14 C
București
vineri, aprilie 23, 2021

Diamond Eagle Acquisition Corp intenționează să finalizeze fuziunea dintre DraftKings și SBTech

Importante

Un prospect pentru fuziunea furnizorului cu DraftKings a relevat că veniturile SBTech au crescut de la an la an în 2019.

Cu toate acestea, creșterea numărului de fonduri și ieșirile de pe piețele dot.com au dus la un profit mult mai mic. Furnizorul de tehnologie pentru cărți de sport a adus venituri de 108,4 milioane USD (97,5 mil. Euro / 86,7 mil. USD), în creștere cu 2,9% față de an.

Se presupune că SBTech are o creștere pozitivă în special în Europa și Asia, susținută de lansări în mai multe state americane. Cu toate acestea, o mare parte din acest lucru a fost compensat de extragerea de pe piețele nedeterminate a .com.

Pe tot parcursul anului, SBTech a încheiat contracte cu mai mulți operatori de loterie, printre care Oregon Lottery, Veikkaus și, Svenska Spel. Diamond Eagle Acquisition Corp, compania deținută constituită pentru fuziunea DraftKings-SBTech, a declarat că, dacă veniturile din aceste piețe dot.com ar fi eliminate din cifrele din 2018, veniturile SBtech ar fi crescut cu 39,2% pentru 2019. Cu toate acestea, costurile au crescut mai mult rapid cu 36,4% până la 101,9 milioane USD.

Cea mai semnificativă cheltuială a fost cheltuielile legate de venituri, cu 60,6 milioane USD, în creștere cu 20,2%, datorate în mare parte dezvoltării infrastructurii IT și extinderii echipei sale pentru a ajuta livrarea și procesarea pariurilor. În continuare, s-au înregistrat costuri de vânzare și de marketing cu 7,6 milioane de dolari, cu creștere de 81,9%, în timp ce costurile generale și administrative au ajuns la 13,2 mil. USD, în creștere cu 54,2%. Furnizorul a cheltuit încă 20,4 milioane USD, în creștere cu 79,0%, pentru cercetare și dezvoltare.

Toate aceste cheltuieli au avut ca rezultat un profit operațional de 6,5 milioane USD, în scădere cu 76,6% față de an. După o cheltuială de venituri de 190.000 USD, veniturile înainte de impozitare ale SBTech au ajuns la 6,4 milioane USD. SBTech a plătit 796.000 USD în impozit pentru un profit net de 5,6 mil. USD, în scădere cu 82,9% față de anul anterior. După ce a contabilizat o pierdere de 2,3 milioane USD de la Diamond Eagle Acquisition Corp în sine, entitatea combinată a înregistrat o pierdere de 139,9 milioane dolari. Afacerea a încheiat perioada cu 76,5 mil. USD în numerar.

Pe de altă parte, DraftKings a înregistrat ieri venituri de 323,4 milioane USD și o pierdere EBITDA de 99 milioane USD. Pierderea totală a operatorului a fost de 142,7 milioane USD. În ciuda acestei pierderi, DraftKings a declarat că are un plan de a crește veniturile comerciale combinate înainte de dobândă, amortizare, impozit și amortizare la 1,2 miliarde de dolari pe termen lung.

Conform Diamond Eagle Acquisition Corp., DraftKings și viitoarea fuziune a SBTech vor fi închise. Directorul general al DraftKings, Jason Robins, a declarat că se așteaptă ca afacerea să se încheie la începutul celui de-al doilea trimestru al anului.

- Advertisement -

Mai multe

- Advertisement -

Ultimele postări

Macao întârzie revizuirea legii jocurilor din cauza pandemiei

Revizuirea legislației privind jocurile de noroc a fost amânată din cauza impactului pandemiei Covid-19, potrivit directorului executiv al SAR, Ho Iat Seng. Ho a spus...

Veniturile din jocurile de noroc în Europa scad cu aproape un sfert în 2020

Veniturile totale ale jocurilor de noroc din Europa vor scădea cu aproape un sfert anul acesta din cauza impactului pandemiei COVID-19. Noile date publicate de...

HeadsUp în discuții de fuziune și achiziție înainte de lansarea pariurilor din Canada

HeadsUp Entertainment - fostul proprietar al turneului canadian de poker - discută despre o potențială fuziune sau achiziție înainte de intrarea pe piața reglementată...

EGBA respinge propunerile suedeze de a înăsprii reglementările privind jocurile de noroc

Asociația Europeană pentru Jocuri și Pariuri (EGBA) a aruncat un raport suedez care solicită noi controale igaming, susținând că ar pune în pericol succesul...

Actualizare a regulamentelor jocurilor de noroc din Europa – Decembrie 2020

Sportbook.ro împreună cu Szilaghi Consulting oferă o imagine de actualitate a reglementărilor igaming din toată Europa. AUSTRIA Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri...