13.4 C
București
miercuri, martie 3, 2021

Germania legalizază oficial jocurile de noroc și pokerul online

Importante

Relația Germaniei cu jocurile de noroc online a fost într-o zonă cenușie de mult timp. A fost în mare parte ilegal, cu excepția a aproximativ 20 de operatori care aveau permisiunea.

În Germania nu existau multe site-uri legale de jocuri de noroc, iar procesul de obținere a unei licențe a fost extrem de greu și complicat.

Conform unui nou regulament care va avea loc începând cu 1 iulie, Germania va legaliza cazinourile online și pokerul, la nivel de stat. Legislatia a fost adoptata la o sedinta de la Berlin.

Modificările vor fi implementate lent, deoarece organismul de reglementare Glücksspiel Neuregulierung Staatsvertrag / GlüändStv / va instaura cazinourile online și va juca poker printre modalitățile legale de a juca online.

În acest moment, pariurile sportive vor fi permise doar companiilor care obțin licența de la Consiliul Regional Darmstadt, pentru care 30 de companii au depus deja o cerere, și aproximativ același număr își face planuri în acest sens în viitorul apropiat.

Pariurile sportive vor fi, de asemenea, unul dintre subiecții care vor suferi unele modificări cu noi orientări. În principal, pariurile live vor fi limitate la un anumit grad, în special modul în care pariurile sunt efectuate pe rezultatele finale și pe următorii marcatori.

Pe lângă pariurile de poker și sport, majoritatea celorlalte jocuri de cazino vor fi pe deplin permise, inclusiv sloturile dorite, care sunt foarte populare în întreaga lume. Datorită popularității lor, sloturile vor veni cu câteva linii directoare foarte stricte, care trebuie urmate de fiecare cazinou care le oferă. Ca exemplu, pariul maxim pe rotire va fi limitat la 1 €, împreună cu o limită obligatorie de depunere de 1000 €. De asemenea, sloturile vor trebui să fie publicitate și oferite separat de toate celelalte jocuri de masă și este posibil să nu fie publicitate între orele 6:00 și 21:00.

Unul dintre avantajele principale pe care le va aduce această schimbare este siguranța consumatorului. După cum sa menționat, jocurile de noroc online sunt o zonă gri în multe țări, iar aceasta include Germania. Guvernul care intervine oficial pentru reglementarea mediului asigură că oamenii pot încerca în siguranță o mulțime de cazinouri diferite. Compararea celor mai bune coduri bonus de cazino este un lucru pe care mulți jucători îl utilizează ca principal factor decisiv pentru alegerea unui cazinou online, dar ceea ce le lipsește adesea este aspectul de siguranță al acestuia, adică cât de de încredere și legitimitate este un cazinou. Există, de asemenea, problema fiabilității software-ului în sine, procesarea plăților și multe altele. Odată cu stabilirea oficială a standardelor, barul va fi mult mai ridicat, asigurând o calitate globală mai ridicată pentru toți jucătorii.

Deși aceste reglementări sunt în vigoare pentru protecția consumatorului și sunt luate în considerare cu cele mai bune intenții, multe din comunitatea de jocuri de noroc, precum și din mediul de reglementare, sunt destul de nemulțumite de aceste schimbări. Președintele Asociației Sportului German (DSWV) a răspuns că, deși acesta a fost un pas bun și pozitiv către o piață a jocurilor de noroc moderne și conforme cu regulamentul, aceste schimbări pot duce, de asemenea, la unele „dezvoltări structurale nedorite”, care pot reprezenta provocări pentru reglementările viitoare.

Principala preocupare pe care au crescut-o mulți experți este aceea că aceste modificări și reglementări pot duce oamenii să caute alte opțiuni internaționale în care limitele sunt mult mai mari. Acest lucru duce la un risc crescut de a juca pe site-uri web care sunt, într-o anumită măsură, umbroase sau mai rău – ilegale. Cum ar fi binevoitor, modul în care aceste reglementări funcționează vor fi arătate doar la timp, dar, deocamdată, experții sunt optimiști în anticiparea lor.

- Advertisement -

Mai multe

- Advertisement -

Ultimele postări

Macao întârzie revizuirea legii jocurilor din cauza pandemiei

Revizuirea legislației privind jocurile de noroc a fost amânată din cauza impactului pandemiei Covid-19, potrivit directorului executiv al SAR, Ho Iat Seng. Ho a spus...

Veniturile din jocurile de noroc în Europa scad cu aproape un sfert în 2020

Veniturile totale ale jocurilor de noroc din Europa vor scădea cu aproape un sfert anul acesta din cauza impactului pandemiei COVID-19. Noile date publicate de...

HeadsUp în discuții de fuziune și achiziție înainte de lansarea pariurilor din Canada

HeadsUp Entertainment - fostul proprietar al turneului canadian de poker - discută despre o potențială fuziune sau achiziție înainte de intrarea pe piața reglementată...

EGBA respinge propunerile suedeze de a înăsprii reglementările privind jocurile de noroc

Asociația Europeană pentru Jocuri și Pariuri (EGBA) a aruncat un raport suedez care solicită noi controale igaming, susținând că ar pune în pericol succesul...

Actualizare a regulamentelor jocurilor de noroc din Europa – Decembrie 2020

Sportbook.ro împreună cu Szilaghi Consulting oferă o imagine de actualitate a reglementărilor igaming din toată Europa. AUSTRIA Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri...