36.2 C
București
marți, iulie 5, 2022

Norvegia permite bingo-ului online să ușureze impactul Covid-19

Importante

Autoritatea norvegiană pentru jocuri de noroc va permite sălilor de bingo să funcționeze în mod exclusiv online, suspendând reglementările care necesită o tragere fizică, ca parte a măsurilor de atenuare a impactului noului coronavirus (Covid-19) asupra sectorului.

Reglementările norvegiene privind jocurile de noroc precizează că consumatorii pot juca bingo online, dar trebuie să fie legați de jocurile care apar într-o sală de bingo din țară.

Totuși, Lotteri-og stiftelsestilsynet (Lottstift) a declarat că a fost contactată de o serie de operatori ai sălii de bingo, solicitând scutiri de la această regulă.

Aceasta are ca urmare închiderea tuturor activităților culturale, sportive și voluntare din Norvegia, inclusiv sălile de bingo, la 12 martie, pentru a încetini răspândirea virusului.

Operatorii de bingo pot oferi acum jocuri complet online. Cu toate acestea, jocurile pot fi oferite în continuare numai de la 10:00 la 22:00 și cu fiecare licențiat capabil să ofere doar un joc simultan. În plus, jucătorii noi nu mai trebuie să se înregistreze pentru conturi personal și pot face acest lucru online.

Regulile vor fi aplicate până la 29 martie, dar Lotteritilsynet va continua să examineze situația și le va putea menține mai mult timp.

În plus, guvernul norvegian a instituit o schemă de compensare pentru a ajuta întreprinderile, echipele, asociațiile și persoanele care desfășoară evenimente culturale, sportive sau voluntare să diminueze impactul închiderii. În valoare de aproximativ NOK300 milioane (23,7 mil. GBP / 25,6 mil. USD 28,0 mil. USD), acesta va oferi subvenții entităților care au pierdut venituri din vânzările de bilete și taxele de participare la evenimentele care urmau să aibă loc între 5 martie și 5 aprilie.

Acest lucru va fi supravegheat de ministrul Culturii și Egalității de Gen din țara din Q. Raja și gestionat de Lottstift și Consiliul Cultural al Norvegiei.

- Advertisement -

Mai multe

- Advertisement -

Ultimele postări

Macao întârzie revizuirea legii jocurilor din cauza pandemiei

Revizuirea legislației privind jocurile de noroc a fost amânată din cauza impactului pandemiei Covid-19, potrivit directorului executiv al SAR, Ho Iat Seng. Ho a spus...

Veniturile din jocurile de noroc în Europa scad cu aproape un sfert în 2020

Veniturile totale ale jocurilor de noroc din Europa vor scădea cu aproape un sfert anul acesta din cauza impactului pandemiei COVID-19. Noile date publicate de...

HeadsUp în discuții de fuziune și achiziție înainte de lansarea pariurilor din Canada

HeadsUp Entertainment - fostul proprietar al turneului canadian de poker - discută despre o potențială fuziune sau achiziție înainte de intrarea pe piața reglementată...

EGBA respinge propunerile suedeze de a înăsprii reglementările privind jocurile de noroc

Asociația Europeană pentru Jocuri și Pariuri (EGBA) a aruncat un raport suedez care solicită noi controale igaming, susținând că ar pune în pericol succesul...

Actualizare a regulamentelor jocurilor de noroc din Europa – Decembrie 2020

Sportbook.ro împreună cu Szilaghi Consulting oferă o imagine de actualitate a reglementărilor igaming din toată Europa. AUSTRIA Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri...