SportBook

BtoBet se apropie de „100+ furnizori de jocuri”

BtoBet, cel mai important furnizor de platforme iGaming, a atins punctul de reper al integrării a peste 100 de furnizori de jocuri.

Alessandro Fried, CEO al BtoBet, a declarat că un portofoliu larg de peste 100 de furnizori de jocuri, care rezultă în peste 8.000 de jocuri, oferă platformei Neuron 3 un avantaj competitiv în comparație cu alte platforme.

„Am decis să parcurgem această cale nu numai pentru a da posibilitatea operatorilor să aibă la dispoziție o selecție foarte largă de jocuri, ci și pentru a ne asigura că operatorii se pot extinde în modul în care consideră cel mai bine toate verticalele – nu numai sportul – și să îndeplinească toate cerințele clienților lor țintă”, a spus el.

Fried a mai spus că integrarea ușoară a titlurilor de joc de la furnizori la platforma de bază asigură că operatorii pot atenua deficiențele pe verticala cărții de sport.

„Apariția neașteptată a noului coronavirus a perturbat într-o mare măsură cartea de sport pe verticală, cu marea majoritate a evenimentelor sportive amânate. Același lucru este valabil și pentru perioada de vară, în lipsa unei mari varietăți de evenimente. Astfel, oferirea nativă a unui portofoliu inegalabil de titluri de joc permite operatorilor să-și schimbe strategiile și să minimizeze toate impacturile negative, redirecționând resursele lor pentru a maximiza o altă verticală diferită de sportivă”, a adăugat el.