon.

Cursele virtuale se vor desfășura în locul fiecărui Mare Premiu amânat, începând cu acest sfârșit de săptămână cu Marele Premiu Virtual Bahrain duminică 22 martie. Fiecare weekend de cursă ulterioară va vedea în cursa amânată cursa de Formula 1 din lumea reală înlocuită cu un Mare Premiu Virtual, cu inițiativa programată în prezent până în mai.

Prima cursă a seriei va vedea actualii șoferi F1 aliniați pe grilă alături de o serie de stele care vor fi anunțate la timp. Pentru a garanta siguranța participanților în acest moment, fiecare șofer se va alătura cursei de la distanță, cu o gazdă transmisă în direct de pe Gfinity Esports Arena (sau la distanță, dacă este necesar), de la 20:00 (GMT), duminică 22 martie.

Seria va folosi jocul video oficial PC F1 2019, dezvoltat de Codemasters, iar primul GP virtual de pe pista Sakhir va fi o cursă de 50% cu 28 de ture. Emisiunea, care va fi disponibilă pe canalele oficiale de Formula 1 YouTube, Twitch și Facebook, este de așteptat să funcționeze timp de 1 oră 30 de minute, cu o perioadă de calificare în care pozițiile grilei vor fi determinate în funcție de cel mai rapid timp al șoferilor.

Datorită numeroasei niveluri de abilități de joc printre șoferi, setările jocului vor fi configurate astfel încât să încurajeze cursele competitive și distractive. Aceasta include rularea performanțelor egale ale mașinii, cu setări fixe, daune reduse ale vehiculului și frâne anti-blocare opționale și control de tracțiune pentru cei mai puțin familiarizați cu jocul.

Seria este destinată strict scopurilor de divertisment, pentru a aduce acțiuni de curse fanilor în acest scenariu fără precedent de care lumea a fost afectată, fără a avea niciun oficial oficial al Campionatului Mondial în ceea ce privește șoferii.

În timpul weekend-urilor non-cursă, Formula 1 va găzdui, de asemenea, curse de expoziție online, unde fanii din întreaga lume vor avea șansa de a merge cu capul cu șoferii F1. Mai multe detalii despre aceste evenimente vor fi disponibile pe canalele oficiale de socializare din Formula 1 în următoarele săptămâni.

Julian Tan, șeful inițiativelor și afacerilor digitale pentru afaceri, a declarat: „Suntem foarte încântați să putem aduce o ușoară ușurare sub forma GP-ului F1 Esports Virtual, în aceste perioade imprevizibile, deoarece sperăm să-i distrăm pe fanii care lipsesc din sportul obișnuit. acțiune. Cu fiecare ligă sportivă importantă din lume în imposibilitatea de a concura, este un moment excelent pentru a evidenția avantajele sporturilor și abilitatea incredibilă care este prezentată. ”

Frank Sagnier, director executiv, Codemasters a adăugat: „Suntem încântați să facem parte din noua serie F1 Marele Premiu Virtual Esports. Cu evenimente sportive în prezent în așteptare în întreaga lume, este extraordinar faptul că jocul video oficial F1® poate ajuta la umplerea golului prin reunirea unei captivante linii de talente pentru a face cursa online în timpul weekend-urilor curse amânate. Va fi competitiv, plin de acțiune și multă distracție pentru toți cei implicați.”

John Clarke, directorul general al Gfinity, a declarat: „Gfinity este mândru că își joacă rolul în proiectarea și livrarea seriei F1 Esports Virtual Grand Prix, care va aduce curse virtuale interesante într-o legiune de Formula 1 și fani ai sporturilor din întreaga lume. . GP-ul virtual Bahrain va prezenta toate emoțiile și vărsările de curse cu șoferi F1 și celebrități invitate speciale care merg din cap în cap, care promite să pună zâmbetul pe chipurile a milioane de fani sportivi.”

- Advertisement -

Mai multe

- Advertisement -

Ultimele postări

Macao întârzie revizuirea legii jocurilor din cauza pandemiei

Revizuirea legislației privind jocurile de noroc a fost amânată din cauza impactului pandemiei Covid-19, potrivit directorului executiv al SAR, Ho Iat Seng. Ho a spus...

Veniturile din jocurile de noroc în Europa scad cu aproape un sfert în 2020

Veniturile totale ale jocurilor de noroc din Europa vor scădea cu aproape un sfert anul acesta din cauza impactului pandemiei COVID-19. Noile date publicate de...

HeadsUp în discuții de fuziune și achiziție înainte de lansarea pariurilor din Canada

HeadsUp Entertainment - fostul proprietar al turneului canadian de poker - discută despre o potențială fuziune sau achiziție înainte de intrarea pe piața reglementată...

EGBA respinge propunerile suedeze de a înăsprii reglementările privind jocurile de noroc

Asociația Europeană pentru Jocuri și Pariuri (EGBA) a aruncat un raport suedez care solicită noi controale igaming, susținând că ar pune în pericol succesul...

Actualizare a regulamentelor jocurilor de noroc din Europa – Decembrie 2020

Sportbook.ro împreună cu Szilaghi Consulting oferă o imagine de actualitate a reglementărilor igaming din toată Europa. AUSTRIA Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri...