SportBook

NetBet introduce Endemol Games

NetBet este încântat să anunțe că Endemol Games se alătură familiei noastre de furnizori de jocuri. Cu ajutorul platformei de jocuri (GAP) a iSoftBet, cele mai bune jocuri Endemol vor deveni acum disponibile pentru clienții NetBet pentru prima dată.

Suntem încântați să vă prezentăm clienții în gama unică de jocuri Endemol, incluzând cele mai populare 3 Lucky Pots, Oliver Twist și Deal sau No Deal, adăugând la catalogul nostru extins de jocuri de cazino și slot. Jocurile sunt deja integrate și vor fi transmise live în această lună pe NetBet Marea Britanie și restul domeniilor NetBet .COM. Asta înseamnă o gamă variată și nouă de jocuri oferite pentru majoritatea jucătorilor NetBet, oriunde s-ar afla!

De mai bine de cinci ani, dezvoltatorii de la Endemol Shine Gaming creează jocuri de cazino premium pentru clienții din întreaga lume. Experiența lor trecută în producția TV ne-a oferit o programare iconică precum Deal sau No Deal și Big Brother, iar extinderea lor în software-ul de jocuri prezintă aceeași abordare excepțională a divertismentului.

CEO în NetBet în ultimii 16 ani, Gabriela Arnautu, a declarat: „Suntem încântați să adăugăm Endemol ca nou partener și să oferim clienților noștri cele mai de succes jocuri marca TV. Această nouă integrare va continua să conducă la calitatea și diversitatea ofertei noastre online.”

Acesta este, într-adevăr, un pas interesant care deschide piața jocurilor Endemol iconice și are potențialul de a atrage o audiență mai largă de jucători din întreaga lume.