21 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024

In timp ce COVID-19 șterge calendarul sportiv, toate privirile se indreptă spre eSports

Importante

Pariurile sportive sunt îmbunătățite pentru ca stimulatorii de cărți sportive să caute acțiuni în timpul focarului Coronavirus.

Odată cu calendarul sportiv decimat de pandemia COVID-19, oportunitățile de pariere sunt reduse semnificativ.

Majoritatea evenimentelor importante de fotbal, golf, curse și tenis au fost anulate sau amânate, deoarece autoritățile încearcă să combată virusul.

Dar multe evenimente sportive pot fi jucate online, permițându-le să meargă înainte. Quentin Martin, CEO al site-ului de pariuri esports Luckbox, a declarat: „În timp ce calendarul sporturilor a fost afectat, este mult mai rezistent în această situație, deoarece meciurile pot fi jucate online, fără ca jucătorii să fie nevoiți să fie în același loc.

Și, deși fanii trăiesc într-o arenă generează o atmosferă minunată, nu face prea multă diferență față de sutele de mii de fani care se uită prin stream live.

Până în prezent, indicii timpurii sunt că volumele de pariuri ale sporturilor vor crește – am văzut o creștere de 54 la sută a înregistrărilor de jucători noi în săptămâna trecută – de când s-a anunțat că Premier League engleză va fi amânată.

Se pare că jucătorii care se bucură de pariuri sportive sunt mai înclinați să încerce sporturile, cu puțin mai mult pe care să parieze.

Mulți fani sportivi se autoizolează sau se închid, iar sporturile sunt practic singurele spectacole din oraș.”

Spectacolul continua

ESL Pro League Sezonul 11 ​​- un eveniment CS: GO care a început pe 16 martie – a fost forțat să treacă la un format online prin focarul Coronavirus și a înregistrat o creștere semnificativă a nivelului maxim de vizibilitate în prima zi. Aproximativ 146.000 de fani s-au reglat în fluxul Twitch live, în creștere față de 115,00 în sezonul precedent. Numărul fanilor care joacă jocuri de sport a crescut, de asemenea, aparent CS: GO a înregistrat 1.000.000 de jucători concurenti pentru prima dată în istoria sa de 20 de ani pe 14 martie.

Regiunile League and Legends din Europa și America de Nord vor relua online în acest weekend, în timp ce meciurile din China au revenit la un format offline, situația urmând să se îmbunătățească.

Overwatch League este un alt eveniment sportiv de nivel superior setat să reia acest weekend într-un format exclusiv online.

Dl Martin a spus: „În mod clar, acestea sunt momente dificile pentru mulți oameni din întreaga lume, dar, pentru mulți, sporturile și jocurile sunt o distracție binevenită.

Poate că acum este momentul în care fanii sporturilor tradiționale vor arunca o privire la sporturi și vor realiza despre ce este vorba.”

- Advertisement -

Mai multe

- Advertisement -

Ultimele postări

Macao întârzie revizuirea legii jocurilor din cauza pandemiei

Revizuirea legislației privind jocurile de noroc a fost amânată din cauza impactului pandemiei Covid-19, potrivit directorului executiv al SAR, Ho Iat Seng. Ho a spus...

Veniturile din jocurile de noroc în Europa scad cu aproape un sfert în 2020

Veniturile totale ale jocurilor de noroc din Europa vor scădea cu aproape un sfert anul acesta din cauza impactului pandemiei COVID-19. Noile date publicate de...

HeadsUp în discuții de fuziune și achiziție înainte de lansarea pariurilor din Canada

HeadsUp Entertainment - fostul proprietar al turneului canadian de poker - discută despre o potențială fuziune sau achiziție înainte de intrarea pe piața reglementată...

EGBA respinge propunerile suedeze de a înăsprii reglementările privind jocurile de noroc

Asociația Europeană pentru Jocuri și Pariuri (EGBA) a aruncat un raport suedez care solicită noi controale igaming, susținând că ar pune în pericol succesul...

Actualizare a regulamentelor jocurilor de noroc din Europa – Decembrie 2020

Sportbook.ro împreună cu Szilaghi Consulting oferă o imagine de actualitate a reglementărilor igaming din toată Europa. AUSTRIA Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri...