4.4 C
București
sâmbătă, aprilie 17, 2021

Pragmatic Play își alătură forțele cu BOSS. Gaming Solutions

Importante

BOSS. Gaming Solutions câștigă acces la întreaga suită de sloturi video din Pragmatic Play

Pragmatic Play, un important furnizor de conținut pentru industria jocurilor de noroc, a semnat un acord cu furnizorul platformei BOSS. Gaming Solutions.

Catalogul premiat cu jocuri slot al Pragmatic Play, incluzând ultimele sale lansări Mysterious și Master Joker, precum și cele mai performante Mustang Gold și John Hunter și Scarab Queen vor fi acum disponibile publicului larg al BOSS. Gaming Solutions.

Noul parteneriat este cel mai recent dintr-o listă impresionantă, care consideră că Pragmatic Play își extinde acoperirea pe piețele reglementate de pe glob.

Cu obiectivul principal de a crea cea mai captivantă experiență pentru toți clienții de pe platformă, BOSS. Echipa Gaming Solutions este încântată să extindă colecția de sloturi, poker video, cărți zgâriate și jocuri de masă cu portofoliul de produse Pragmatic Play care este inovator, reglementat și orientat spre mobil. Fără îndoială, această colaborare va beneficia nu numai de noi, ci și de fiecare dintre partenerii noștri ai platformei.

Lena Yasir, vicepreședinte la Pragmatic Play, a declarat: „Avem un angajament ferm de a aduce gama noastră diversă de jocuri pentru o audiență mondială în continuă creștere și suntem încântați că am trecut în direct cu BOSS. Soluții pentru jocuri ”.
„În calitate de lider de piață în inovarea sloturilor, știm că portofoliul nostru de sloturi va fi un mare succes cu BOSS. Publicul pentru Gaming Solutions ”
.

Jeff Letlat, CEO la BOSS. Gaming Solutions a spus: „Furnizarea celei mai bune experiențe de joc este esențială pentru noi aici, la BOSS. Soluțiile pentru jocuri și jocurile Pragmatic Play sunt potrivite ”.

„Gama de sloturi și instrumentele in-game ale companiei sunt de ultimă generație și așteptăm cu nerăbdare să ne bucurăm de o relație de succes și de lungă durată”.

Pragmatic Play oferă sloturi, Casino Live, Bingo și multe altele, toate printr-o singură API.

- Advertisement -

Mai multe

- Advertisement -

Ultimele postări

Macao întârzie revizuirea legii jocurilor din cauza pandemiei

Revizuirea legislației privind jocurile de noroc a fost amânată din cauza impactului pandemiei Covid-19, potrivit directorului executiv al SAR, Ho Iat Seng. Ho a spus...

Veniturile din jocurile de noroc în Europa scad cu aproape un sfert în 2020

Veniturile totale ale jocurilor de noroc din Europa vor scădea cu aproape un sfert anul acesta din cauza impactului pandemiei COVID-19. Noile date publicate de...

HeadsUp în discuții de fuziune și achiziție înainte de lansarea pariurilor din Canada

HeadsUp Entertainment - fostul proprietar al turneului canadian de poker - discută despre o potențială fuziune sau achiziție înainte de intrarea pe piața reglementată...

EGBA respinge propunerile suedeze de a înăsprii reglementările privind jocurile de noroc

Asociația Europeană pentru Jocuri și Pariuri (EGBA) a aruncat un raport suedez care solicită noi controale igaming, susținând că ar pune în pericol succesul...

Actualizare a regulamentelor jocurilor de noroc din Europa – Decembrie 2020

Sportbook.ro împreună cu Szilaghi Consulting oferă o imagine de actualitate a reglementărilor igaming din toată Europa. AUSTRIA Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri...