14 C
București
vineri, aprilie 23, 2021

Proiectele legislative pentru aprobarea pariuri sportive din Georgia mor după trecerea termenului legislativ

Importante

Două proiecte de lege care ar fi legalizat anumite forme de pariuri sportive în Georgia au murit după ce nu au reușit să progreseze la timp pentru a îndeplini un termen legislativ în stat.

Proiectul de lege 403 al Senatului și Rezoluția 378 a Camerei au încercat să modifice Constituția statului pentru a permite pariurile sportive în Georgia.

Cu toate acestea, pentru ca oricare dintre proiectele de lege să progreseze în cursul actualei sesiuni legislative, acestea ar fi trebuit să treacă de la o casă la alta până la a 28-a zi a sesiunii, cunoscută sub numele de Crossover Day.

În mod tradițional în Georgia, dacă o rezoluție de modificare constituțională nu este adoptată din camera de origine de Ziua Crossover, ea devine inactivă până la începerea sesiunii legislative a anului următor.

12 martie a marcat Ziua Crossover-ului în actuala sesiune legislativă a Georgiei și, întrucât niciun proiect de lege nu a putut progresa înainte de miezul nopții din zi, nu vor avansa în această sesiune.

Cu toate acestea, conținutul oricărui proiect de lege poate fi în continuare modificat la o factură activă mai târziu în sesiunea din acest an. Facturile locale și rezoluțiile private nu sunt afectate de data limită pentru Crossover Day.

Prezentat în Senatul din Georgia în februarie, cu sprijinul autorului, senatorul Burt Jones și al colegilor senatori Jeff Mullis, Brandon Beach, Ed Harbison și David Lucas, SB 403 au stabilit planuri pentru a permite pariurile sportive mobile în stat.

Comisia de integritate pentru pariuri sportive din Georgia, care ar fi fost creată pentru a reglementa piața, urma să se afle în cadrul Corporației Loteria din Georgia.

Comisia ar fi primit sarcina de a prelucra cererile de licențe, operatorii urmând să plătească o taxă nerambursabilă de cerere de 50.000 USD, pe lângă o plată anuală de reînnoire de 900.000 USD.

Deținătorii ar fi fost impozitați în proporție de 10% din veniturile brute ajustate din activitățile de pariuri sportive din Georgia, plătite lunar și pe baza venitului brut ajustat din luna calendaristică precedentă.

Proiectul de lege a fost trecut Comitetului pentru Industrii și Utilități Reglementate din Senatul Georgiei pentru examinare.

Între timp, HR 378 a încercat să modifice Constituția pentru a permite toate formele de pariuri, jocuri de bingo, tombole și jocuri de noroc din stat. Autorul, reprezentantul Ron Stephens, a prezentat pentru prima dată proiectul de lege până în ianuarie 2019, în timpul sesiunii precedente.

Din nou, rezoluția a prevăzut planuri de creare a unei comisii de jocuri pentru a reglementa piața. Cu toate acestea, HR 378 a afirmat, de asemenea, „n-ar fi fost autorizate nicio pariu de pariuri, off-track sau off-site, cazinou sau pariu sportiv”.

Rezoluția nu includea detalii în ceea ce privește taxele de licență sau ratele de impozitare, dar a precizat că fiecare județ din Georgia ar fi fost în măsură să organizeze un referendum, astfel încât alegătorii să își poată spune cu privire la permisiunea unor astfel de activități în zona locală.

În prezent, singura formă de jocuri de noroc legal permisă în stat este loteria sa. Jocurile de noroc și Pari-mutuel pe cursele de cai și în creștere Comitetul de studiu al industriei echine din Georgia a fost înființat de Senat în aprilie anul trecut, pentru a studia oportunitățile de a reglementa pariurile, jocurile și cursele de cai în stat.

- Advertisement -

Mai multe

- Advertisement -

Ultimele postări

Macao întârzie revizuirea legii jocurilor din cauza pandemiei

Revizuirea legislației privind jocurile de noroc a fost amânată din cauza impactului pandemiei Covid-19, potrivit directorului executiv al SAR, Ho Iat Seng. Ho a spus...

Veniturile din jocurile de noroc în Europa scad cu aproape un sfert în 2020

Veniturile totale ale jocurilor de noroc din Europa vor scădea cu aproape un sfert anul acesta din cauza impactului pandemiei COVID-19. Noile date publicate de...

HeadsUp în discuții de fuziune și achiziție înainte de lansarea pariurilor din Canada

HeadsUp Entertainment - fostul proprietar al turneului canadian de poker - discută despre o potențială fuziune sau achiziție înainte de intrarea pe piața reglementată...

EGBA respinge propunerile suedeze de a înăsprii reglementările privind jocurile de noroc

Asociația Europeană pentru Jocuri și Pariuri (EGBA) a aruncat un raport suedez care solicită noi controale igaming, susținând că ar pune în pericol succesul...

Actualizare a regulamentelor jocurilor de noroc din Europa – Decembrie 2020

Sportbook.ro împreună cu Szilaghi Consulting oferă o imagine de actualitate a reglementărilor igaming din toată Europa. AUSTRIA Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri...