14 C
București
vineri, aprilie 23, 2021

Vânzările loteriei din China scad cu 43,4 la sută în ianuarie

Importante

În ceea ce ar putea fi un impact direct al atacului de virus COVID-9 din China, vânzările de loterii din țară au scăzut cu un procent de 43,4 la sută anual în ianuarie 2020.

Cel mai recent raport financiar al Ministerului Chinez de Finanțe prezintă o scădere accentuată. în vânzări într-un număr de provincii.

Ministerul a declarat că această performanță a fost rezultatul închiderii spațiului loteriei în timpul sărbătorilor de Anul Nou și a răspândirii virusului corona.

Vânzările la loterie au înregistrat venituri de 27,2 miliarde CNY în ianuarie, o criză de 47,96 miliarde CNY în ianuarie sau 2019.

Loteria sportivă, cel mai popular tip din China, a scăzut cu 46,4 la sută până la aproximativ 14,32 miliarde CNY. Țara a fost, de asemenea, martor la o scădere de 39,2 la sută în numărul vânzărilor de loterii de bunăstare.

În ceea ce privește tipurile de bilete, vânzările digitale ale țării au scăzut cu 39,9% la 14,97 miliarde CNY. Vânzările de conținut de jocuri de tip quiz au scăzut, de asemenea, cu 58,5%, la 6,80 miliarde CNY.

În timp ce vânzările instantanee de loterie au crescut la CNY2.78 miliarde, ceea ce se traduce la 27,1 la sută, s-a înregistrat o scădere de 40,6 la sută până la 2,2 miliarde CNY și o scădere de 7,8 la sută în vânzările de loterii de tip keno.

De asemenea, vânzările regionale nu erau promițătoare. Ministerul Finanțelor a menționat că a existat o scădere generală a vânzărilor în majoritatea marilor provincii, care au inclus Guangdong, Jiangsu, Zhejiang și Jiangsu.

- Advertisement -

Mai multe

- Advertisement -

Ultimele postări

Macao întârzie revizuirea legii jocurilor din cauza pandemiei

Revizuirea legislației privind jocurile de noroc a fost amânată din cauza impactului pandemiei Covid-19, potrivit directorului executiv al SAR, Ho Iat Seng. Ho a spus...

Veniturile din jocurile de noroc în Europa scad cu aproape un sfert în 2020

Veniturile totale ale jocurilor de noroc din Europa vor scădea cu aproape un sfert anul acesta din cauza impactului pandemiei COVID-19. Noile date publicate de...

HeadsUp în discuții de fuziune și achiziție înainte de lansarea pariurilor din Canada

HeadsUp Entertainment - fostul proprietar al turneului canadian de poker - discută despre o potențială fuziune sau achiziție înainte de intrarea pe piața reglementată...

EGBA respinge propunerile suedeze de a înăsprii reglementările privind jocurile de noroc

Asociația Europeană pentru Jocuri și Pariuri (EGBA) a aruncat un raport suedez care solicită noi controale igaming, susținând că ar pune în pericol succesul...

Actualizare a regulamentelor jocurilor de noroc din Europa – Decembrie 2020

Sportbook.ro împreună cu Szilaghi Consulting oferă o imagine de actualitate a reglementărilor igaming din toată Europa. AUSTRIA Produse de jocuri de noroc reglementate: pariuri sportive, pariuri...