6.3 C
București
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Comisia pentru jocuri de noroc publică sfaturi Covid-19 pentru licențiați

Importante

Comisia pentru jocurile de noroc din Anglia a publicat noi îndrumări pentru licențiații săi ca răspuns la îngrijorările tot mai mari cu privire la impactul noului coronavirus (Covid-19) pe piața britanică a jocurilor de noroc.

Comisia a spus că respectă orientările privind sănătatea publică Anglia și le-a spus întregului personal să lucreze de acasă până la o notificare ulterioară și a încurajat operatorii să adopte o abordare similară.

Cu toate acestea, autoritatea de reglementare a mai spus că, în cazul în care sunt oferite facilități pentru jocuri de noroc, titularii de licență trebuie să se asigure că au un management suficient, personal și supraveghere pentru a menține respectarea condițiilor de licență și a codurilor de practică (LCCP).

De asemenea, Comisia a spus că autorizații de licență ar trebui să evalueze capacitatea lor de a menține respectarea LCCP și să ia în considerare suspendarea parțială sau parțială voluntară a serviciilor lor, dacă nu pot îndeplini aceste standarde și cerințe.

Concentrându-se pe operatorii online, Comisia a spus că, datorită măsurilor de distanțare socială, mai multe persoane vor lucra de acasă. Ca atare, operatorii online trebuie să se asigure că aceștia continuă să acționeze în mod responsabil în ceea ce privește accesibilitatea individuală a clienților și creșterea interacțiunilor de responsabilitate socială.

„Ne dăm seama că schimbările fără precedent ale vieții de zi cu zi și, în unele cazuri, incertitudinea financiară, vor crea provocări pentru afacerea dvs.”, a spus Comisia. „Modificările vor crește, de asemenea, riscurile pentru anumite persoane, ceea ce înseamnă că, în ciuda faptului că acestea sunt perioade dificile, trebuie să protejăm în continuare consumatorii.

În ceea ce privește licențele și alte taxe, Comisia a spus că, datorită modului în care este structurat sistemul său de taxe, nu are capacitatea de a reduce taxele și nici nu poate urmări rapid orice cerere de licență.

Extinzând cererea de licență temporară pe care a pus-o în aplicare, autoritatea de reglementare a spus că toate cererile vor fi gestionate de personalul care lucrează de acasă. Ca atare, a spus că toată documentația referitoare la companie ar trebui scanată și trimisă prin e-mail către operatorii de cont desemnați.

„Aplicațiile sunt o prioritate pentru acordarea de licențe și, deși echipele noastre lucrează de acasă, am stabilit pași și procese care să ne asigurăm că putem proceda cu cereri în cazul în care cineva se îmbolnăvește sau nu poate lucra”, a spus autoritatea de reglementare.

„Comisia are un plan de continuitate de afaceri bine practicat și cuprinzător, pe care l-am invocat cu intenția de a reduce impactul asupra activității noastre de reglementare și a consultanței și serviciilor pe care le oferim.”

- Advertisement -

Mai multe

- Advertisement -

Ultimele postări

Macao întârzie revizuirea legii jocurilor din cauza pandemiei

Revizuirea legislației privind jocurile de noroc a fost amânată din cauza impactului pandemiei Covid-19, potrivit directorului executiv al SAR, Ho Iat Seng. Ho a spus...

Veniturile din jocurile de noroc în Europa scad cu aproape un sfert în 2020

Veniturile totale ale jocurilor de noroc din Europa vor scădea cu aproape un sfert anul acesta din cauza impactului pandemiei COVID-19. Noile date publicate de...

HeadsUp în discuții de fuziune și achiziție înainte de lansarea pariurilor din Canada

HeadsUp Entertainment - fostul proprietar al turneului canadian de poker - discută despre o potențială fuziune sau achiziție înainte de intrarea pe piața reglementată...

EGBA respinge propunerile suedeze de a înăsprii reglementările privind jocurile de noroc

Asociația Europeană pentru Jocuri și Pariuri (EGBA) a aruncat un raport suedez care solicită noi controale igaming, susținând că ar pune în pericol succesul...

Actualizare a regulamentelor jocurilor de noroc din Europa – Decembrie 2020

Sportbook.ro împreună cu Szilaghi Consulting oferă o imagine de actualitate a reglementărilor igaming din toată Europa. AUSTRIA Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri...