11.2 C
București
vineri, octombrie 30, 2020

Habanero continuă extinderea LatAm cu Betjuego

Importante

Cea mai recentă ofertă vede furnizorul să semneze cu un operator columbian în creștere rapidă

Furnizorul de sloturi premium și jocuri de masă Habanero și-a anunțat cea mai recentă ofertă ca parte a prezenței sale în creștere a LatAm, semnând cu importantul operator columbian Betjuego.

Combinând cele mai bune tehnologii europene de iGaming cu flerul tradițional columbian, Betjuego se bucură de un portofoliu plin de acțiune care cuprinde pariuri live, cărți de sport și jocuri de cazino.

De la lansarea cu un an în urmă, Betjuego s-a consolidat deja ca un jucător-cheie pe piața columbiană, datorită ușurinței de utilizare a platformei sale, acordurile comerciale prin intermediul partenerilor locali totalizând peste 15.000 de puncte de pariuri din țară.

Oferta de produse a platformei este acum creată pentru o îmbunătățire suplimentară, cu adăugarea a aproape 60 de sloturi Habanero HTML5 și titluri de jocuri de masă, precum și a instrumentelor sale avansate de marketing și de păstrare a clienților, inclusiv turneele sale configurabile de înaltă performanță.

Cea mai recentă ofertă pentru Habanero, ca parte a planurilor sale ambițioase pentru LatAm în 2020, parteneriatul extinde viteza de creștere rapidă a jucătorilor Habanero pe întregul continent.

Comentând oferta, Vera Motto, Business Development Executive de la Habanero, a declarat: „Suntem încântați să partenerăm cu un operator atât de dinamic, în creștere, precum Betjuego. Compania operează una dintre cele mai simple și cu cea mai rapidă platformă de iGaming în Columbia și suntem mândri că suntem considerați ca unul dintre furnizorii cheie ai acesteia. Suntem siguri că conținutul nostru inovator și proaspăt îi va încânta pe jucătorii lui Betjuego.

„Acum certificat în 17 teritorii de pe glob și care contează, acest acord ne consolidează și mai mult amprenta pe o altă piață emergentă interesantă. Rămâneți la curent cu o veste mult mai interesantă.

Stefano Tino, Managing Director la BetJuego, a adăugat: „Conținutul de joc imersiv al lui Habanero are un palmares de popularitate dovedit cu o mare varietate de jucători, așa că suntem încântați să avem furnizorul inovator la bord.

„Suntem siguri că noul catalog de jocuri premium va oferi un plus bun venit platformei noastre de ultimă generație și ofertei cazinourilor și așteptăm cu nerăbdare o relație productivă, pe termen lung.”

Gata să se bazeze pe un excepțional 2019, furnizorul specializat își propune să își continue expansiunea rapidă în Europa și America de Sud în 2020 prin crearea conținutului cel mai captivant și imersiv al industriei.

- Advertisement -

Mai multe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Ultimele postări

DraftKings asigură accesul pe piața Michigan cu Bay Mills

DraftKings și-a unit forțele cu Bay Mills Resort & Casino pentru a lansa pariuri sportive online, mobile și cu amănuntul în statul Michigan. Acordul de...

Proiectul de lege al Ucrainei pentru jocuri de noroc gata pentru a doua lectură

Un proiect de lege pentru legalizarea și reglementarea jocurilor de noroc online și terestre din Ucraina a fost aprobat de Comisia pentru finanțe, impozite...

Prima liga suspendata pe durata nedeterminată

Prima liga Engleză și English Football League (EFL) au anunțat că competițiile respective vor fi suspendate la nesfârșit până când va fi în siguranță...

Norsk Rikstoto pentru a păstra monopolul norvegian al curselor de cai

Guvernul norvegian a hotărât că cotul național Norsk Rikstoto ar trebui să-și păstreze statutul de monopol al pariurilor de echitație în țară după ce...

Hotărârea judecătorească oprește procesul de licențare a agentiilor de pariuri sportive germane

Principalul organism de operator al cărților de sport din Germania, Deutscher Sportwettenverband (DSWV) a reacționat cu consternare, după ce Curtea Administrativă Darmstadt a oprit...