23.2 C
București
vineri, mai 27, 2022

AGA solicită sprijin de stat pe fondul pandemiei Covid-19

Importante

Asociația American Gaming (AGA) a cerut guvernelor de stat să ofere sprijin suplimentar industriei jocurilor de noroc, deoarece piața continuă să simtă efectul noii pandemii coronavirus (Covid-19).

Cazinourile și alte locuri de jocuri de noroc din SUA au fost nevoite să se închidă, deoarece guvernele statelor pun în aplicare noi măsuri pentru combaterea răspândirii Covid-19.

Noaptea trecută (17 martie), Nevada a fost cel mai recent stat care a introdus astfel de măsuri, toate cazinourile trebuind să se închidă cel puțin 30 de zile.

Directorul general al AGA, Bill Miller, a spus că acum este de competența guvernelor de stat să ofere sprijin celor afectați de închiderea pe scară largă, estimând că până în prezent aproximativ 60% dintre angajații cazinourilor au fost afectați.

“În câteva zile, industria cazinourilor din SUA a trecut de la un segment în creștere și înfloritor al economiei americane la un stadiu aproape de stop”, a spus Miller. „Asistăm la un număr în creștere rapidă a cazinourilor comerciale și tribale ale națiunii noastre care au fost închise, afectând 60% din toți angajații cazinoului. Acest lucru va avea un efect dur asupra comunităților în care acționăm în 43 de state.

„Întrucât guvernele de stat închid cazinourile ca parte a răspunsului urgent al sănătății publice la Covid-19, liderii aleși ar trebui să se deplaseze la fel de urgent pentru a sprijini lucrătorii și întreprinderile care vor suporta efectele respective.

„Prioritățile noastre imediate sunt acțiunile care oferă lichiditate pentru a ne permite să sprijinim angajații.”

Miller a declarat că AGA este angajată să colaboreze cu guvernele atât în ​​timpul focarului, cât și în momentul în care se vor redeschide cazinourile pentru a sprijini lucrătorii din întreg sectorul.

„Jocurile de noroc sunt o industrie rezistentă; în calitate de companii de primă ospitalitate, suntem angajatori, susținători de întreprinderi mici și motoare economice ”, a spus Miller.

„După ce am trecut prin această criză, ne-am angajat să lucrăm cu liderii guvernamentali pentru a juca un rol esențial în revigorarea comunităților din toată țara.”

- Advertisement -

Mai multe

- Advertisement -

Ultimele postări

Macao întârzie revizuirea legii jocurilor din cauza pandemiei

Revizuirea legislației privind jocurile de noroc a fost amânată din cauza impactului pandemiei Covid-19, potrivit directorului executiv al SAR, Ho Iat Seng. Ho a spus...

Veniturile din jocurile de noroc în Europa scad cu aproape un sfert în 2020

Veniturile totale ale jocurilor de noroc din Europa vor scădea cu aproape un sfert anul acesta din cauza impactului pandemiei COVID-19. Noile date publicate de...

HeadsUp în discuții de fuziune și achiziție înainte de lansarea pariurilor din Canada

HeadsUp Entertainment - fostul proprietar al turneului canadian de poker - discută despre o potențială fuziune sau achiziție înainte de intrarea pe piața reglementată...

EGBA respinge propunerile suedeze de a înăsprii reglementările privind jocurile de noroc

Asociația Europeană pentru Jocuri și Pariuri (EGBA) a aruncat un raport suedez care solicită noi controale igaming, susținând că ar pune în pericol succesul...

Actualizare a regulamentelor jocurilor de noroc din Europa – Decembrie 2020

Sportbook.ro împreună cu Szilaghi Consulting oferă o imagine de actualitate a reglementărilor igaming din toată Europa. AUSTRIA Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri...