36.2 C
București
marți, iulie 5, 2022

Următoarea frontieră a NSoft este aici

Importante

NSoft oferă conținut de jocuri de prim rang pentru unii dintre cei mai importanți operatori din lume din birourile sale din Bosnia și Herțegovina și Croația, Nigeria, SAR, Costa Rica și Singapore.

Paleta de produse a companiei include jocuri virtuale, software pentru cărți de sport, jocuri bazate pe tragere, NSoft Vision – software AI, toate setate pe Seven – platformă de gestionare a jocurilor la cheie pentru magazine de pariuri cu amănuntul, terminale pentru jocuri, canale de aplicații web și mobile.

Experiența de vânzare cu amănuntul pe termen lung a companiei NSoft este cu siguranță un atu important pentru piețele LATAM, datorită preferințelor cu amănuntul ale jucătorilor săi. Calitatea portofoliului de jocuri virtuale NSoft va satisface cu siguranță cele mai ridicate cerințe ale pieței, în timp ce produsul complet Sportsbook și cooperarea pe termen lung cu Sportradar garantează o expertiză profundă a echipei de dezvoltare a NSoft.

Sora surpriză a companiei NSoft, divizia hardware, Stark, a devenit primul top-shop pentru operatorii care caută calitate, personalizare, branding și performanță superioară a produsului. Stark oferă o soluție terminală de pariuri de la capăt la capăt care este în același timp chiar și cea mai rentabilă. Compania combină cea mai bună tehnologie din clasă cu expertiza tehnică umană pentru a oferi un SSBT complet personalizabil.

Noile orizonturi ale LATAM

Evoluția istorică a LATAM în această industrie este destul de unică și fascinantă și, chiar dacă a dovedit că este aici pentru a rămâne, faza de dezvoltare a durat mai mult decât alte piețe. De aproape 25 de ani, granițele industriei de jocuri se deschid încet de la Rio Bravo până la pământul Patagonian.

După ani de-a rândul asupra strategiei de stabilire a unui cadru de reglementare în America Latină, lucrurile s-au schimbat în ultimul an. Toate acestea sunt însoțite de modificări ale legislației privind jocurile de noroc din cele mai importante două țări din America Latină, Brazilia și Argentina.

În decembrie 2018, autoritatea de reglementare a făcut posibilă în Brazilia legalizarea pariurilor online la cote fixe și obținerea de licențe. Pe de altă parte, o nouă lege a fost adoptată și în Argentina în decembrie 2018 pentru regiunea Buenos Aires, unde a devenit posibilă obținerea de licențe într-o manieră similară cu cea din Uniunea Europeană.

În alte jurisdicții latino-americane, se observă și o tendință similară. De exemplu, a fost instituit un cadru de reglementare în Columbia și Peru, astfel încât nu ar trebui să fie surprinzător faptul că cei mai mari operatori de pariuri europeni își duc afacerile în aceste țări.

Cu toate acestea, trebuie avut în vedere faptul că oportunitățile de afaceri din America Latină depind de legi care cu siguranță nu vor fi identice în toate țările. Soluțiile nearmonizate pot oferi condiții mai favorabile în unele țări decât în ​​altele. De exemplu, situația politică din Mexic.

- Advertisement -

Mai multe

- Advertisement -

Ultimele postări

Macao întârzie revizuirea legii jocurilor din cauza pandemiei

Revizuirea legislației privind jocurile de noroc a fost amânată din cauza impactului pandemiei Covid-19, potrivit directorului executiv al SAR, Ho Iat Seng. Ho a spus...

Veniturile din jocurile de noroc în Europa scad cu aproape un sfert în 2020

Veniturile totale ale jocurilor de noroc din Europa vor scădea cu aproape un sfert anul acesta din cauza impactului pandemiei COVID-19. Noile date publicate de...

HeadsUp în discuții de fuziune și achiziție înainte de lansarea pariurilor din Canada

HeadsUp Entertainment - fostul proprietar al turneului canadian de poker - discută despre o potențială fuziune sau achiziție înainte de intrarea pe piața reglementată...

EGBA respinge propunerile suedeze de a înăsprii reglementările privind jocurile de noroc

Asociația Europeană pentru Jocuri și Pariuri (EGBA) a aruncat un raport suedez care solicită noi controale igaming, susținând că ar pune în pericol succesul...

Actualizare a regulamentelor jocurilor de noroc din Europa – Decembrie 2020

Sportbook.ro împreună cu Szilaghi Consulting oferă o imagine de actualitate a reglementărilor igaming din toată Europa. AUSTRIA Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri...