2.7 C
București
joi, decembrie 3, 2020

Norvegia permite bingo-ului online să ușureze impactul Covid-19

Importante

Autoritatea norvegiană pentru jocuri de noroc va permite sălilor de bingo să funcționeze în mod exclusiv online, suspendând reglementările care necesită o tragere fizică, ca parte a măsurilor de atenuare a impactului noului coronavirus (Covid-19) asupra sectorului.

Reglementările norvegiene privind jocurile de noroc precizează că consumatorii pot juca bingo online, dar trebuie să fie legați de jocurile care apar într-o sală de bingo din țară.

Totuși, Lotteri-og stiftelsestilsynet (Lottstift) a declarat că a fost contactată de o serie de operatori ai sălii de bingo, solicitând scutiri de la această regulă.

Aceasta are ca urmare închiderea tuturor activităților culturale, sportive și voluntare din Norvegia, inclusiv sălile de bingo, la 12 martie, pentru a încetini răspândirea virusului.

Operatorii de bingo pot oferi acum jocuri complet online. Cu toate acestea, jocurile pot fi oferite în continuare numai de la 10:00 la 22:00 și cu fiecare licențiat capabil să ofere doar un joc simultan. În plus, jucătorii noi nu mai trebuie să se înregistreze pentru conturi personal și pot face acest lucru online.

Regulile vor fi aplicate până la 29 martie, dar Lotteritilsynet va continua să examineze situația și le va putea menține mai mult timp.

În plus, guvernul norvegian a instituit o schemă de compensare pentru a ajuta întreprinderile, echipele, asociațiile și persoanele care desfășoară evenimente culturale, sportive sau voluntare să diminueze impactul închiderii. În valoare de aproximativ NOK300 milioane (23,7 mil. GBP / 25,6 mil. USD 28,0 mil. USD), acesta va oferi subvenții entităților care au pierdut venituri din vânzările de bilete și taxele de participare la evenimentele care urmau să aibă loc între 5 martie și 5 aprilie.

Acest lucru va fi supravegheat de ministrul Culturii și Egalității de Gen din țara din Q. Raja și gestionat de Lottstift și Consiliul Cultural al Norvegiei.

- Advertisement -

Mai multe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Ultimele postări

DraftKings asigură accesul pe piața Michigan cu Bay Mills

DraftKings și-a unit forțele cu Bay Mills Resort & Casino pentru a lansa pariuri sportive online, mobile și cu amănuntul în statul Michigan. Acordul de...

Proiectul de lege al Ucrainei pentru jocuri de noroc gata pentru a doua lectură

Un proiect de lege pentru legalizarea și reglementarea jocurilor de noroc online și terestre din Ucraina a fost aprobat de Comisia pentru finanțe, impozite...

Prima liga suspendata pe durata nedeterminată

Prima liga Engleză și English Football League (EFL) au anunțat că competițiile respective vor fi suspendate la nesfârșit până când va fi în siguranță...

Norsk Rikstoto pentru a păstra monopolul norvegian al curselor de cai

Guvernul norvegian a hotărât că cotul național Norsk Rikstoto ar trebui să-și păstreze statutul de monopol al pariurilor de echitație în țară după ce...

Hotărârea judecătorească oprește procesul de licențare a agentiilor de pariuri sportive germane

Principalul organism de operator al cărților de sport din Germania, Deutscher Sportwettenverband (DSWV) a reacționat cu consternare, după ce Curtea Administrativă Darmstadt a oprit...