19.8 C
București
joi, aprilie 22, 2021

iSoftBet atinge ținta odată cu lansarea jocului Sheriff of Nottingham

Importante

iSoftBet, principalul furnizor de conținut de cazinouri online și mobile, a lansat noul său palpitant, Sheriff of Nottingham.

Transportând jucători în epoca lui Robin Hood și a lui Merry Men, mulinele sunt așezate în mijlocul pădurii Sherwood în timp ce Robin și trupa sa de haiduci încearcă fiecare truc din carte pentru a evita șeriful rău și a-i fura bogățiile pe parcurs.

Jocul plin de caracteristici are patru modificatori în joc, care sunt declanșați de fiecare dată când Robin Hood livrează o scrisoare regală. Alegeți una dintre cele trei litere pentru a dezvălui un bonus de adăugare, Wild Sheriff, o învârtire dorită sau o caracteristică Win Spin garantată.

În afară de modificatorii aleatori, Șerif din Nottingham are, de asemenea, două runde bonus, Robin Riches Free Spins și Wanted Respins. Învârtirile de tip Robin Riches sunt declanșate atunci când simbolurile bonus se aterizează pe mulinele 1, 3 și 5. În timpul acestei caracteristici, între două și toate cele cinci tamburi se vor roti în sincronizare pentru a obține victorii epice.

Respinsul dorit sunt declanșate atunci când cinci sau mai mulți oameni veseli aterizează pe tamburi, fiecare personaj nou resetând respinsele. Dacă șeriful rău aterizează, el va aduna toate băncile pentru a deschide mai multe spații în care mai mulți răufăcători pot fi capturați. La sfârșitul rundei, toate personajele își dezvăluie prada, totalul adăugat la câștigurile jucătorului.

Mark Claxton, șeful jocurilor de la iSoftBet, a declarat: „Șeriful din Nottingham lovește pe bătăuș cu fiecare rundă magică pe care am dezvoltat-o.

„Acest joc bogat în caracteristici este un alt titlu imersiv al echipei noastre de jocuri, care continuă să dezvolte cel mai bun conținut de pe piață. Cu patru modificatori declanșați la întâmplare și două runde bonus avantajoase, Șeriful din Nottingham este un alt plus palpitant pentru portofoliul nostru de sloturi în continuă creștere.

„Pe lângă setul de caracteristici uimitor, aceasta este prima noastră dintre multe sloturi„ Twisted Tales Series ”, în care jucătorul, pentru o schimbare, se ocupă de anti-erou în multe povești și povești populare pentru a oferi o perspectivă nouă care să completeze jocul unic. ”

iSoftbet este un lider în materie de conformitate, licențiat pe 17 piețe reglementate de pe tot globul și furnizează brandurilor jocuri de cazino de cea mai înaltă calitate și viteză maximă pe piață.

- Advertisement -

Mai multe

- Advertisement -

Ultimele postări

Macao întârzie revizuirea legii jocurilor din cauza pandemiei

Revizuirea legislației privind jocurile de noroc a fost amânată din cauza impactului pandemiei Covid-19, potrivit directorului executiv al SAR, Ho Iat Seng. Ho a spus...

Veniturile din jocurile de noroc în Europa scad cu aproape un sfert în 2020

Veniturile totale ale jocurilor de noroc din Europa vor scădea cu aproape un sfert anul acesta din cauza impactului pandemiei COVID-19. Noile date publicate de...

HeadsUp în discuții de fuziune și achiziție înainte de lansarea pariurilor din Canada

HeadsUp Entertainment - fostul proprietar al turneului canadian de poker - discută despre o potențială fuziune sau achiziție înainte de intrarea pe piața reglementată...

EGBA respinge propunerile suedeze de a înăsprii reglementările privind jocurile de noroc

Asociația Europeană pentru Jocuri și Pariuri (EGBA) a aruncat un raport suedez care solicită noi controale igaming, susținând că ar pune în pericol succesul...

Actualizare a regulamentelor jocurilor de noroc din Europa – Decembrie 2020

Sportbook.ro împreună cu Szilaghi Consulting oferă o imagine de actualitate a reglementărilor igaming din toată Europa. AUSTRIA Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri...