20.1 C
București
duminică, mai 16, 2021

Industria jocurilor de noroc din Austria în era coronavirusului

Importante

Ceea ce a început ca o amenințare controlată undeva în Asia de Est – s-a dovedit a fi o amenințare la nivel mondial.

Despre ce vorbim, desigur, este pandemia de coronavirus care a atras atenția lumii. Practic toată lumea și totul este afectat – chiar și industria jocurilor de noroc a avut un impact grav. Dacă sunteți un vizitator al unuia dintre cele mai populare cazinouri online din Austria, atunci puteți avea și câteva întrebări despre modul în care industria de jocuri de noroc este afectată de coronavirus. Citiți restul acestui articol pentru a afla.

Efectele Coronavirus asupra industriei de jocuri din Austria

Este încă prea devreme pentru a măsura pe deplin impactul coronavirusului asupra industriei de jocuri din Austria – mai ales având în vedere faptul că pandemia încă face ravagii în întreaga lume. Dar este sigur să spunem că cazinourile terestre și-au obținut partea lor corectă din pierderea profitului de la apariția pandemiei.

Anume, autoritățile austriece au implementat măsuri stricte, iar acum cazinourile austriece sunt închise. Aceasta include toate cele 12 cazinouri austriece, care sunt răspândite în toate orașele din Austria (de la Baden la Zell am See).

Este ușor să vezi de ce este cazul. În cazuri extreme, au existat chiar și măsuri de curgare introduse de guvernele țărilor afectate grav. Aceasta înseamnă că oamenii sunt încă obligați să rămână acasă până când pandemia va fi eliminată – și rezultă că nu pot merge la cazinourile terestre. Dar, de asemenea, oamenii nu au chef să viziteze cazinourile online.

Așadar, Ute Schreiner, CMO & Product Adviser la CasinoNow Austria Portal, comentează următoarele:

„Industria jocurilor de noroc este o poveste pe termen lung. Păstrați-vă calmul – lucrăm ca de obicei și continuăm să revizuiți cele mai populare cazinouri online din Austria. Situația actuală este provocatoare, iar cazinourile online vor oferi diverse bonusuri gustoase vizitatorilor, străduindu-se să atragă nou-veniții și să facă totul pentru a păstra jucătorii bătrâni. ”

Cum arată viitorul?

Dacă urmați știrile (pariez că o faceți), atunci șansele sunt că ați văzut că epidemia din Asia de Est a început să scadă. Întrucât tot mai multe țări europene – inclusiv Austria – încep să pună în aplicare măsuri draconice pentru protejarea oamenilor de coronavirus – situația va fi probabil sub control în viitorul apropiat.

Și asta înseamnă că economia va reveni la normal – iar oamenii vor începe să câștige din nou bani, ceea ce înseamnă, la rândul său, că cazinourile vor începe să obțină din ce în ce mai mulți vizitatori în viitorul apropiat. Într-un scenariu optimist – toate cazinourile se vor redeschide, iar industria de jocuri din Austria va reveni la normal la sfârșitul lunii aprilie 2020.

Deocamdată, este suficient să știți că oamenii sunt în general în siguranță atunci când se află în casele lor. Și dacă ai acces la internet – atunci asta înseamnă că te poți bucura totuși de jocurile tale preferate de jocuri de noroc – toate din siguranța casei tale.

Jocuri online

După cum a fost menționat de expertul industriei locale – proprietarii cazinourilor online fac tot posibilul să atragă clienți noi și să-i păstreze pe cei vechi. Având în vedere că oamenii, în cea mai mare parte, se tem de viața lor – este ușor de văzut de ce nu sunt înclinați în mod special să facă jocuri online, printre altele.

Deci, în estimarea noastră, în următoarele șase luni, proprietarii cazinourilor online vor trebui să muncească din greu pentru a le oferi jucătorilor un stimulent să joace. Așadar, vă puteți aștepta că vor exista bonusuri mai noi și mai mari pentru jucătorii noi – sub forma meciului de depunere și a rotirilor gratuite. De asemenea, vor exista și multe alte bonusuri dedicate captării atenției actualilor jucători. Aceasta este o veste bună – jucătorii precum tine vor avea un stimulent și mai mare să folosească cazinourile online până când pandemia coronavirusului va fi în sfârșit conținută.

In concluzie

Orice s-ar întâmpla, sperăm sincer că pandemia coronavirusului va subveni cât mai curând posibil. Există indicii care arată că acesta este exact cazul – numărul de persoane care se infectează se reduce în diverse părți ale lumii. Și, odată cu punerea în aplicare a unor măsuri stricte în toată Europa, este probabil ca această tendință să continue.

Oricum, vă puteți bucura în continuare de jocuri de jocuri online în siguranța relativă a casei dvs., iar noile oferte bonus vor servi pentru a vă atrage atenția și mai mult. Situația este destul de proastă în acest moment în ceea ce privește jocul online, dar imediat ce se va opri pandemia – cazinourile austriece și industria eSports vor începe să își croiască drum spre redresare completă.

- Advertisement -

Mai multe

- Advertisement -

Ultimele postări

Macao întârzie revizuirea legii jocurilor din cauza pandemiei

Revizuirea legislației privind jocurile de noroc a fost amânată din cauza impactului pandemiei Covid-19, potrivit directorului executiv al SAR, Ho Iat Seng. Ho a spus...

Veniturile din jocurile de noroc în Europa scad cu aproape un sfert în 2020

Veniturile totale ale jocurilor de noroc din Europa vor scădea cu aproape un sfert anul acesta din cauza impactului pandemiei COVID-19. Noile date publicate de...

HeadsUp în discuții de fuziune și achiziție înainte de lansarea pariurilor din Canada

HeadsUp Entertainment - fostul proprietar al turneului canadian de poker - discută despre o potențială fuziune sau achiziție înainte de intrarea pe piața reglementată...

EGBA respinge propunerile suedeze de a înăsprii reglementările privind jocurile de noroc

Asociația Europeană pentru Jocuri și Pariuri (EGBA) a aruncat un raport suedez care solicită noi controale igaming, susținând că ar pune în pericol succesul...

Actualizare a regulamentelor jocurilor de noroc din Europa – Decembrie 2020

Sportbook.ro împreună cu Szilaghi Consulting oferă o imagine de actualitate a reglementărilor igaming din toată Europa. AUSTRIA Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri...