19.8 C
București
joi, aprilie 22, 2021

Covid-19 obligă cazinourile din Nevada să se închidă

Importante

Guvernatorul Nevada, Steve Sisolak, a ordonat cazinourile din stat să înceteze temporar operațiunile, ca parte a unui efort mai larg pentru a încetini răspândirea noului coronavirus (Covid-19).

Comanda a intrat în vigoare la miezul nopții, noaptea trecută, toate cazinourile din stat trebuind să închidă dispozitivele de joc, mașinile, mesele, jocurile și orice alt kit legat de activitatea de jocuri până la 17:59 pm pe 17 martie.

Restricțiile vor rămâne în vigoare cel puțin 30 de zile și vor fi puse în aplicare de către Consiliul de control al jocurilor de noroc din Nevada.

În colaborare cu Oficiul Guvernatorului și cu oficialii din domeniul sănătății locale și de stat, Consiliul va continua să monitorizeze răspândirea coronavirusului și să emită avize suplimentare în perioada de 30 de zile.

Comanda se aplică tuturor întreprinderilor neesențiale din Nevada, având doar facilități precum farmacii, magazine alimentare, magazine de droguri și convenții, bănci și instituții financiare, magazine hardware și benzinării.

„Acesta este doar bunul simț; dacă afacerea dvs. adună grupuri de oameni, nu ar trebui să fie deschisă ”, a spus guvernatorul Sisolak

„Într-o perioadă în care oamenii se îmbolnăvesc de la faptul că sunt pur și simplu lângă alții, acesta nu este timpul pentru ca sălile de sport să rămână deschise, nu este momentul ca cazinourile să rămână deschise, nu este un moment pentru centrele de agrement comunitare, cluburi, film teatre și malluri să rămână deschise.

„Scopul meu final aici este să ne reunim ca Nevadans pentru a salva vieți. Aceasta necesită strategii agresive menite să atenueze răspândirea comunității. Profesioniștii din domeniul medical au lămurit din abundență că în prezent nu există tratament. ”

Sisolak a spus că, în timp ce a fost dezvoltat un vaccin, a fost important să acționeze „agresiv și decisiv” pentru ca oamenii să se protejeze pe ei înșiși, familiile lor și comunitatea lor.

„În timp ce se dezvoltă un vaccin, nu avem timp să pierdem. În acest moment, trebuie să acționăm agresiv și decisiv pentru a ne proteja pe noi înșine, familiile și comunitatea noastră. ”

În ianuarie a acestui an, veniturile din jocurile de cazinou din Nevada s-au ridicat la 1.04 miliarde de dolari, ceea ce a crescut cu 5,5% de la un an la an. Veniturile din sloturi au totalizat 672,5 milioane USD pentru lună, în timp ce veniturile din jocuri de masă au atins 365,7 milioane USD.

Veniturile din pariuri sportive în Nevada au urcat, de asemenea, în perioada ianuarie cu 36,0%, până la 20,2 mil. USD.

Pandemia a condus un număr tot mai mare de state americane care își închid cazinourile terestre, printre cele care o fac din New Jersey, Pennsylvania, Indiana, Illinois, Michigan și Massachusetts. În Nevada, MGM Resorts și-a închis deja voluntar locurile, începând cu ieri (17 martie).

- Advertisement -

Mai multe

- Advertisement -

Ultimele postări

Macao întârzie revizuirea legii jocurilor din cauza pandemiei

Revizuirea legislației privind jocurile de noroc a fost amânată din cauza impactului pandemiei Covid-19, potrivit directorului executiv al SAR, Ho Iat Seng. Ho a spus...

Veniturile din jocurile de noroc în Europa scad cu aproape un sfert în 2020

Veniturile totale ale jocurilor de noroc din Europa vor scădea cu aproape un sfert anul acesta din cauza impactului pandemiei COVID-19. Noile date publicate de...

HeadsUp în discuții de fuziune și achiziție înainte de lansarea pariurilor din Canada

HeadsUp Entertainment - fostul proprietar al turneului canadian de poker - discută despre o potențială fuziune sau achiziție înainte de intrarea pe piața reglementată...

EGBA respinge propunerile suedeze de a înăsprii reglementările privind jocurile de noroc

Asociația Europeană pentru Jocuri și Pariuri (EGBA) a aruncat un raport suedez care solicită noi controale igaming, susținând că ar pune în pericol succesul...

Actualizare a regulamentelor jocurilor de noroc din Europa – Decembrie 2020

Sportbook.ro împreună cu Szilaghi Consulting oferă o imagine de actualitate a reglementărilor igaming din toată Europa. AUSTRIA Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri...