9.2 C
București
sâmbătă, aprilie 17, 2021

GrooveGaming înscrie un gol cu ​​Goalbet

Importante

Agregatorul cu creștere rapidă GrooveGaming a marcat un hattrick prin semnarea unui acord cuprinzător de furnizare de conținut cu Goalbet care implică tot portofoliul Groovegaming.

Acordul consideră că portofoliul divers al GrooveGaming este adăugat la stabila mărci de Goalbet.

Creat cu scopul livrării ușoare și rapide a conținutului pentru industria de igaming, GrooveGaming a ajuns frecvent în ultimii doi ani ca titlu de alegere pentru o serie de nume mari ale industriei, inclusiv EveryMatrix, iGP, Digitain, ALEA și Quickfire, printre altii.

Puternica platformă GrooveGaming include peste 2500 de jocuri de cazino, precum și o multitudine de conținut agregat, care variază de la sloturi, cazinou online și cazinou în direct, la jocuri de poker și de masă, la care operatorii pot accesa prin integrare ușoară pentru a conduce angajarea și veniturile jucătorilor.

Un motiv major pentru care GrooveGaming devine agregatorul de alegeri din întreaga lume este faptul că GrooveGaming este alimentat de inovația tehnologică care oferă operatorilor posibilitatea de a activa o serie de caracteristici care îmbunătățesc experiența și implicarea clienților, îmbunătățesc păstrarea, încurajează jocul extins și produc o randament mai mare.

GrooveGaming și-a crescut semnificativ prezența de-a lungul ultimilor doi ani pe piețele globale cheie și jurisdicții importante reglementate prin parteneriate cu operatori de jocuri de noroc online majore. Această ultimă semnare cu Goalbet scoate în evidență atractivitatea portofoliului GrooveGaming, deopotrivă cu operatori și jucători.

Goalbet este o companie austriacă consacrată care oferă servicii de pariuri sportive și cazinouri. Goalbet este unul dintre partenerii preferați ai pariurilor sportive europene, cu accent pe fotbal, Goalbet operează și o serie de mărci de cazino, inclusiv goalbetint.com, goalbet.gr și baysansli, printre altele. La primul Grec Bookmaker Awards 2020 organizat la Atena, care sărbătorește cei mai buni operatori de iGaming greci, Goalbet a câștigat premiul pentru cel mai bun serviciu pentru clienți.

Stefanos Misofis, director la Goalbet, a declarat: „Acordul cu GrooveGaming îmbunătățește foarte mult oferta noastră și suntem foarte încântați de parteneriatul nostru, portofoliul lor de conținut și instrumente tehnologice reprezintă un adevărat succes cu echipa noastră și va îmbunătăți semnificativ modul în care ne implicăm cu piața și cu jucători. Așteptăm cu nerăbdare să intrăm în Groove!”

Rebecca Sotomora, șef de vânzări la GrooveGaming, a declarat: „Suntem încântați de faptul că toate conținuturile și instrumentele noastre tehnologice sunt utilizate de către brandurile Goalbet. Word iese pe piață că oferta GrooveGaming este un instrument de scalare care ajută la atragerea afacerilor și la creșterea veniturilor. Ne place să ne alegem partenerii cu înțelepciune, așa că acest parteneriat cu Goalbet a fost o alegere evidentă pentru noi, în timp ce continuăm să ne extindem activitatea.

- Advertisement -

Mai multe

- Advertisement -

Ultimele postări

Macao întârzie revizuirea legii jocurilor din cauza pandemiei

Revizuirea legislației privind jocurile de noroc a fost amânată din cauza impactului pandemiei Covid-19, potrivit directorului executiv al SAR, Ho Iat Seng. Ho a spus...

Veniturile din jocurile de noroc în Europa scad cu aproape un sfert în 2020

Veniturile totale ale jocurilor de noroc din Europa vor scădea cu aproape un sfert anul acesta din cauza impactului pandemiei COVID-19. Noile date publicate de...

HeadsUp în discuții de fuziune și achiziție înainte de lansarea pariurilor din Canada

HeadsUp Entertainment - fostul proprietar al turneului canadian de poker - discută despre o potențială fuziune sau achiziție înainte de intrarea pe piața reglementată...

EGBA respinge propunerile suedeze de a înăsprii reglementările privind jocurile de noroc

Asociația Europeană pentru Jocuri și Pariuri (EGBA) a aruncat un raport suedez care solicită noi controale igaming, susținând că ar pune în pericol succesul...

Actualizare a regulamentelor jocurilor de noroc din Europa – Decembrie 2020

Sportbook.ro împreună cu Szilaghi Consulting oferă o imagine de actualitate a reglementărilor igaming din toată Europa. AUSTRIA Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri...